Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 23
karmenutza spune:
Hai buna dimineata, fetelor!
Iaca m-am gandit si eu sa mai scriu cate ceva, ca de citit v-am tot citit, in fiecare zi. Cu scrisul e mai greu, ca am un copil terorist
care de cateva zile mi-a mancat ficatii. Vrea doar sa o tin in brate, sa se ridice in picioare. Si daca se ridica, tot nimic nu face, doar se bataie un pic si i se inmoaie grisinele. Ieri a invatat sa se ridice in fund si toata ziua numai asta a facut. Evident, cu mine langa ea. Si aseara la 12 noaptea, nu vroia sa doarma ca trebuia sa se puna jos si sa se ridice din nou in fund.
. I-a mai iesit un dintisor, acum are doi. De fapt unul jumate. Poate s-o mai potoli pana incep cei de sus.
Cand am vazut-o ca vrea numai in picioare, i-am luat premergator. Piuie, canta, face ca toate alea. Sta ce sta in el, maxim 15 minute, si nu mai vrea. Tipa sa o scot. Merge cu el doar cu spatele. Ca racul. De fapt se impinge in picioare si se duce in spate. Nici in carut nu mai vrea, cand o pun, se arcuieste, vrea in picioare. In rest, mananca toata ziua ca porcu', a facut burtica si tzitze grase. Baga cate 300 g piure la pranz, cate 3 mere sau piersici (mari) sau ce fructe am, la amiaza, laptele a ramas constant 240 dimineata si 240 seara.
Toata ziua il striga pe ta-su, ta - ta, ta-ta. Pe mine doar cand are nevoie de ceva sau e suparata: ba-ba. Sau na-na.
Acum iar a inceput chiraiala.
De plecat in concediu, nu plecam nicaieri. Ca trebuie sa ma trambalez cu o mie de bagaje dupa mine si as munci acolo mai mult decat acasa, unde sunt toate la locul lor. Sunt prea comoda ca sa fac asta. Poate la anul. As pleca dar fara Catalina, si cum nu am cu cine sa o las, pas.
Ce sa va mai zic? Vaccinul asta antirujeolic l-am facut la 7 luni jumate, aproape 8 luni. Acum se face altul? la 9 luni? Numai belele am avut de la el. A facut bronsiolita. Mai bine nu i-l faceam. Cand ma mai cheama data viitoare, ma duc intai la Stanciu sa-l intreb pe el daca il fac sau nu. Ca mi-e frica.
Eu cred ca e normal ca unii copii nu merg la varsta asta. Cei care merg sunt precoce. Copiii merg pe la 1 an, 1 an si 2-3 luni. (Singuri). Nici de-a busilea nu merge Catalina. Ea e ca "violatorul din Cismigiu". Si se ridica in genunnchi daca se tine de ceva.
Hai ca v-am facut capul mare.
Mai scriu si data viitoare.
Catalina
Meme1 spune:
Irina, poate mai intri sa vezi...
Am fost azi si am cumparat body-uri, am gasit si colorate si ti-am luat un set si colorate, daca nu le vrei sa imi spui si iti iau tot albe. Pretul a scazut in loc sa creasca, e 6 euro setul de 7 bucati body albe si 7.5 euro setul de 7 bucati body colorate. Uite si poza
Pupici
Meme
deeapui spune:
Acum mi-am dat seama care e faza cu Violatorul din Cismigiu. Si Alex face parte din randul "violatorilor" ![]()
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
deeapui spune:
Mi-am tras si eu un glow mic!
Deea si Alex
deeapui spune:
Si am ales roz fiindca sper ca bebe2 sa fie fetitza..asta peste vreo 3 ani..da fac planuri de pe acum
..bine, Marius facea planuri inca de pe 28 oct 2005 (adica a doua zi dupa ce s-a nascut Alex
)
Deea si Alex
cristell spune:
Dana Lucia felicitari lui Alberto pentru ca merge singurel,de acum multe plimbari placute.
nanadana spune:
La multi ani piticodromilor care si_au facut lunita ieri si azi ,multi pupicei de la noi

Multumim pt felicitari , sinteti niste dragute 

Am admirat piticodromi frumosii Jessica,Vladut,Alexia,Alberto,Bianca

felicitari lui Ana care este o vorbareata ,bravo ei asa o vrea mama soacra 

Codrutabine ca totul sa terminat cu bine,felicitari Petrei pt dintisori
Anto bine ai revenit,chiar azi vroiam sa intreb de tine
poze
nanadana spune:
Antoine a fost la gropa cu nisip si acolo era un baietel racit cu care sa jucat si acum are nasul infundat plin de muci si tuseste offffffffffff si nici nu vrea sa stea sa ii scot
,cred ca o sa avem noapte alba
poze
dana_lucia spune:
Nanadana multa sanatate pentru Antoine si sa aveti o noapte linistita va doresc. Multumim ca ne-ai si admirat, draguta ca de obicei!
Nopate buna tuturor,
Dana Lucia si
Alberto