Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 23
pitic-03 spune:
fetele!!!
Mai intai ne laudam:
am primit de la nashica olitza cu ghidon!si suntem la KK nr. 3 la olitzaEl e super incintat, noi la fel!!
CRISTINA MH pot sa trimit si eu poza?
ILENUTZA am intelesca asa ar fi normal sa se traga de putza, soacra mea insista cu ideea ca ea nu l-a decalotat pe fisu , ci s-a tras el singur si a rezolvat problema![]()
revin ca s-a sculat tero!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
xandra28 spune:
simona dragusin, ai o printesa tare tare frumoasa! mi se pare un gest foarte frumos din partea ta, sa oferi o sansa unui sufletel fara vina, e un gest nobil... m-am gandit si eu mai demult sa infiez un copilas dar intre timp a venit vlady si... ma mai gandesc... oricum, mi se pare foarte frumos din partea voastra, sa aveti parte numai de bucurii va doresc!
cu mesele, mie mi se pare ok ce papa.
numai bine!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
felicia74 spune:
Uf, a inceput sa polua, exact cand voiam sa mergem in Botanica
Mara Monza avem noi, e ok. Dar Bertoni este mai ieftin si face acelasi lucru.
Uite-o si pe Ilincutza cum sta in Monza:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/detail?.dir=cf98&.dnm=fa68scd.jpg&.src=ph
Ela si Ilinca respingea linguritza dupa ce i-am dat n medicamente cu ea. Dupa ce am lasat-o sa se joace cu linguritza si a acceptat-o fara probleme.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Cred ca s-au luat in considerare sugestiile de la "discutii generale"!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
cristinamh spune:
mai, io sincer nu-mi amintesc sa fi zis ceva gen cine are voie sa trimita si cine nu poze si date!!! am avut doar o rugaminte, sa semnati mailurile cu ID-ul de pe DC... pt a evita confuziile si incurcaturile. dar va dati seama ca numele real nu-mi spune nimic...
multumesc pt ajutorul cu fundutul. din fericite nu ies si in afara, si (noki) ai dreptate, dor ca toti dracii, iar ea nu pare sa se vaite de ceva. dar o sa incerc sa prin mai multe "prestari", sa vad cum evolueaza.
si cum vad ca se tot discuta capitolul copil slab, copil gras... nu stiu dec e va streseaza la varsta asta... pana nu alearga copilu nu te poti pronunta ca e "gras". e de talie mai "mare", dar atat...
noi am fost la tara, pus copil in piscina... la soare... si sper sa pun niscai poze. fi-mea a fost incantata, cred ca la mare va fi in extaz!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
xandra28 spune:
fetili, ce faceti? va uitati la meci?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
mara95 spune:
Felicia, esti o scumpa, mersi mult de poza, pot sa-mi dau acum seama cu sta bb in el;un real ajutor!Caut acum pe net Bertoni, ca nu l-am vazut pana acum.Pupici multi!
pischi2003 spune:
Xandra, da, mai arunc si la meci cate un ochi
Simona, sa-ti traiasca comoara, din poze am vazut ca e baietel, nu?
Te admir pentru gestul tau, sa dai atata bucurie unui sufletel nevinovat 

Cred ca peste vreo sapt. plecam si noi in concediu, cateva zile. Ne gandeam si la mare, da' e drumul luuuuung si stiu cum a fost acum doi ani drumul, transpirati non-stop si nu vreau sa stresez copilul.... asa ca mai amanam. Anul asta muntele are prioritate.
Hilde, mamaaaaaaaaaa da' ce am salivat la prajiturile tale. Oaaaaaaaaauuuuuuuuuuu.
Dordia, lasa ca vin ele si vremurile bune, o sa scapi de tratament. Bine ca nu e ceva care sa doara.
Aaa, nu m-am laudat. De 4 zile avem si noi AC. Ei e alta treaba in casa, mai poti respira normal, Alex nu mai e tot timpul transpirata....
Altceva? Gingiile de sus sunt ca painitzele, cei 2 dintuci de jos se inalta frumusel. Cu rostogolitul ne descurcam de minune, am inceput sa ne taram pe burtica (dupa telecomanda, asta o stimuleaza la maxim) parul atarna dupa urechi si cam asta-i.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
crissy77 spune:
Super-mega-premiera: pentru prima data copilul meu a mancat afara

. De ziua bunicii am organizat masa in gradina si... Culmea e ca Elise nu mananca in compania altor persoane iar azi eram 8 persoane, era si galagie ca fiecare avea cate ceva de discutat. Am mai incercat o data sa-i dau sa manance afara dar a fost un esec total.
Si tot azi am gasit-o ridicata in genunchi cu mainile tinandu-se de marginea patului. Si cand ma gandesc ca patutul era singurul loc sigur in care o puteam lasa...
La noi se coc coacazele rosii. Stiu doar ca ele contin multa vitamina C. Voi stiti ceva in plus? Sunt (ne)recomandate la 7 luni?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului