Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai fetelor ce se intampla pe aici?????????Vad ca tot pierd stelutze, de ce?????????????? Cu ce am gresit oare?????????
E un nou regulament? Si daca da , care? adica cum suna asta noul pentru a lua stelutze?

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Marrycalu multumim frumos de aprecieri.. pai pe aici pe la ciresele sunt numai copii superbi.. ma tot uit la poze la Ina, Ama, la tine la Virgi si asa mai departe..superbi bebei nici nu stiu care imi place mai tare!!!!Nu puteam sa nu stam in linie!! Nu stiu cum sunt vaccinurile in Romania dar noi am facut ieri o serie( prima de altfel) si nu au fost reactii adverse.De facut se fac in picioruse ..de era sa plang si eu nu numai asta mica.

26 octombrie.. super mesajul cu S.A.D.V.A (Sindromul Atentiei Deficitare la Varsta Avansata) si din pacate ma recunosc si eu in el...
Noi avem o poza cu doua bobo roz aici..daca despre asta e vorba multumim frumos de apreciere..

Ama ma regasesc si eu in povestea ta.. cam tot ce reusesc sa fac prin casa este facut cu bebe mica in marsupiu..ehh asta e ..

Bogdanai ca sa schimbi la semnatura trebuie sa scrii asa: [ url = "http://community.webshots.com/user/bogdanai " ] poze bebe( sau ce nume vrei tu) [/url] fara nici o pauza!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat sa povestesc ce am mai facut nou: ieri am fost la control si tanti doctorita a fost multumita de noi. Am inceput sa luam din nou in greutate si am mai crescut in lungime asa ca raportam si noi la doua luni: 4,370de kg si 56,5 cm. A fost amuzant ca pediatra a zis ceva de genul ca cel putin nu o sa fie obeza si nu va avea probleme cu greutatea ca aici sunt cam speriati acum de cati copii (si nu numai) supraponderali sunt Asadar daca tot am mai crescut ne-a facut si o parte din vaccinuri. Saracuta pentru o clipa cand ii baga acul era asa .. uimita si abia apoi incepea sa planga da sanatos nu asa..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
cele care intrebati de banii de la primarii. eu am ridicat ieri prima de nastere (cu toate ca nu eu am nascut). a fost in valoare de 195 lei. pentru toate actele am umblat eu, deci nu e neaparat nevoie sa mearga mamica personal, important e sa fie toate actele la dosar. pentru alocatia de 25 lei am depus dosar si mi s-a spus ca se va plati incepind cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul. am obtinut facilitatea ca banii sa fie varsati pe un card. pentru indemnizatia de 800 lei dosarul trebuie depus inainte de terminarea concediului prenatal/postnatal de 126 zile. modalitatea de lucru depinde cred de primarie, deci nu cred ca are sens sa va plictisesc cu descrierea...

Vreau sa va intreb cum ii spune la vaccinul pentru 2 luni, varianta cumparata. PENTAXIN ?!? am retinut bine? oricum ceva doza unica cu 5 vaccinuri? am fost ieri la dr. si am plecat nervosi din nou. daca nu va auzeam pe voi ca mai exista o varianta de vaccin dr nu ne spunea nimic pe motiv ca nu poate face reclama !?!?!?!

Mami a trecut si pe la dr gineco, care la intrebarea despre a spus ca totul e ok dar la primele incercari va fi neplacut pt ca zona e sensibila inca. dar sa o batucim bine si des ca trebuie sa vina repede si fratiorul lui Raluca.

Numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ADIB ti-am spus ca fain nume a-ti ales pt bebelusa???

eu nu am sa primesc bani pt copil cred.....oare sa incerc in romania?ca-i nascut aici sarmanul....nu are nici o cetatenie!ca nu-i declarat in romania!am sa revin cu poze de la botez!

Mergi la inceput

raalucutza
multumim pt lauda. speram sa fie si ea la fel de multumita, cind o sti ce-i ala nume.

cum adica, Raul nu are nici o cetatenie? austrieci nu i-au dat cetatenie daca s-a nascut acolo?

trebuie sa te interesezi in Ro. stiu ca se primeste indemnizatia daca ai lucrat in ultimele 10 luni. oricum, daca nu ti-e greu merita sa te interesezi. e vorba de mai bine de 200 euro/luna. nu cred ca sint de aruncat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Raalucutza, trebuie declarat la ambasada sau consulatul de care apartineti.Nu cred ca are cetatenie austriaca, dar pe cea romana o va obtine daca il declari.S-ar putea sa primesti de acolo o alocatie , ceva daca tu sau sotul tau lucrati legal.cumnata mea a nascut in germania si nu au avut probleme cu copilul la declarat si primesc si o alocatie.

Luana, eu am inceput sa beau putina apa ca altfel eram fulga.Tampoanele nu faceau fata.Si sa stii ca odihna conteaza cel mai mult la mine.spera ca ii vei putea da horei laptic de-al tau ca tare greu e cu biberoanele.

Fetelor, am cumparat niste cereale bio.Parca mananc iarba.tot mai bune alea cu e-uri.

Eu stau intr-un oras mic si nu a avut probleme sotul sa dep[una actele pt alocatii.Cea pt nastere e de 195 , iar cea lunara pt copil e de 24.Cea pt copil vine de abia peste cateva luni, ca si pensiile , pana umbla dosarele peste tot dureaza.Acte, in mare ,
certificat de nastere al copilului, buletinul mamei, certificatul de casatorie si livretul de familie + copii.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Ce e ala livret de familie mai? ca va tot aud vorbind de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Intram si noi in fuga.

Am fost la controlul de la o luna.

Petra are 3640g si 51 cm! Ma bucur taare mult si continuam sa crestem! Pastram programul de papa si sanuletu' in continuare .

Dar ne-au apucat iar colicii !

De mers la mare mergem si noi! Dar nu ne-am hotarat inca in ce perioada!

Cristina nu te mai stresa atata cu burtica! Abia ai nascut! Bine ca nu ai burtica de la mancat napolitane cum ai sa vezi de altfel pe plaja!!! Fii mandra cu burtica ta care de altfel... va scadea din ce in ce mai mult. Poti lua un costum din doua piese iar slipul sa fie intreg si poate te mai strange pe burtica.
La mine stresul e cu buricul care ...inca e negru La asta chiar nu am ce-i face .

Va pup!

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adib, la casatorie se da acum si livretul de familie pe lana certificat.E ca un carnetel bleumarin si pe fiecare pagina are:
tata, mama, copiii cu datele fiecaruia.Mi se pare ca are spatiu pt 5 copii.Ce s-o intampla daca faci mai multi?Unde ii trece?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput