Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ioana, ca de cele mai multe ori suntem gand la gand. e bine ca mi-ai dat incredere, gandeam si eu sa ma mulg mai rar, da tot am un problem: je beau tone de apa, asa cum altora le e greu sa bea, mie mi-ar fi si mai greu sa nu beau, bashca infectia mea urinara care cere multa apa, altfel ma ia cu usturimi. iar de dormit.... nu poci! io cerc, ma sting de somn da nu-mi iese, nu's ce am, parca-s din babele alea de nu mai dorm..
vivighe, cam asa si eu, nu mananc si atunci cand o fac se vede treaba ca manc aiurea

buun, gata, de maine mananc sanatos!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

boghi, tu ai vazut ca mandrele noastre seamana? si mai sunt si nascute in aceeasi zi! poza aia cu fi-ta adormita pe mana m-a terminat!!
a, si acum ca m-am ramolit, cine are o poza numita "doua bobo roz", ca aia am zis ca e poza anului; acum as pune-o si pe asta alaturi!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Bogdana...noi am facut botezul la Hotelul Majestic,sala academiei.Tacamul(cu aperitiv destul de bogat si frumos aranjat,salau meuniere+cartofi natur,friptura pui +vita+cartofi+salata,tort super bun) 1.300.000,sala(scaune imbracate,baloane cu ursuleti si numele lu' bebe pe ele,meniul scris frumos,flori pe masa(trandafiri),camera la hotel 10 mil(asta dupa negociere...ca era 18).Bauturile le-am luat noi...iti zic ei ce cantitati in functie de cate persoane ai(pe noi ne-au dus la 12 mil pt 42 pers...da am luat de toate...gin,campari,martini,whisky,cola,fanta,santal,apa tonica,apa plata,apa min.).Absolut tot ce a ramas ni s-a dat inapoi...bauturi,tort...De platit platesti fix cate persoane ai anuntzat doar aperetivul...ca ala e pregatit dinainte...restul...cate persoane sunt.Servirea impecabila...masa si chelnerul...Noi am fost foarte multumiti si chiar a iesit ceva super dragutz.Muzica...calculatorul nostru cu playlistu' aferent...nu prea s-a dansat ca botezul a fost duminica de la 14.00 si mai mult de juma' din invitati fusesera la o nunta sambata si erau varza,asa ca a fost mai mult decat suficient calculatorul...ne-am fi si ofticat sa mai fi platit v-un DJ.Majoritatea au plecat pe la 20.30-21.00Am mai ramas noi si niste prieteni mai petrecareti(vo 8 pers. in total pana la 2 noaptea) si un biet chelner statea batz acolo sa ne serveasca.Pe bebe am trimis-o acasa cu mama de la 21(poti sa-i lasi lu bebe ceva la frigider;in cazul meu i-a dat lapte praf ca mie mi-a scazut productia rau in ziua aia-cred ca am fost prea stresata) iar io cu sotz am ramas sa dormim la hotel...ca deh oricum era platita camera si am luat si micul dejun acolo.
Cat despre invitati...noi le-am zis unde facem(sa-si faca oamenii o idee) si am cerut confirmare...cui i-a dat mana a venit.Ni s-au dat bani...unii au venit si cu cate ceva pt bebe(hainutze)N-am iesit in pierdere...nici in castig cine stie ce,dar asta chiar nu conta-voiam doar sa nu iesim in gaura.
A...si inca un amanunt care ne-a convins...a fost unul dintre putinele locuri disponibile in timp asa de scurt...adik ne-am hotarat cam de pe o saptamana pe alta.Acush ca e sezon de nuntzi mai greu sa gasesti ceva liber.
Ce sa mai...noi am fost super multumiti...cred ca mai facem niscai petreceri de familie acolo cand o mai fi cazul.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salutare fetele,
Ioana , vin si eu cu o intrebare:Serghei s-a intarcat sau nu cu biberonul ca stiu ca ii dadeai la un moment dat si san si biberon?Asta seara eu nu am avut lapte , cred ca de la nesomn si pt ca nu a vrut deloc cu linguritza i-am bagat biberonul si la insfacat pe tot .Acum ma gandesc ce si cum sa fac .O fi o perioada de aia cand ii creste portia de lapte si creierul meu inca nu a priceput?Luana , eu zic sa nu disperi .Cat ai infectia asta scoate si tu rezerva de la congelator si mulge regulat la cate ore stii ca mananca Hora .Apoi incearca sa revii la san si nu mai fa supraproductie .Poate nici niste vitamine nu ar strica .Eu zic sa nu renunti inca .Si nu pricep de ce nu ai un cantar bun ca uite cate situatii le depaseai mai usor.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor am vazut poze cu bebi vostri, sunt scumpi rau de tot. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Eu de ieri am incetat sa-i mai dau la fata lapte de la mine. Asta pt ca de o luna de zile m-am tot muls la pompa si scoteam de fiecare data in jur de 30-60ml din ambii sani. Era mai mare chinuiala. Imi pare rau dar asta e. Oricum bebelinei mele ii merge bine formula, o bea fara probleme, mai ales ca-i iau cel mai scump din farmacie.
Ralucutza te inteleg, tare nasol va fi si pt mine cand va pleca mami. M-a ajutat f mult, dar mai este pana pe 25 aug, ma mai bucur putin. Asteptam poze de la botez.
Virgi tu ce mai faci? Te-ai mutat ? Cum e la noua locuintza?

Noi suntem in urma cu scrisul, dar nu cu cititul. Am citit tot si asa vrea sa pot raspunde la fiecare in parte dar din pacate nu am timp.

Luana bafta multa cu alaptatul. O sa se rezolve tot vei vedea.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu dragelor m-am racit de mama focului....stanut intr-una, imi lacrimeaza ochii de mor, ma ustura nasul....am vb cu medicul, ca n-am reusit sa ajung pe la cabinet azi....desi am fost tot pe drumuri....noroc ca a venit mama si am avut cu cine lasa copilu'...iau paracetamol si niste capsule naturiste(cica supliment alimentar) pt raceala si gripa si parca parca ma simt mai bine.....copilu se uita asa ciudat la mine cand il alaptez ca nu-si da seama ce o apucat-o pe mami de si-o pus masca pe fata...

ma lamuriti si pe mine careva ce-i cu banii care-i da statul?!?!?io am citit acum p-aici si am vazut 170 ron si alocatie si CIC...nu am depus nici un act si nici nu stiu ce sa fac si pe unde. la mine e un pic mai complicat si din cauza ca domiciliul imi este in oradea si eu stau in Cluj ca nu am avut vreme sa ne ocupam sa ne schimbam buletinele de cand ne-am casatorit....si mi-e si groaza sincer....maine stiu ca tre sa ma duc la medicul de familie sa-mi dea si pe luna asta ultimele zile de concediu de maternitate din alea 100 si ceva de zile....apoi habar nu am ce tre sa fac si cum.....
are cineva bunatatea sa ma lumineze si pe mine??/sau e prea complicat???sau sa ma indrume unde sa intreb.......
cu contabilu de la firma zici ca e de pe alta planete si nu prea am reusit sa comunic niciodata eficient.....

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

btw fetelor care ati facut epiziotomie cum va simtiti??ati reusit careva sa reluati activitatile sportive din pat???
la mine au trecut deja 10 sapt de la nastere si am avut cam multe tentative de a relua dar din pacate toate au fost esec..... stiu ca tesutul cicatrizat nu mai e asa de elastic dar parca prea opune rezistenta si ma doaree.
azi mi-am luat inima in dinti si am sunat la doc...dar nu a raspuns...
parca mi-e si rusine sa o intreb ...si partea naspa e ca la cabinet cu o luna juma inainte tre sa-ti faci programare pt data care o vrei.....si la mobil raspunde cam greu din pacate
offf grea e viata asta.... dar ma cam streseaza ideea si am neste vise mama mama....

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Arleena ma speri...10 sapt? Chiar asa rau este??? Wow, eu astept sa merg la doctor sa vad ce si cum.
Am scris si eu poveste nasterii bebelinei mele aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80077

Va pup.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arleena, eu am mai scris ca am incercat dar din pacate cu taraita ...nu vrea dansa sa cedeze nici pace. E frumos la inceput, numai si mangaieli dar cand vine momentul cu penetrarea parca imi intra o perie acolo . Acum mi-a venit al 2 lea ciclu si o sa mai incerc dupa asta. Eu am auzit povesti cum ca poate dura si 4 luni pana sa se poate face sex adevarat...De fortat nu am fortat nota, cat s-a putut atat s-a facut . Si eu tot cu vise din astea ma lupt .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Stiam ca prima aia de nastere este de 190 ron...de fapt sunt sigura. Eu o sa intru in posesia ei pe 25,26,27 iulie, ma rog intr-una din zilele astea. Si este adevarat, trebuie sa mergi personal ca sa completezi cererea respectiva. Dar eu zic sa nu renuntati la ea ca nu e mare scofala. trebuie sa te perezinti la primarie cu buletin copie/original; certificat nasterebebe copie/original; livret de familie copie/original...si nu mai stiu daca trebuia si certificat de casatorie, dar faceti si la ala o copie ca sa fiti sigure.
Mai e o mica problema: daca locuiti intr-un sector si ati nascut in altul va trebui sa luati o chestie de transfer de la primaria sectorului in care ati nascut pt. primaria sectorului in care locuiti. Aceasta cerere de transfer este valabila doar o luna de la eliberare, daca expira va trebuie alta. De exemplu ca sa intelegeti mai bine: eu locuiesc in sector 4 dar am nascut in 6. De la primaria sector 6 am luat aia cu transferul pe 18 mai si era valabila pana pe 18 iunie. Eu m-am dus sa dau declaratia aia pe 12 iunie.
Sper ca ati inteles, nu-i mare scofala, doar pare.
A, si atunci cand m-am dus pt. astia 190 Ron am luat si niste tipizate de acolo pentru a depune actele pt. CIC, ceea ce am si facut luni (10 iulie), banii ii voi primi probabil prin octombrie. Eu pe 4 iulie, inclusiv, am incheiat cele 126 zile de pre si post natal.
Pentru alte intrebari va stau la dispozitie....

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput