Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
Giova spune:
Toanca nu a avut problkeme, nici febra nu a facut. Doar ca el, de cand cu caldurile astea papa cam putina mancare cu carnita. Fructe si formula baga la greu.
Ana de France imi pare rau ca a pierdut Franta, dar ma bucur ca a castigat campionaltul Italia
!!!
Ma bucur ca esti intri in vacanta si doamne ajuta sa prinzi un loc la cresa.
Si eu am vrut sa-l dau pe marco la una privata, dar ia numai de la 18 luni. asa ca mai astept.
Aseara cum am dat tv-ul pe meci, Marco nu s-a mai dezlipit de TV. Ne uitam amandoi la el, dar nici nu ne baga in seama. Statea nemiscat cu ochii acolo. u pot sa-mi dau seama ce-l atragea asa mult: verdele, miscarea, vocea comentatorului, care urca si cobora, nu stiu.
Am pus poze de la Felix in albumul din semnatura.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
toanca spune:
Am vb. cu dr. si a zis ca a facut o reactie adversa la vaccin; cica destul de putini copii fac reactia asta, printre care si al meu

.
Nu exista tratament (adica exista dar nu pentru 6 luni) si ca atare trebuie sa asteptam sa-i treaca de la sine cam in maxim 1 saptamana.
Sa-l lasam sa mananca doar cat vrea el, dar sa avem grija sa fie foarte bine hidratat (multa apa si ceai).
AU trecut deja 4 zile, si sper sa nu dureze chiar o saptamana
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
LunaNoua spune:
Buna fetelor !
Multumesc pentru felicitari
Au fost emisiuni cu prezentarea.. de care nu am stiut
, dar m-au sunat prieteni sa imi spuna ca m-au vazut la tv. Imi pare f rau ca nu le-am vazut
Incerc sa fac rost de filmari de la niste prieteni de la ProTv. Abia astept sa vad ce au filmat.
Ana Fr, multumesc pentru informatii de cazatura.
Toanca, multe nu zic pediatrele despre vaccinuri
. Mie nu mi-au zis de nici o reactie adversa. Am citit pe net de cate se pot intampla de la vacinuri. Au fost si pe forum dezbateri pro si contra la greu. Am si prietene care mi-au zis tot felul de povesti de groaza, dar bineinteles ca medicul nu le mentioneaza, caci, deh...din vaccinari isi scoate banuti buni, iar cu sistemul asta, nu iti ramane decat sa te rogi sa nu se intample nimic rau de la vaccin.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Fetele ce cauta carrier, am vesti bune pentru voi 
http://www.exztremk2.ro/web_2006/index.html
O firma din Cluj. Am sunat, si colaboreaza si cu firma din Brasov, ma gandesc ca trebuie sa fie si in Bucuresti.
Preturi:
Kid Comfort I - 150 euro,
II - 185 Euro
III - 255 Euro
asteryaro spune:
Mai intai:
Deea, felicitari si multe succese pe mai departe! Te cred si eu ca ai fost super emotionata! Cat despre cei care nu stiu sa te pretuiasca... da-i mai la spate. Pupici la pensulica! Doamne, e o frumusete, nu altceva, dar stii asta deja!
Tatiana, ce comori de copii ai! Clara e nascuta in aceeasi zi cu Razvan al meu. I-am admirat pe bebei in Super Bebe! sa va traiasca.
Toanca, frumos baiat ai! Chiar ca seamana cu un iepuras scump.
Sa ne treaca si pe noi cineva la tabel: la 5 luni si o saptamana avem 9,800 kg si 70 cm. Stam prost cu decalotarea, a curs si putintel sange, dar a trecut. E treaba serioasa, trebuie sa ma ocup zilnic de asta. Ne-a dat si ceva homeopat si pentru asta si pentru oase, sa creasca mare, ca frumos
este. Noi papam Actimel si astazi o sa papam pt. prima data galbenus de ou 1/4 fiert tare. Il voi amesteca in piureul de legume Hipp, ca tot n-are carnita azi in meniu. Lapte nu prea mai vrem sa papam, foarte putin, fata de litrul care il baga zilnic... dar nu-mi fac probleme. Cam cu atat ne putem lauda.
Am si eu sot acasa de vineri si e tare bine.
DanaEne a venit de la mare, am vazut-o azi din masina, mergea in parc si era bronzata.
Cam atat...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
toanca spune:
asteryaro, maricel bebelul nu gluma.
Chiar cine ce mai stie de Dana Ene si Utocatalina?
Luna noua, unde as putea citi despre reactii adverse la vaciin, ai idee?
Toanca si
poze
Giova spune:
Toanca imi pare rau ca a facut reactie adversa. of saracul Mateias. Doamne ajuta sa nu-l tina mult si sa-si recapete pofta de papa cat mai repede. Pai si de la vaccionurile astea scumpe fac reactii?
Deea lasa ca poate faci rost de filmarea de la prezentare sa o ai ca si amintire. Ma bucur ca ai gasit port bebe pt. munte.
Astery am notat datele. e un grasun si un frumos Razvan, si lungut. marco acum la 6 luni are 71 cm. Cu decalotatul la fel stam si noi. Tot incerc in fiecare zi, dar saracul i-a pocnit pielea si cand ii trag se vad niste dungi rosii. parca mi-e si frica sa-i mai fac sa nu pateasca ceva mai rau.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
LunaNoua spune:
Toanca, aici pe forum, dar vad ca nu merge cautarea pana la ora 16. Oricum, nu este nici o solutie prezentata, deci, cam degeaba iti faci sange rau. Ai grija la hidratare, si incurajeaza-l sa treaca peste asta, sustine-l moral [:-*] Noi suntem alaturi de voi sa treceti cu bine de vaccin 
toanca spune:
Multam mult fetele pentru incurajari.
Da, Giova se pare ca si de la astea scumpe fac reactii (si am dat 1.5 mil. pe vaccin)
Toanca si
poze
cosmi1975 spune:
ASTERYARO frumos bebe si grasan parca i din reclama.Spune mi te rog tu ii dai actimel la 5 luni?si ce i mai dai ca i as baga si eu lui stefanut altceva sau mai bine cand ai timp csrie si tu un meniu pe o zi te rooooooooooooog.Astept cu nerabdare .IN rest sanatate si la multi ani sarbatoritilor pupici la toata fetele si se cunoaste ca a plecat lumea prin vacanta pt ca i cam gol pe aici.
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan