Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bravo pt. stefan al dordiei! de abia astept si eu. in we a incercat el , dar n-a reusit. si-a bagat capul in cearceaf, s-a opintit si si-a ridicat fundul, dar a alunecat la loc:))

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cristina, ce fel de exercitii faci pentru durerile de spate?

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!!!!
Noi in we am tot fost pe drumuri..asa ca n-am avut timp sa intru pe DC..si cat ati mai postat
Am citit repede inainte de masa Mirunei, acu incerc sa zic si eu cateva vorbe.

Noki si eu cu ananasul. Bai eu ma bucur ca de cand cu el si cu piersicile am scapat de constipatie .
Insa eu nu-i dau din ala din compot, i-am luat de la Cora unul natural, si-i dau cam jumatate de felie pasat.
Cu mango..eu am incercat deja..nu i-a placut deloc. Poate voi sa aveti mai mult noroc

Anda eu am mai postat referitor la premergator, asta dupa ce am tot fost cu Miruna pe la diversi ortopezi, ca o suspecta pediatra de displazie. Si toti, dar absolut toti mi-au spus NU premergator. Printre ei si renumitul dr. Jianu, in care eu am mare incredere, ca doar nu degeaba e cel mai bun in domeniu. Motivele au fost in mare: probleme cu coloana, probleme cu soldurile, nu paseste ca lumea adica pe toata talpa, au tendinta sa paseasca pe lateralele piciorului, plus ca pericolul de accidente e foarte mare. Poate cadea lejer de acolo, si cad fix in cap.
Cam asta mi-au spus ei, asa ca... "no thanks", o sa mearga cand o sa poata merge pe propriile picioare, nu o grabeste nimeni.

Feli tare faza cu costumul de baie
Auzi, au ceva modele frumoase pe acolo, ca am vazut magazinul, insa n-am intrat.

Dordia of, of, lasa ca trece repede si recuperati voi.

Cristina N eu stiu ca toate fructele de padure nu sunt permise pana la 1 an, cica sunt alergene.

Simona foarte frumusica Patricia...cred ca sunteti foarte mandri de ea. sa va aduca numai bucurii

Lumi bine ai venit in

Ioana te inteleg perfect cu socrela. Eu am stat cu ea 2 ani si mi-a scos peri albi. La propriu si la figurat. Noroc ca nea-m mutat..iar de venit in vizite nu prea vine din motive de lene. Ceea ce nu poate decat sa ma bucure

Azi Miruna a intrat si ea in randul "bebelusilor ". Adica era la noi in pat, tocmai o schimbasem si o tineam de o mana, ca stiu ca e zabauca rau, si m-am intins sa pun cutia cu servetele la loc, adica pe noptiera. Si in momentul ala, e hop de pe burta pe spate si am vazut-o cum cade. Am intins repede piciorul si am amortizat caderea, ea statea fix in fund si radea nevoie mare. Deci n-am cazut rau..dar se pune si asta la numaratoare. Of, bine ca eram pe faza...

Gata ca m-am "placintit" destul.

Maine nu cred ca am timp de DC, ca mai imbatranesc un anishor, si am anuntati tone de musafiri, fiecare pe rand si in gashti.

Asa ca va pup de pe acum si poate mi-o face si fimea un cadou frumos de ziua mea..un cuvintel ceva, sau poate un dintishor?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cristina, mie imi folosesc.Nu am facut analize, dar cred ca am ceva anemie.Am fost la dr si n-a vrut sa-mi de-a trimitere ptr analize, a zis ca sigur am lipsa de ca si atat.

Anda, am un var medic pediatru care ne-a zis sa nu punem bb in premergator pana la 7,5 luni, asta din experienta lui.Da' noi de curiozitate am incercat, cel putin la inceput o lasam cam un minut , doua.Nici acum nu sta mult, se agata de piciorul meu si cere sa fie luata in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

iaca si cum face mama lu' luca :

1. deocamdata folosim tot scoica; poate pana la 1 an, nu stiu sigur, pe ea scrie pana la 13 kg; deocamdata e buna, nu-i e mika, cu ea am fost si in grecia; cand doarme, o montez mai pe spate, mai la orizontala, iar cand e treaz, o pun mai verticala; lui ii convine, ca se uita pe geam in ambele cazuri; cand o sa fie prea mare o sa ii cumpar scaun d-alalalt, probabil o sa caut la sh, cum am luat si tarcul, ca am facut super-afacere.

2.premergator noi am avut dinainte sa facem copilul, ne placea sa adunam diverse chestii utile pentru viitorul bebe; eu il pun in el cand am treaba si nu vrea sa stea in carucior sau in tarc; il incalt si misuna prin bucatarie; face si el inventar - deschide sertarele, scoate pungi, gaseste diverse si le pune pe tavita de la premergator, le plimba de colo-colo, ma rog, treburi d-ale lui. ocupat nevoie-mare, si ii face o placere ... mama-mama ! cel mai mult ii place in fata masinii de spalat, da cu palmitele in geamul ala o gramada. va dati seama cu nu pot sa-l privez de explorarile astea, e unica lui sansa sa poata sa se miste inainte sa inceapa sa mearga, e stimulativ, etc, iar pe mine argumenul ca "o sa aibe toata viata inainte sa mearga" ma lasa rece.

ce parere aveti despre chestia urmatoare : unii dr recomanda de la x luni nu stiu ce aliment, altii de la y luni, altii recomanda premergatorul altii nu, ce sa mai vorbim, e diferenta enorma intre ce recomanda unul si altul, cred ca cu asta suntem toate de acord. uite mie mi-a zis doctorita sa ii pun in alimente un praf de sare, fiindca are nevoie de sodiu, dar foarte putin, sa nu exagerez. stiu alt caz in care pediatrul e de parere ca trebuie ferit de sare pana la 1 an. pai stau si ma gandesc, vreunul dintre astia 2 doctori o fi facut experimente cu bebelusi hraniti fara si cu sare, le-o fi disecat rinichii sa vada daca le-a facut sau nu rau ? pai atunci de unde stiu ei cum e mai bine ? nu din cateva (10-15-598 sau cate or fi fost facute) studii pe care le-au facut o mana de oameni de stiinta de-a lungul timpului ? pai actunci cum mama ma-sii de unu zice una, altul zice alta ? cumva medicina asta e relativa, sau cum ?!? adica daca ii zic "cucoana, sarea nu ii face rau ?" si zice "nu", nu o intreb si eu de unde stie ? pai cred ca o sa-mi zica ca ea are 2 copii, le-a dat la amandoi si sunt bine, mersi ... asa ca ... eu una is satula de sfaturi d-astea "avizate". fiindca ni se toarna niste axiome frate de la cate un mare doctor, de zici ca toata viata asta a facut respectivul, a studiat personal impactul unui aliment sau mai stiu eu carei chestii asupra sugarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi! tati a reusit sa faca PC-ul sa colcaie de virusi, asa ca bag repedeun mesaj, ca poate e ultimul...inainte de dezinsectie!

Vesti:
- am facut super-cauratenie de dimineatza ca de cand misuna Titit peste tot nu scap fara aspirat si smotru destul de des
- dormim din ce in ce mai putin ziua si din ce in ce mai greu, dar noaptea e ok, slava cerului
- am luat in greutate glorioasa suma de 270 grame intr-o sapt, asta ca ne-a data mami la ora 18.30 iaurt cu biscuiti si fructe. care ne place la nebunie si papam de rupem
- nu mai avem stare deloc, misunam peste tot, stam doar in picoare prin casa -la patut, la UFO, la canapea...etc
-am fost sambata la un super picnic- demential - poze la semnatura, albumul de Iulie, pentru cine intereseaza

Ma duc sa citesc din urma...si revin, daca nu moare PC-ul!

PS - ANUTZACHE, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA FII VESELA SI SANATOASA SI SPUNEI LUI MAMI SA REVINA PE FORUM!!!!!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mara, eu ma-m dus si mi-am platit analizele. nu de alta, dar acolo unde imi da mie trimitere, ca de, e alta casa de asigurari, se faceau pe 25 IUNIE programari la analize pe 30 AUGUST. asa ca am platit o hemograma, un CA si o sideremie si a doua zi eram cu ele la dr mea. si Ca se prezinta f bine, doar Fe e problema. io sunt satula de astia care una-doua iti zic ca ai lipsa de calciu si te rezolva, cand de fapt iti pot lipsi altele... si tot ameteala sa te ia!

cristina n, mi-a zis sa fac exercitiile de incalzire, asa cum faceam alea 10 min la inceputul orei de sport. macar atat. si pe masura ce nu-mi mai trosnesc oasele si nu-mi mai atarna limba de-un cot dupa 2 aplecari si doua extensii, sa cresc nr si sa ma apuc si de abdomene, etc... comentariile le-am pus eu, ea a zis doar "treptat" ...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau au modele super, mult mai misto ca al Jolidon, dar la acelasi pret. Ste-ul lor e: http://www.goldenpointonline.it/b2c/default.asp
Du-te la "marche e prodotti"->"mare 2006" si vezi modelele. Nu au chiar toate modelele.
Au si modele pe la 500.000 dar cu snur in parti. Sa poarte asa ceva cine mai poate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am si gmail.

Dordia bravo pentru ginerica plimbaret! Ilinca are deja o viteza, trebuie sa stau cu ochii pe ea ca baga in gura ce prinde. Saptamana trecuta a gasit un servetel in sertarul de sub masutza de cafea si-l rodea fericita
Ripley sa-ti traiasca Anutzache!
negara foarte bune pentru durerile de spate sunt genoflexiunile, dar tinand o bara sau niste greutati pe umeri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetelor!

Eu la subiectele zilei nu ma bag, pentru ca despre premergatoare am scris mai demult "tratate medicale", v-am spus detaliat de care, cum se seteaza inaltimea, cum tre' sa stea bebe, ce progrese fizice trebuie sa fi facut deja, cum trebuie sa fie incaltat, cat timp pe repriza si cate reprize pe zi! Asta la indicatiile f precise ale pediatrei noastre. Nu mai reiau, ca am depasit de mult faza asta si nu mai am timp. Despre scaun de masina iar nu stiu, ca nu am citit nici un sfat medical, iar pe scaunul cumparat e o schema de la producator, cu cele doua pozitii, in functie de kg... Nu-l am langa mine sa vad exact ce scrie, dar ce scrie pe al meu nu scrie si pe al altuia! Deci fiecare se uita la scaunul lui! De folosit l-am folosit numai din secunda intai a diversificarii, a fost pe post de scaunel de masa. In masina inca nu l-am montat nici o data!

Cristina, cu exercitiile pentru coloana si incheieturi... sa-mi spui si mie ca te-ai apucat, pleasee, ca poate ma ambitionezi si pe mine. Ca eu nu mai pot de durere noaptea si ziua, dar nu stiu ce am de numai pentru asta nu-mi fac timp! Si avand in vedere ca azi am ars deja legumele lui Bogdan de doua ori, citind postarile de pe DC, cred ca am sa fac niste rotatii de brate in loc de invartit ochii pe la calculator!

Eu azi ii fac analize lui Bogdan, cu plata of course... Pentru ca nu vreau sa-i dau supliment nici de calciu, nici de fier, pana nu stiu daca are vreun deficit de ceva! Miercuri mergem la controlul de 8 luni, putin in avans, ca intra in concediu mme dr... Sa vedem atunci ce zice de initiativa mea de a face analize fara trimitere!

Am citit ca cineva i-a dat prima oara iaurt cu banana copilului, nu mai stiu cine si nu am timp sa ma uit, ca l-a durut burtica si ca incearca din nou maine... Nu incerca maine daca l-a durut de la asta! Lasa-l o saptamana si apoi da-i din nou. (sfat ne-medical, dar prietenesc).

Pupici sinceri tuturor.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput