Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Dana, sa treaca mucii. Ce ii dai?

Raportam date corecte: 9.700 si 80 cm la 8 luni

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Vero, felicitari pt masuratori....da esti sigura de cei 80 cm? Ca in carticica mea, daca ar fi sa aiba 80 cm...nici macar nu intra in grafic....nici macar la un an graficul meu nu arata 80 cm decat la mai putin de 2% din cazuri....

Meme

Mergi la inceput

meme, pai l-am masurat. Luna trecuta l-a masurat dr si aveam 78cm.
de aceea a si luat putin in greutate dar a crescut in lungime.

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Locca si Vera
Vera ii pun ser cite o doza in fiecare nara bineinteles ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de ne aude tot cartierul dupa accea ii trag cu o pomita (care de abia ieri am gasit ca este utila ca pina acum ziceam ca este cea mai mare porcarie,dar intr-un final este buna) si dupa ce il mucesc ii pun o solutie nazala

poze

Mergi la inceput

Vero, cum l-ai masurat?
Hai sa iti spun cum scrie in carticica lui Andrei ca trebuie facute masuratorile...

Se pune bebelul pe podea, o persoana ii tine capsorul contra unei suprafete fixe (aici se da exemplu plinta...) cu fata in sus.O a doua persoana trebuie sa aduca un obiect solid (de exemplu o carte cu coperti cartonate) usor in contact cu calcaiele si apoi sa masoare distanta dintre carte si plinta cu o ruleta. Presiunea exercitata asupra genunchilor bebelusului pt a asigura faptul ca picioarele sunt intinse nu va crea dizlocare de sold....

Acuma...78 cm la 7 luni sau 80 cm la 8 luni e fff mult, daca introduci si tu datele pe net la growth chart ai sa vezi ca e peste 100% adica nu intra in grafic la valorile astea....

Ce mai scrie la mine in carticica (carticica pe care o primesc toti bebeii la iesirea din maternitate si unde sunt trecute toate vaccinurile, verificarile, etc...) este ca daca bebelul iese din grafic la lungime, atunci medicul de familie ar trebui sa recomande o vizita la un pediatru cu o specializare endocrina....eu nu vreau sa te sperii...dar poate doctorita ta nu l-a masurat chiar bine pe Stefanel..

Meme

Mergi la inceput

Dana, esti sigura ca a luat mucisorii de la celalalt bebelus? Ca pe aici se zice ca poate fi unul din simptomele de dinti...

Oricum, sanatate multa pt piticut...si eu nu am alt remediu aici decat ser fiziologic...nici macar pompita n=am....

Meme

Mergi la inceput

Si mi-am adus aminte acum...
Tot aici se spune ca daca bebeii isi duc manutele la ureche este tot de la dinti, ca nervii din gingii radiaza durere inspre urechi si de aceea bebeii isi freaca urechiusele sau isi duc manuta la urechiuse...deci stati cu ochii in patru dupa dinti...

Meme

Mergi la inceput

Meme draga, nu esti convinsa ca atat are Stefan?
Doara dr. l-a masurat exact asa cum spui tu.
Asa stiam si eu ca se masoara.
In final, are cu cine semana...ca ioji are frati de aproape 2 m
De ce crezi ca-mi fac baiatul inalt daca n-ar fi.....curios lucru

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

N-am citit din urma, dar vreau sa le zic lui Veronica si Meme ca Miruna are 78 cm la 10 luni, si e fata. Ea de la nastere a fost peste 100%, pentru ca s-a nascut cu 56 cm. N-am ce sa-i fac, va fi o lunganca. Eu am frate de 2 metri, cred ca are niste gene de la el.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Vin si eu cu exemple de lungani..81 cm la aproape 9 luni..e vorba de nepotzelul meu, care a avut tot 56 cm la nastere si care are tata de 1,96 m. Deci...tinand cont de mostenirea genetica, nu mi se pare nimic dubios.

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput