Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana75 spune:
Buna dimineataaa! M-am trezit cu noaptea in cap, restul lumii doarme; o sa fiu zombie azi.
Ruxandra, pupici lui Matei cel biliform
.
Anto, continui cu trimisul luni de la servici, sa vedem cum a ajuns prima transa.
Carmi, nu a ajuns sportu' la mine; ti-am lasat un offline pe YM cu adresa mea, poate ca am scris-o gresit prima oara.
Veronica, tot asa si eu, multe colege in facultate nu vroiau sa manince cu mine ca le faceam pofta numai cind ma vedeau cum maninc (si ele tineau la silueta
).
Dana lui Antoine, sanatate multa vorbaretului topitor de mame
.
Zino, enjoy scandalurile, ca noi tare ne-am mai distrat cu ele
. Felicitari Anei Bananei
pentru discursurile oratorice!
Deea, va doresc noroc cu bebe2, sa fie sanatos si sa se prinda cind si cum vreti voi
.
Dana Lucia, l-am admirat pe Alberto, un frumos si jumatate
. Mi-ai amintit si de obsesia mea: desi mi-am facut peste 10 eco si 4 dr mi-au zis ca e fata, pe masa de operatie, cin dam nascut, am intrebat: "e fata, daaaaa?"
.
Ieri l-am auzit pe copilul meu spunind litera "t", in combinatia: tei-tei. Miruna bodoganeste zilnic, dar are o limitare de repertoriu la consoane, practicind doar m, p si b in diverse combinatii cu vocale. Lucram din greu pentru asimilarea lui t si c
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cristell spune:
Buna dimineata mamicilor.
Azi implinim si noi remarcabila varsta de 10 lunite si spunem: La multi ani si celorlalti bebelusi,sa creasca mari si sanatosi si fericiti.
Azi noapte dupa doua treziri ,pe la ora una si apoi pe la doua am luat-o cu mine in pat si a dormit pana la 6 si de la 6 treziri din jumate in jumate de ora.Sunt nauca,ma doare capul.
Dar sa o laud un pic ca doar azi e ziua ei .A invatat sa se joace cu mingea cu tata.El ii arunca mingea incet si ea o ia si o arunca si ea,dar nu o arunca intotdeauna pe directia buna.
Ce sa va mai zic?Daca ii cant "Alunelu" sau "Un elefant" canta si ea dupa mine,dar in stilul ei da-da-da sau na-na-na.Ce mai ma da gata.
Am vazut poze cu doi baieti frumosi la mare,in mare si la piscina.Vreau si eu la mare.
cristell spune:
Diplodocus felicitari lui Luca pentru dintisorul 8. 
Gabiarama haioase filmuletele si protagonistii.
Cristina M La multi ani!sper ca nu e prea tarziu.Ce varsta frumoasa.
Oana0204 felicitari lui Andrew pentru dintisori.
Revin mai tarziu.
dana_lucia spune:
Buna tuturor si "La multi ani!" copilasilor care azi mai implinesc o lunita cu o mentiune speciala pentru Stefania (Cristell). Alberto trimite o
si un
Stefaniei azi la implinirea a 10 lunite!
Multumim mult Carmi
, Nandana
, Ioana
ca v-ati facut timp sa ne admirati in pozele trimise recent.
Va dorim o simbata cit mai placuta si salutari cu drag de la noi,
Dana Lucia si
Alberto
locca spune:
Buna dimineata
Ioana, multumim, pupici back Mirunei si tie
. Nu te mai plange, la mine in fiecare zi e trezire la 7 cel tarziu, si asa de bine m-a dresat copilul ca si daca doarme mai mult eu tot la 7 ma trezesc si bineinteles ca ma oftic.
Am reusit si eu in sfarsit sa vizionez multe poze si am admirat toti copilasii, dar nu mai nominalizez acum ca poate va suparati ca am uitat vreunul
. Oricum e clar ca avem cei mai frumosi copii.
Zino, am vazut tarziu ca m-ai sunat ieri, nu eram in militari, dar azi o sa fiu pe dupa-amiaza.
Ana banana cea de toate turuitoare.
Credeti ca e cazul sa ma ingrijorez ca Matei zambeste la baieti si se sperie de fetite
?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
Buna la fete 
deci intr-un final a racit piticodromu
,are niste muciiiiiiii ,de dormit a dormit azi noapte binisor ,doar 2 treziri si una cu o cazatura din pat
,am plecat sa ii iau o sticla de apa ,bineinteles ca l_am pus linga al meu sotior care se trezise dar a adormuit la loc intr-o secunda
si antoine a vrut sa vina dupa mine si a sarit din pat ,nimic grav doar ca il mustra constinta
Ioana,Dana 
Ioana felicitari Mirunei pt "tei-tei"
Cristelfelicitari Stefaniei ,cred ca tacu era asa de mandru cind a vazut-o ca se joaca cu mingiuta ![]()
La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita si in special pt Stefania si Victor

poze
locca spune:
Am uitat sa va spun ca dupa ce timp de 2 saptamani nu a avut nici un semn de buna purtare, ieri a fost o zi "neagra". Mai intai a dat cu fruntea de pietris in parc, ocazie cu care si-a produs o ditai vanataia cu julituri pe alocuri, apoi a dat cu capul de calorifer, pe aceeasi parte si in acelasi loc, ca sa se umfle si mai tare, iar seara a dat cu capul de marginea cazii noastre, tot pe partea dreapta dar un pic sub ochi. Zici ca a facut parte din cast-ul de la fight club.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
Locca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi si al meu la fel face ,dar si eu ca tine mi_a pus intrebarea
,si am ajuns intrun final sa inteleg ca in capul meu circula multe............ si asa era pt ca dupa o perioada se uita numai la fete ![]()
poze
Hildegard spune:
Ziua'
Ioana, io ma terzesc zilnic la 7 ....morrr de somn dar ce sa fac??
poate si-o scimba programul asta candva

Ruxandra, mama ce de lovituri.Ce sa-i faci...asta e. Bine ca e ok cupilu'. Soarta nu ne intreaba ce, cum, cand.
Io faceam cu nervii in locul tau sau cine stie...
Cristell, felcitari pentru cantat. Trebuie sa fie tare drgauta Stefania la cantat

ce bine e cu AC....fac la 24-25 grade si sufla in holul mic....in camera lui sunt tot timpul 27....deci de abia ajunge racoarea acolo.Dar nu sunt 30 cum erau pana acum.
PRAJITURI