Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 26
anda77 spune:
felicia, asta e o informatie buna, pana la 9 kg.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
Felicia, misto costumul;eu inca n-am curaj sa merg la plaja
.Dura faza cu vanzatoarea!
Eu am pus-o in premergator pa Flavi cate putin, de la 6 luni jumatate, ca nu ma mai intelegeam cu ea.Acum se catara pe mine, iar daca e in 4 labe, isi ridica fundul, intinzand perfect picioarele.
Ieri i-am dat iaurt(vreo 5 lingurite mici, cu banana) pentru prima data si cred ca a durut-o rau burtica, ca a plans ca la vaccinul de 2 luni.Da' important e ca nu s-a deranjat la burtica.Mai incercam si maine!
ioana_77 spune:
Noi am luat scaun de masina pt 9-36 kg, de la Cam, Travel piu impact e super fain, dar Maria nu prea doarme in el. Nici nu l-am folosit f mult, inca. Are un sistem super de "inhamare", iar dr a zis ca daca sta bine in fundulet sa o pun linistita. Sper sa se invete sa doarma in el.
Bakule, ai ajuns acasa?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
crissy77 spune:
Multumesc de raspuns. Eu in bibe ii pun si cereale, 1-2 masuri la 5 de lapte, depinde. Am incercat sa-i dau si cereale separat, banana amestecata cu cereale si lapte, dar nu prea e interesata. Mananca in sila 1-2 lingurite si gata. Acum nici fructele nu mi le-a mancat. Sigur urmeaza iar o perioada de mofturi, probabil ies dintii de sus. Nu mai vreau dintzi!
Despre coacaze am cautat, dar nu am gasit mare lucru de aia am intrebat. 
Premergator, da, atunci cand o sa stea bine in fund. I-am cumparat unul de 600.000 ROL, am probat si l-am dus inapoi ca nu ajungea cu toata talpa pe pamant, desi era reglat.
Scaun de masina, al nostru se pune doar cu fata bb spre directia de mers.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Simona ai reusit sa ma faci sa plang cu descrierea ta. Felicitari si....sanatate multa sa va dea Dumnezeu la totzi. Suntetzi niste oameni minunatzi!
Lumi bine ai venit intre noi.
Am si eu de facut un ANUNT IMPORTANT:::Baiatul mamei...Stefan-Cristian a mers azi de-a busile pentru prima oara.

Va datzi seama ca nu am fost in extaz dupa ce alaltaieri l-am gasit in genunchi incercand sa ajunga la carusel si tragand de clovni. Bineintzeles ca ieri tati ne-a dat patutzul la o treapta mai jos si...azi.....mergem de-a busilea.
Urmare a efortului....mi-a adormit mancand si prima oara nu a terminat portia de ciorbita aferenta. Nu-i bai si mi-a ridicat moralul de tot.
Va pup si....pe mai tz!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
uite ca de cand ma chinui, da' mereu uit.
am ajuns la doctor pt durerea mea de sale. de la tot mutat centrul de greutate mi se trage, si fortat coloana in timpul sarcinii. antiinflamatoare nu-mi poate da, ca alaptez... timp de gimnastica medicala nu am, asa ca sa fac eu acasa, macar reprize de 5 minute...
musai sa dau kilogramele in plus jos, si sa incep cu renuntat la paine, grasimi, dulciuri...
partea buna au fost analizele. am scapat de anemie, fier iau doar preventiv, pt laptic, ca au scazut drastic rezervele din sange.
sper sa foloseasca cuiva... 
noi avem inca scoica la masina, si o pun cu fata la parbriz. nu de alta, da' altfel nu o vad, ca eu stau in fata. nu stiu cand o sa schimbam, ca a mea mandra incape f bine acolo, noi fiind zgatie de talie "mica".
cu premergatorul... e f util cand vrea numai in brate si nu mai stii ce sa-i faci. dar io merg pe ideea ca l-am probat la andrei, si iris e oricum mai mare ca el... si e incantata sa misune si ea prin casa. de cand cu premergatorul, a invatat sa paseasca si tinuta de subtiori. si merge in fata si in lateral, examineaza manerele de la mobila.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Despre premergetor....nici eu nu sunt hotarata dar...inclin inspre a-l folosi. cam peste o saptamana o sa il las si pe el mai mult in premergator ca am primit unul si....deocamdata merge in spate. Adica se impinge. Dar nu l-am lasat decat 2-3 min. Totusi pt prudentza las sa treaca 8 luni si sa ne vada si dr. si apoi vedem daca il folosim sau nu.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mara95 spune:
Felicia,nu am gasit bertoni pe net si nu stiu de ce.Chiar ma intereseaza.Ma uit si dupa scaunel de masa.Pupici!
Anda, e importanta informatia cu 9 kg, dar Flavi a mea are la 7 luni doar 7,5 kg , iar in ritmul ei de 300g pe luna, ajung la un an si 2luni sa stea cu fata la directia de mers.Si mai sunt si bb-ii care au la 5 luni au 9 kg(sau pe acolo).Oare nu era bine sa specifice si nr de kg /sau echivalentul(cu aprox) in luni?
anda77 spune:
mor de nervi ca nu gasesc pe net opinii medicale, doar mame care-si dau si ele cu presupusul, ceea ce fac si eu, de-altfel. io tare as vrea sa-l pun in prem.deoarece picioarele lui se odihnesc doar cand doarme. si cand mananca da din picioare, incontinuu, ce sa va spun. am obosit de tinut in brate si tinut de subsuori. problema este ca tot nu stiu cat de tare ar putea afecta si ce anume ar afecta. sunt in ceata...![]()
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Mara mai, tampita sunt, ca voiam sa-ti zic dar am uitat: nu gasesti Bertoni la magazinele online. ca deh e marca ieftina
Cauta in magazine pentru copii. Mie mi-a placut scaunul asta pentru ca se lasa pe spate mai mult decat Monza al meu. Si e doar vreo 2,5 mil. Eu l-am vazut in Cora.
anda am gasit numai despre riscurile premergatorului, nu opinii contra:
" Premergatorul prezinta riscuri din momentul in care parintii considera ca micutul, o data asezat in aparatul sau, este ferit de orice pericol. Ei intrerup atunci supravegherea. Dar se uita faptul ca premergatoarele permit copilului sa se deplaseze intr-o maniera imprevizibila.
Efectiv, toate premergatoarele prezinta riscuri de cadere si de basculare (principalele cauze ale accidentelor) inerente la mobilitatea lor: acestea pot provoca contuzii (in peste 50% din accidente) si leziuni ale craniului si ale fetei copilului. De unde prezenta indispensabila a unui adult care va vedea ca utilizarea sa nu se face niciodata pe un teren neregulat sau in apropierea unei scari, unei pante, unui prag de usa.
Atentie, de asemenea, la posibilele caderi ale mobilierului casei - mese joase, scaune, ferestre deschise, usi de la cuptorul infierbantat... sau alte caderi ale obiectelor pe care copilul le poate trage si face sa cada.
In fine, este de preferat sa nu utilizati premergatorul mai mult de o ora pe zi, in transe de cate 15 minute."
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)