Piticodromul de sept-oct 2005 (129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, distractie placuta la nunta si vacanta placuta alaturi de baietii tai !!

Latrishia, Ancutei i-am vaccinul antirujeolic cumparat la 8 ani si nu au fost probleme dupa.

Ce face Karmenutza ? Nu a mai scris in ultimul timp.

Vero, "La Multi Ani (lunite)" lui Stefanut !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bine v-am regasit dragelor.Am facut si noi antirujeolicul, varianta de stat ieri.Asistenta mi-a spus ca daca vor aparea reactii acestea vor fi peste 5 zile, dar ca nu ar trebui sa apara reactii pt ca nu este aceeasi varianta ca cea de la 1 an a acestui vaccin.Eu sunt suparata ca nu stiu care cantar merge prost, dar la clinica Iaris avea abia 9,3kg imbracat si 72,5cm.E mic ca ma-sa.Pe cantarul de acasa ne-au iesit 10 kg.A crescut 1kg in 3 luni.El e in grafic dar eu il vedeam mai grasut.Bine ca si mananca mai prost acum pe caldurile care sunt si poate a slabit un pic .
Irina[b/], sa va distrati bine.
Kid multumim pt datele pretioase pe care ni le dai de fiecare data cand mergi la dr.
Gina, lasa ca data viitoare se va prinde si feciorul tau.
Tonniase vede ca-ti prieste sarcina, ai chef de glume
[b]Hilde
, sa va creasca feciorul mare si sanatos

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, concediu placut.

Hilde, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si cu succes la fete.

Kid, multumim de informatii.

Ma duc si eu acasica, weekend placut la zane si spiridusi,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mary, Cristina multumesc pt rasp. Cred ca o sa l facem si noi, nu strica

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Irina
,distractie placuta la mare!

Kidd,multumim !

Sofia,si Bianca mea a avut o perioada cand isi baga degetul in ureche si se scarpina de-i dadea sangele,isi zgaria pavilionul cu unghiile,facea asta cand vroia sa adoarma....dupa o sapt i-a trecut.
Pentru tantari eu pun aparatul,da oricum si asa au ciupit-o...am uitat sa-l bag in priza.

Uitati cum arata fata mea ciupita de tantari 1 si 2...asta pentru ca are mama uituca..

Am pus poze in albumul de 8 luni...sa va arat locul preferat si ce facea fii mea azi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi, eram la mama cand s-a intamplat faza cu focul. La noi acasa din ala am si inca pun si timerul sa sune, sa imi aduca aminte....:)))

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Pupici la toate mamicile si piticotilor

ma duc sa cetesc si revin ,noi sintem bine ,ne cataram acum fara nici o ezitare peste tot si o cunoastem si bine pe "mama" cind ma vede in continu spune "mama-mama"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
La noi e foarte cald in casa ,in bucatarie nu mai spun,ca si gatesc si e jale mare.
Eu nu mai reusesc sa ajung cu cititul la zi.
Dana Ch am vazut doi copii frumosi cu ochi albastri. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, de la mine a plecat si nici inapoi nu s-a intors...mai trimit o data?
Dana_lucia, ti-am vazut frumuselul in piscinica, dar cea mai tare poza e aia cand sta in ´minge´. E f. frumoasa poza aia.
La multi ani piticutilor sarbatoriti astazi !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare mamicilor..si pupici bebicilor.
Alex a facut antirujeolicul acum o luna si ceva(la 7 luni) si nu a avut nici o reactie, nimic. Nici febra ca la celelalte.
Multumim Kid pt raspunsuri..si noi plecam pe 14 la mare si chiar eram in dubii daca sa-l bag pe Alex in mare sau nu..acum, eu iau piscinuta cu mine, da in ea ce apa pun? ma car cu bidoanele?

Deea si Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput