Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata,
propun subiectele zilei:

1. de la ce varsta sunt permise scaunele bebe auto in care copilu' sta cu fata la sensul de mers? trebuie schimbata scoica unde este foarte inghesuit in prezent. el sta in fund, bineinteles, deci nu asta ar fi marea problema, ma ingrijoreaza situatia in care la o frana brusca sau, Doamne fereste, accident, capul copilului zboara asa brusc inainte incat se rupe gatul. stiu ca asta este motivatia pt. care bebe sta invers sensului de drum, deci ce credeti, as putea sa-l introduc acum in scaun d'alalalt?
2. va invit la discutie pro si contra premergatoare, daca nu cumva ati tinut-o in lipsa mea:). eu nu cunosc argumentele medicale referitoare la riscul deformarii soldurilor sau mersului sau pastele ma-sii ce or mai fi descoperit medicii astia...pe de o parte eu am mers in premergator si sunt in rugula cu soldurile, [picioarele etc, dar pe de alta parte sunt deschisa noilor descoperiri medicale, poate chiar dauneaza si eu am fost o exceptie.
voi ce alegeti: premergator sau lipsa? si de ce? sa iau si io o hotarare...

ela, da, doctorului i-as reprosa lipsa in timpul travaliului, lipsa care mi-a daunat in sensul ca, altfel, as fi putut beneficia de injectii de dilatare. la expulzie, in schimb, a fost un medic ok, chiar mai mult, m-a ghidat bine, n-am ce sa-i reprosez. cred ca as naste si a doua oara tot cu el, cu mentiunea ca as insista de la inceput sa ma asiste ca nu merge altfel. si, cu "motivatia" corespunzatoare:)), cred ca ar sta mai mult timp in cursul travaliului. deci sa nu ma intelegi gresit, el este un medic bun.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

SALUTARI DE LA DEVA
LA noi e taaaare fain afara, cald dar nu prea, si noi toata ziua plimbareala.

CRISTINAN cereale dim si io zic OK, cat despre coacaze da o cautare pe GOOGLE si vezi ce gasesti. Imediat "pleaca" Elis din patut, grija maaare.
PITIC, bravos, ai PUI mare.
LUMI bine ai venit, mai da-ne date despre bb.

DIENUTA io iti admir curajul de a pleca cu bb asa departe ca io una NU AM CURAJ sa plec mai mult de 100KM.

MEEMS
PYPLEY please comme back

HILDE, pana aici miroase prajitura ia prastia si trimite-mi si mie o bucata.

DAISSY bine ca sunteti bine.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lumi -bine ai venit

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

quote:
Originally posted by anda77

1. de la ce varsta sunt permise scaunele bebe auto in care copilu' sta cu fata la sensul de mers? trebuie schimbata scoica unde este foarte inghesuit in prezent. el sta in fund, bineinteles, deci nu asta ar fi marea problema, ma ingrijoreaza situatia in care la o frana brusca sau, Doamne fereste, accident, capul copilului zboara asa brusc inainte incat se rupe gatul

Neata!

Bun subiect, asa de luni dimineata, si o sa raspund pentru ca sunt in tema. Noi nu am avut scoicutza, am avut numai un scaunel de masina de la Babycare, ceva super demodat, fara prea mari facilitati, adik un scaun pe suport de lemn imbracat foarte frumos in burete si silon, superb pe dinafara insa deloc safe pe dedesubt. Ca sistem de prindere a avut doua bretele care se bagau pe dupa bancheta din spate. Copilul statea prins cu o centura in V.
Spun ca sunt in tema, pentru ca atunci cand Sebi avea 11 luni ( stiu sigur pentru ca era 23 dec 2001 ), am avut un groaznic accident de circulatie, copilul era singur in acest scaun, noi doi ( eu si sotul ) ne-am lovit destul de rau, masina a plecat de acolo tractata, iar Sebi, desi dormea si avea deci gatul foarte moale ( cum dorm bbii in fundulet ), nu a patit absolut nimic, s-a speriat mai mult de faptul ca ne-am repezit la el sa vedem daca e in regula...
Poate a fost noroc, poate combinezonul gros de iarna a avut si el vreun rol, insa cred ca rolul cel mai important l-au avut centurile in V ale scaunelului.
Si ca sa raspund la subiect, Sebi a stat in scaunul acela de pe la trei luni, pentru ca mamai era sofer si mergea singura cu bb...

La premergator nu ma bag, e o discutie mult prea delicata. Noi insa l-am folosit.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANDA, eu am fost cu bebe la ortoped pt radiografie, n-are displazie, dar ne-a zis nu premergator cel putin pana se ridica singur ,pe la 8 luni. eu il voi pune poate cate putin dupa ce incepe miscarea tinut de maini, nu vreau sa risc, desi premergator am un UFO de la chicco...numai eu stiu cum am asteptat radiografia...parerea mea, tu faci cum crezi
la multi ani ANA, RIPLEY ne e dor de tine!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola si de la noi!!!

Moama, ce mi-ati lipsit, dar am avut o perioada de socreala si nu mi-am permis sa intru pe net. Am avut nunta sambata si am chemat-o pe soacra-mea de miercuri sa se invete cu Maria. Prima si ultima experienta de genul asta - (stat cu soacra 5 zile)!!!!

In rest, sanatoase si voioase cum ne stiti.
Maria are 8.800 kg ,nu stiu cati cm ca nu am apucat sa o masor, am sa o intind diseara.
Pupici in mod expres Simonei, avem si noi niste cunostinte care au adoptat un baietel, are deja un an ci cateva luni si sunt super fericiti.
Lumi bine ai venit!

Maria nu se prea omoara cu diversificarea, tzitzi e de baza in continuare. Abia astept sa-i fac iaurt sa-l experimentam si pe asta.

In rest, pupici la toata lumea si multa sanatate!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna fetele,
Referitor la noile subiecte propuse dimineata:
Noi stam tot in scoica dar cu fata la sensul de mers. Nu a stat niciodata invers. Avem luat si un scaun de masina Chicco dar inca nu l-am pus in functiune pt ca mi se pare ca nu prea are cum sa doarma comod, chiar daca si ala are pozitii de dat mai pe spate.
Noi folosim premergatorul de vreo 2 sapt si n-avem nici o problema. Acum stiti cum e fiercare face cum simte ca e mai bine pt copilul lui. Am auzit o faza cum ca in Canada premergatoarele sunt interzise la vanzare. Or sti ei de ce. Eu il folosesc din comoditate pt ca asa sta si Dragos al meu mai linistit si-si vede de plimbarile lui.
Lumi bine ai venit printre noi. Scrie si tu repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aveti careva un link cu opinii medicale referitoare la premergator ca nu gasesc...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

!
Daca tot e copilul la plimbare sa va povestesc ce am mai facut noi in weekend:
- Ilinca ieri in Poli s-a intalnit cu un catel mic. A venit cutzu, i-a mirosit picioarele si nu stiu ce nu i-a convenit la fetitza mea ca a inceput sa maraie la ea si sa scarmene pamantul. Sare stapana catelului sa-l ia de acolo ca se sperie copilul. Cand colo Ilinca incepe sa rada in hohote, nu se mai putea opri. A fost deliciul tuturor celor care asistau la slujba de la biserica (cei care au copii stau afara nu in biserica).
- Eu mi-am luat costum de baie de la goldenpoint (masura 3 din cele 4 cate exista la firma asta). Cand imi arata vanzatoarea slipul, zic "no way, sa-mi vina cortul asta, e prea mare!". Il probez - e la fix. Cand platesc, vanzatoarea imi zambeste malitios: "credeati ca nu va vine slipul?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Raspunsuri la intrebarile zilei:
- pe fotoliu (nu am scoica) scrie sa stea copilul cu spatele la sensul de mers pana la 9 kg. Eu mai astept, dar nu stiu cat. Explicatie detaliata o sa dea Doru cand se va intoarce de la serviciu, ca e inginer si stie mai bine cum e cu acceleratia si deceleratia
- premergator nu-i iau ca nu-i vad rostul. daca vrea sa mearga sa se ridice singura, nu?

Mara ma bucur ca am fost de folos N-am zis nimic de scaun d emasa, ca nu stiu. Eu am cumparat Cam Futura, ca tot e acum la oferta pe net. Eu sunt multumita de el. E stabil si are cam tot ce-i trebuie. Totusi la acelasi pret puteam lua Motherlove care au si spatar reglabil la pretul asta. Cauta si marca asta, poate o gasesti.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

PS: scuze de greseli, dar scrie si Ilinca

Mergi la inceput