Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 22
cristell spune:
Dana Lucia felicitari pentru profesorul de dans Alberto,poate o invata si pe Stefania sa danseze mai bine.
Codruta faina tare iepurasa Petra.
Diplodocus e un grasunel frumusel Luca.Cate kg are?Felicitari pentru ma-ma.E tare faina poza cu cosuletul.
Irina felicitari lui Vladut pentru mersul singurel.
Kristinutza l-am admirat pe Radu cum sta el in picioare,sprijinit,felicitari si am vazut o poza cu o familie fericita si frumoasa.
Simo74 felicitari pentru cei 4 ani de casatorie,sa fiti fericiti si sanatosi.
jadi spune:
Mai da stiu ca nu va incurcati, oricum la cat de des intru eu pe aici ar cam fi aceeasi treaba, adica multe capitole necitite.
In primul rand suntem bine,
Gina care era ingrijorata.
Am fost si noi marti la doctor cu bb, pentru controlul de 9 luni.
Are 8.880 si 79 cm si doctorita ne-a recomandat calduros sa mergem la mare, in rest ne-a spus ca putem sa ii dam fasole galbena, dovlecei umpluti (m-am uitat crucis la ea, ca nu stiu cine ii face asa ceva, poate bona), lapte si cand mergem la mare vitamine cu calciu ca sa il fixeze soarele in oase.
I-am spus ca punem copilul la oala incepand de duminica, nu de alta dar din cauza pampersului, se kk copilul de 5 ori pe zi cate putin. Asa ca daca il vad ca se screme, pac pe oala si o umple si gata, toata ziua nu mai face. Tasu era oripilat cum de iese atata kk dintr-un copil asa mic, ei iaca ca poate si cred ca de aia nici nu se ingrasa foarte mult dar eu sunt multumita.
Doctorita nu a avut nimic de comentat la oala, a zis ca e OK ca desi nu il vom obisnui de acum cu oala incepe sa isi formeze reflexele. Ce reflexe, nu am idee!
Pentru bubite de caldura, ne-a recomandat ceai de galbenele pe bubite si nici o alta crema care sa musteasca pe caldura asta.
Vazand ca avem copil sanatos, marti seara am plecat la Valcea si l-am dat in parasire la bunici pana vinerea care vine. Il sun de 2 ori pe zi dar ii duc dorul tot timpul. In plus acasa mi se pare ca il aud si ma sensibilizez cumplit dar nu am de gand sa merg in weekend pentru ca sunt deja foarte obosita si un drum in plus cred ca m-ar zapaci si mai mult.
In rest nimic nou, sper sa ma ia Anya simpla cu ea la mare in septembrie, am vazut ca s-a tot vorbit de concedii si as vrea in turcia la AI maxim 7-10 zile. Pana atunci munca!
Pauza s-a terminat, capul la fund!
Alea Alea,
Deni &
Vlad 28 sept 2005
deeapui spune:
Tocmai vizualizez pozele de la intalnirea din herastrau de pe 7 mai..ce pot spune..frumos domne...
Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
jadi spune:
Am uitat, doctorita ne-a spus sa ii luam piscina si chiar de mergem la turci sa nu il imbaiem nici in mare si nici la comun sa nu faca enterocolita.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
deeapui spune:
Scuze..8 mai...
Deea si Alex
miflore spune:
Bau!
Zanelor, ce dragi imi sunteti, citesc din urma repede repede repejor si-mi dau seama cat de mult va iubesc!

Eu sunt acum pe la capitolul 126 si ma amuz teribil cu scandalurile acelea!
Sunt bune fetele de ian-feb daca fac evidenta cine ce-a laudat; si clar - cu toate ca-s off-topic - ma enervati toate! Sa va spun de ce: Ana mea inca nu merge, hatane obscen de vreo 2 saptamani sau merge cu spatele adica se impinge in manute si se transforma in rac; vreau sa stiu, mai e cineva in situatia asta, ca sa stiu daca ma enervati cu toatele?
glumesc, of-course!
Kid, pupici!!!
Sa-nteleg ca Alex merge de-a busilea? Inseamna ca trebuie sa-nceapa si Ana ca ele merg in tandem, nu?
Ma incurajez si eu!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aaa, dar vreau s-o laud si eu pe Ana Banana! Vorbeste fetita mea cat e ziulica de lunga, turuie non-stop, mai are putin si face propozitii!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
deeapui spune:
Si Alex merge ca racul..adica se taraie inapoi ca un soldat in transee..si si el se hataie, da nu reuseste sa plece de pe loc!
Deea si Alex
miflore spune:
Sa-mi fac probleme ca nu merge?
Luni vine pediatra.
Si inca ceva; nu mai vrea sa doarma deloc ziua, poate o ora maxim in 2 reprize; e
! si eu
! cred ca m-apuc de
!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
deeapui spune:
Felicitari pt Ana Banana!
Deea si Alex