Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna seara fetele,
Am luat copilul acasa de la bunica si cum s-a vazut in patul mare s-a si apucat sa cada. N-am facut decat sa ma intorc cu spatele la el si am si auzit un urlet si copilul era pe jos. Ce ma fac eu cu asa un mare cazator? Ii pun parasuta?
Bubitele incep sa se treaca.
Multi pupici.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi6 spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine pe aci?
Sunt o mamica de noiembrie 2005, am un baietel Andrei-Stefan care pe 15 implineste 8 luni.
Am auzit numai lucruri bune despre acest forum. Eu sunt inscrisa de ceva vreme dar nu stiu de ce, nu reuseam sa trimit mesaje , sa citesc, in fine , pana la urma am renuntat sa mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va pup.
I-am spus Patriciei ca a-ti placuto si a ris,deci va multumeste (cred)
Mihaela(Pischi) baietelul meu....e fetita ! Probabil ca ai vazut prima fotografie unde seamana cu un baietel.Urmatoarele sint de acum o luna.Nu are cercelusi pt ca mi-a spus dr.unde era inscrisa la maternala sa nu-i fac gauri, o luna dupa antipolio.

Fetelor vreau sa va spun ca din punctul meu de vedere nu am facut nici un gest nobil!
Ne-am dorit cu disperare un copil !Disperare care cu timpul s-a transformat in durere,de-a dreptul !
Am facut ani de zile fel de fel de tratamente,am schimbat n dr....degeaba !
Atunci ne-am hotarit sa adoptam.De ce nu ne-am hotarit mai devreme? Pentru ca nu se nascuse Patricia si Dumnezeu ne-a dat gindul acesta la timpul potrivit ! dar am facuto pt noi in primul rind !

Poate voi nu ma puteti intelege,dar pt mine Patricia e copilul MEU .
Sau ,cum spunea o fata de la adoptii,copilul meu trimis de Dumnezeu prin burtica altei femei.
Dar,repet am adoptat in primul rind pentru mine .Si daca voi credeti ca eu am salvato pe ea...va spun ca ea m-a salvat pe mine!

va ofer cite o din partea mea si a fetitei mele pt ca ne-ati" adoptat" in familia voastra !

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Nu tineam cu Franta... dar nici Italia n-as fi vrut sa castige

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ma bucur enorm pentru italieni! Rusine, Zidane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare !
Mai intram si noi putin pe aici sa vedem ce mai faceti...vad ca din ce in ce mai putine....

Pisi , cum a fost la Slanic ? Cred ca v-ati umplut plamanii de aer curat si sarat .

Ripley , chiar nu mai vrei sa mai vorbesti cu noi ? Vad ca nici Siminaf nu mai vrea....(sincer nu stiu ea de ce si pe cine e suparata ca nu am apucat sa citesc ) , eu inca sper sa va razganditi si sa intrati iar la noi ca daca sunteti suparate pe cineva nu trebuie sa fiti pe toata lumea . -am pe amandoua ca sa reveniti !

Lavi , nu te-ai intors din ardeal ?

CristinaH , la mine netul face fite-fite si nu mai vrea sa incarce yahoo-ul si asa ca nu pot trimite poza , poate te prind pe mess zilele astea. Daca nu...cand o vrea domnul net .

Pitic , felicitari pentru kk la olita !Noi inca nu am incercat.

Lumi si Simona , bine a-ti venit in grupul nostru ! Simona sincer te invidiez ca ai avut curaj sa infiezi un copil .

Eu sunt fericita ca fata mea a baut si ieri si azi 100ml de ceai (va amintiti ca eram disperata ca nu bea lichide ) , ieri a acceptat mai usor , azi a facut ceva figuri dar sper sa-si revina si sa bea ca e spre binele ei sa bea lichide.
In rest bine sanatoase , asteptam concediul ca sta tati mai mult cu noi si ne scoate in parc !
Va pupic pe toate si nb.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata.

hai ca ne-am intors si noi pe baricade acum; gata, s-a terminat concediul lui tati si suntem singurei cuc. of, nasol mai e sa te scoli la 6.45; ca pana acum il lua dan pe luca cand se trezea si se carabaneau dincolo sa mai dorm si eu vreo ora-doua; acum adio somn, a plecat la servici dan ... am incercat eu sa-l trimit p-asta micu dincolo singur, dar n-a vrut sa se duca.

incerc si eu sa ma pun la curent cu ce mai e p-aici; greu, dupa o lipsa prelungita, ce sa zic ... am retinut ca ripley nu mai intra momentan din motive de mamaliguta cu branza si mai ales smantana, despre simina, solicit si eu info, ca nu stiu de ce s-a suparat, vad ca se mai ciondane lumea, asta e, ce sa faci ...

poze in concediu am facut numai cu aparatul foto cu film, ca celalalt la noi are memorie foarte mica; am filmat totul in schimb, 2 casete avem; pe saptamana asta sper sa cumpar o placa de captura cu tv tuner, fiindca daca fac transferul numai prin firewire in calculator 1 ora de filmare ocupa 13 GB; adica enorm; dupa ce rezolv chestia asta o sa tai cateva filmulete cu luca balacindu-se (eventual in putza goala, poate se uita si silvia :)), si cu luca mancand homar, si o sa le pun sa le vedeti.

pe noi ne-a chemat la vaccinul asta de 7 luni; cred ca trebuie sa ma duc, n-am incotro ... in rest ... ma pun si eu la curent cu discutiile si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ce as putea da in completare la laptele de la prima masa? Ca iarasi papam cat un soricutz

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

pai baga si tu o cereala acolo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Negara, si eu tot cereale ii dau in completare la prima masa.

Mergi la inceput