Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
madic Posted - 02/08/2006 : 11:59:00
--------------------------------------------------------------------------------
Pai, eu ce sa mai zic, ca a mea are locul stabilit in capul meu (pe spatarul fotoliului), de unde ma "coafeaza" seara de seara.

Si nu-ti place!?! Eu sunt ca pisica, torc toata cand se joaca cineva in parul meu. Cred ca trebuie sa aranjez o intalnire Mariuca - david ca sa-i explice cum e cu know-how-ul asta., sa se bucure si sufletul meu.....

NU - in parul meu nu prea umblu decat eu si coafeza, dar la Mariuca mai fac o exceptie, ca prea i-e drag sa ma coafeze si sa-mi aranjeze parul in directia exact opusa de cum il dau eu, asa ca rabd eu cat rabd, dar nu pot zice ca "torc", mai mult "marai" .

GIO - eu mobila din camera ei am facut-o pe comanda, creatie proprie... Nu e cine stie ce ca firma, dar e de efect, si la cat de repede o va strica ea, e OK pentru noi.

GABY - eu nu i-am facut decat vaccinurile obligatorii, plus PentActHib-ul, in rest nimic. Am si eu piticii mei...

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

In sfarsit ma pot lauda si eu cu o realizare de-a copilului: a invatat sa inoate. Nu credeam ca va realiza performanta asta in aceasta vara. Si merge si cu sky-jet-ul, pe care l-a primit cadou de ziua lui de la bunici. A costat in jur de 4 mil. si eu l-am considerat total nepotrivit pt varsta asta. L-am pus in bagaje mai mult din bun simt, caci fusese investitia bunicilor si pleca cu ei la mare...Dar uite dom`le ce baiat curajos am!

Crisa: concediu placut!

In seara asta am vorbit cu educatoarea lui Vladut si am intrebat-o despre vaccin. Mi-a zis sa-l fac numai daca tin eu, dar ca ea nu mi-l recomanda. La noi, problema e cu cel impotriva varicelei. Nu i l-am facut si acum mi-e frica sa nu aiba vreo reactie si sa faca o forma usoara, tocmai cand e fetita micuta...Si eu, ca si Gio, ma gadesc cu groaza la bolile pe care le poate aduce acasa. In plus, nu stiu daca e tocmai bine sa-l duc de la inceput la gradi, caci s-ar putea sa asocieze plecarea la gradinita cu sosirea noului membru. Cornelia ne-a zis la un moment dat chestia asta. Pe de alta parte, daca il duc dupa cateva luni, s-ar putea sa aiba probleme de integrare. Inca ma mai gandesc sa vad cum voi proceda.

Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 36s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna buna,

Ce m-am mai distrat la perlele copiilor , dar hai sa va zic si una de-a lui Razvan. Vad ca va plangeti toate de cat de cuminti sunt copiii asa ca n-are nici un rost sa mai zic si eu ca in fiecare zi mi se plange educatoarea de Razvan ca nu asculta:" he needs to listen!" haha mie-mi spui? si i-am zis sa-mi zica si mie o metoda cum sa-l fac sa asculte ca eu o aplic.
dar hai sa va zic de poanta: cica Razvan ca sa plece din camera unde stau cu totii le zice ca vrea sa faca pipi si el asa stie sa zica: pishu, pishu , cica acum toti copiii s-au luat dupa el si stiu si ei sa zica pishu cred ca invata si aia romaneste pana invata Razvan engleza.

oricum prinde din zbor, deja acasa vorbeste singur ca noi nu-l mai intelegem ce zice
Aaa, am uitat sa va zic ca acum nu mai urla asa dimineata cand il lasam, se mai smiorcaie putin, dar cred ca e pe drumul cel bun.

Ce frumos ai povestit Andra!
Concediu placut Crisa!

Martta, asta da realizare, sa inoate, bravo si felicitari!

azi am facut niste poze cu colegii de la servici, o sa le pun si eu sa le vedeti cat de repede.

va pup si pupici pe burtici, ca mi-a adus aminte Amik

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

martta - felicitari micului inotator...
magdone - tare faza....pai sa invete si ei romaneste.
madic - fiecare cu piticii lui...
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Am intrat acum cateva zile si am vazut pozele Mariucai. Mi-au placut tare mult. Eu nu o mai vazusem in poze de multisor si mi-o aminteam mica si motata . vad ca si-a pastrat coditele.

In rest nu am prea citit, ca ma simt f. rau de trei zile. Se pare ca astept concediul.

Acum vad, Vladut inoata! Este extraordinar!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - super tare Razvan! Bine le face, sa-i invete romaneste pe toti, ca le prinde bine ... o sa-l poata citi pe Eminescu in original

Marta - felicitari lui Vladut. Vreau si eu sa-l trimit pe Luca la cursuri, ca sa fiu sigura ca nu mai tragem de el juma din concediu sa intre in mare ca anul trecut Sky-jetul cum e? M-ai facut curioasa tare...

Madic - mi s-a parut asa mare Mariuca in poze, mai ales intr-una de la inceput, zici ca are 5 ani, nu 3! Cit despre "coafat", eu cred ca in curind ajung ca sotul la cit par imi rupe acest copil, ii fac mereu observatie dar cred ca nu se poate abtine (de la asta si de la chitait - chitaie ca un soarece bezmetic tot timpul ))

Gio - cit de mare e si Taisia, si ce plete are, n-as mai fi recunoscut-o... Oricum a ramas la fel de frumoasa, cu ochii ei albastri bestiali.

Marox - nu stiu cum se numeste satul unde am fost, oricum am luat-o la un moment dat pe un drum semi-forestier, asta e tot ce-mi amintesc. Ce mai fac copiii?

Fetelor, sa va spun ce m-am gindit: hai sa facem o intilnire cu copii pina incep gradinita si vine toamna, sa ne vedem cu ei pe anul asta, ca dupa aia nu se stie cind mai reusim sa ne stringem. Ce ziceti, ne vedem pe 3 septembrie pe la 11:00 intr-un parc? Eu as propune sa ne vedem la Daimon, e o terasa linga sala Polivalenta unde au si leagane/ un loc de joaca inchis, si frappe-uri bune, si salate/ pizza/ paste care se pot da si copiilor, ce ziceti?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Andra, eu sunt prima pe lista de incriere. Am zis!!!

Martta,sa-ti spun cum am hotarat noi sa facem. ca sa nu se crizeze copilu cel mare ca-i dat de acasa si nedorit, ca sa-i protejam psihicul si sa amanam cat mai mult experientza trraumatizanta a primei luni la gradinitza, o sa mearga dupa 15 octombrie incolo. taman bine ca ceilaltzi copii apuca sa se obisnuiasca si nu o sa mai fie bocetul ala general.am si anuntzat la gradi ca nu merge de la inceput.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gradi: la noi e tragedie daca deschide cineva discutia. Pune Maria un botic...se uita in jos, apoi incearca sa schimbe subiectul. Pana acum zicea ca se duce la toamna la gradinita si atat, acum probabil ca intuieste ca se apropie momentul si spune ca se duce toamna cand se face mai mare, ca acum nu e chiar asa de mare... Nici nu stiu cum sa mai procedez, daca sa ii vorbesc sau nu despre gradinita.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Apropo de gradinita: eu i-am descris, in detaliu, cam tot ce va face acolo, incepand de la micul dejun pana la ora cand il iau eu. Era atat de bucuros cand ii povesteam! Mereu ma pune sa ii repet si ii rad ochii. Cred ca se va adapta usor.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
alexandrueduard Posted - 03/08/2006 : 13:40:40
Apropo de gradinita: eu i-am descris, in detaliu, cam tot ce va face acolo, incepand de la micul dejun pana la ora cand il iau eu. Era atat de bucuros cand ii povesteam! Mereu ma pune sa ii repet si ii rad ochii. Cred ca se va adapta usor.

Magda si Alex(3 ani)

Stai, ca nu inteleg! Pai Alex nu merge la gradi deja?!? Sunt in eroare?

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput