Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA am uitat sa-ti zic de albina aia uriasa! Pe cutie scrie doar FLYNG BEE,nu vad nici o firma...E made in China,dar e cumparata (si importata) din Germania cred.Ca vara-mea sta acolo.Se poate s ao fi luat si de aici,dar nu scrie deloc in romaneste.Mai grav e ca trebuie agatata pe tavan,prinsa cu niste cuie...cred.Eu am agatzat-o de plafoniera din dormitor ..dar cand a inceput oratania sa dea din aripi (vreo 30 cm diametru) se cutremura plafoniera si am renuntat.Deocamdata o tin eu atarnata din cand in cand,si ii place mult,numai ca si vrea sa o prinda...Si cand pune ea mana pe ceva

Am uitat, la capitolul aventuri:ne-am intalnit vineri cu un catzelus dragalas si a zis tanti proprietara, ca poate sa il mangaie ca e vaccinat si deparazitat.Numai ca Dia s-a aruncat la el si l-a tras direct de mustati de s-a shocat saracul catzel Vai de pisicutzele lui socru-meu ce le asteapta!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

TEOLINDA l-am vazut pe Nicolas = pasa la piscina..si eu credeam ca ati luat din aia mica,dar la curte e super asa mare! Eu am luat mica, sa o putem duce la strand si sa o pun si pe balcon.
Mai cu maseaua si caldurile astea am ajuns la 56 kg,dar incerc sa recuperez ,tocmai am topit cca 300 g de Fineti,pana deseara termit si restul pana la 400 g Sper sa nu-si bage botul Ghita in ea
GIOVA asa e cu kg,sa stii ca de exemplu saptamana asta asa a facut incontinuu o repriza intreaga la un meci,cat s-a uitat Ghita. Si acum tot cu asta se ocupa.La ce strand ati fost in Felix? Era lume? Mie nu imi place doar din cauza ca sunt cam putine locuri cu umbra in stranduri.In rest e ok.Dar daca ar fi apa calda in Arad pe strand nu l-as da nici pe Marea Neagra ... aproape!
Maine am rezultatele la analize.Urocultura nu am mai facut-o,ca nu am reusit sa colectez pisu... dar n-a mai avut febra deloc de vreo luna , precis rubeola a fost atunci .

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni asa e cu umbra la strand. acolo erau fff putine, departe de bazine si inghesuiala mare. Din cauza asta nu am mers azi.
Cred ca stiu de ce albina vorbesti. si eu am vazut asa ceva in mag. Iana. dar aici in Tm am vazut avion si nu mai stiu ce. il agati de tavan si se invarte ca intr-un cerc. e super mortal, face vant si galagie.
Deea mi-am amintit: imi pare rau ca a picat Pensula de pe masa de infasat. Mie mi-e groaza de pica de acolo: 1. e super inalt. 2. se loveste exact de coltul patului.
Oricum pe masa nu-l mai las de mult nesupravegheat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor de azi si din zilele precedente!

Am fost si noi la tara. Tiberiu s-a simtit foarte bine, i-a placut. Dar cu dormitul am avut probleme: urlete, plansete, na nu era acasa la el. I-am luat piscinuta mica (mica, mica) si taare mult i-a placut in ea.
Am pus si poze la semnatura. NU sunt ele prea grozave ca sunt facute cu mobilul.
Am luat si noi morcovi, ceapa si ardei din productia proprie, si nu se compara la gust cu ce luam de la piata.

Liliana L-am vazut pe Nicolas. Bine-i sade pe salteluta.
Moni Vazut si pe Diana. Fata, cum naiba vrei sa ia in greutate, daca da toata ziua din picioare. E superba.
Deea Felicitari pt. premiu.
Bee Pupici cuscra.
Tatiana Ma bucur ca sunteti toti bine si ca mai dai un semn de viata.
Gio, Micio, Mirela
Of, nu mai stiu pe cine ...cu ce....de ce. Asa ca va pup pe toate.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ANASEBE super Tiberica in piscinutza,numai ca peste o luna nu mai incape acolo Ce fain ca sta asa de bine in fund!
Cat de spre Diana ... pe la 20 a bagat in ea 6 caise goale si cand s-a facut Ghita ca mananca si el din ele, iar a inceput sa maraie! Si la piureul de legume cu pui de la amiaza,a facut nazuri,abia a bagat vreo 10 linguritze! Se tot prefacea ca se ineaca smechera!
Eu cam trec la nani,ca maine iar la birou ...
Noapte buna si sper ca saptamana asta sa rezolv cu Pc-ul si sa mai vad din pozele si filmuletele restante!
Pusi la toata lumea!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna dimineata!

Deea, felicitari pentru colectie si la cat mai multe succese in continuare!

MIRELA, in general nu ma ajuta nimeni - in afara de sot, care e de mare-mare ajutor. Mai vine mama pe la noi, dar n-a mai fost de o luna si prea curand nu poate veni. Cu hranitul...cand am inceput diversificarea, pregateam castronelul si lingurita pentru fiecare. Dar sa nu-ti spun ca fomisti ce erau numai sa ma gandesc sa schimb linguritele nu puteam. Asa ca mananca dintr-un castronel c-o lingurita si ma simt ca o pasare care-si hraneste puii - ii dau cand la unul cand la celalalt, care cum deschide gura. De obicei mananca impreuna. Clara nu e geloasa, din contra, imparte cu ei jucariile, are tentative de a se juca cu ei, dar sunt prea micuti, ii face sa rada. Cred ca peste vreo 2-3 luni cand vor sta bine in fundulet vor incepe sa se joace toti trei.

In we am fost la strand, vreme superba, apa tocmai buna de balacit. Pe baieti nu i-am bagat in apa; din pacate cu greu ne putem imparti doi la 3 copilasi. Intotdeauna, unul din noi trebuie sa stea cu Clara, ea vrea peste tot, alearga, n-o putem lasa de una singura (de obicei se ocupa sotul de ea), iar eu stau cu baietii. Mi se pare ciudat ca pe unul sa-l duc la apa si pe celalalt sa-l las pe patura, singur (ca daca ma duc eu, sigur vrea si Clara si-atunci trebuie sa vina si sotul etc...). Data viitoare vom duce piscina si o sa-i pun sa se balaceasca in ea.

Ieri am simtit un dintisor si la Daniel!

Multumim pentru urarile de ieri! Habauca ce sunt, ieri dupa masa mi-am amintit ca e ziua baietilor.

Baietii dorm acum pe balcon, trebuie sa pregatesc fructele si pe urma o stergem in parc, la racoare. Mancare am facuta - am stat sambata noaptea.

S-aveti o zi frumoasa!!!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Ma laudam eu ca Mateias nu a avut reactii de la vaccin.....da n-a fost chiar asa.<Mi-a facut febra, nu am mancat mai deloc si a fost marait.
Cred ca de la vaccin este sau ma gandesc ca poate e de la portocala?
I-am dat sambata vreo 25 ml. de portocala.....
Fetelor care ati avut zilele astea vaccinul de 6 luni.....cum s-au manifestat bebeii vostri???????
PS. Am poze in care se vad dintisorii ; sa-l vedeti ce haios este: CA UN IEPURAS!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

astazi am aflu intr-un « chiul premediat » (ofical sunt intr-o intrunire « muncitoreasca » cu responsabilul meu de stgaiu), iar pana pe 15 august voi fi in vacanta. ……urrra !!! ma simt aiurea sa gasesc scuze, chiar daca cred ca am cele mai putine absente,dar mie chiar imi place la scoala. Am fost sa stau de vb oficial si cu nenea proful care cica va raspunde de doctoratul meu. foarte amabil omul …… mai era si alt prof in birou cica interesat si ala de ideile mele, iar cand a auzit ca sunt din rom i s-a latit fata de incantare si a inceput sa ma intrebe de bucuresti. Ma rog, totul parea ok……..si cand ma gandesc ca eu fac asta ca sa am o hartie asigurata in caz ca-mi dau astia intr-un final loc la cresa…pb mare e ca mi-e teama ca, asa cum incep eu sa ma cam stiu , daca ma apuc de-o chestie nu o las totusi neterminata si m-am potcovit cu distractie pe vreo 3 ani….in + am vreo 3 lucrari de scris in "vacanta ". Asta despre mine……..alexandre a sarbatorit finalul campionatului ca un adev sportiv numai cu piciorul in gura si chiote adevarate nu ca aia de afara……pentru noi faptul ca n-a castigat franta afost de bine ca s-au manifestat mai « temperat » bizonii……..ufff ! bine ca s-a terminat nebunia....
mi-am luat iaurtiera, dar deocamdata la prima incercare am obtinut doar lapte batut……..ma rog, pana ajungem si noi sa diversificam am tot timpul sa fac incercari si sper ca intr-un final sa obtin si iaurtul visat……..cica face si branzica dracia aia.testam…..
cu dormitul cu popoul la luna………..si alexandre vrea numai asa, dar eu nu am miscat nici un deget…… il las intr-ale lui. Si acu 2 nopti s-a trezit si el sa manance (ca adormise si nu se saturase),a mai facut o noapte asa, dar noaptea asta vad ca si-a revenit…….
Despre lovituri al capusor………in caz de ceva, manifestarile sunt : vomitaturi repetate, daca sunt mai mari ameteli, bebe tristunete, care nu mai mananca ca inainte, somnolenta ……….in sf, iti dai seama imediat din comportamentul lui ca ceva nu e in regula, iar responsabilul e cum spunea micio: creierul mic.
Fetele muncitoarele- aveti grija de voi ca trebuie sa faceti fata la muuulte.
Giova- emotii din astea, din pacate, o sa mai tot avem…
Lilano-ce le sti tu pe toate…..partial ai nimerit-o…….. am stat la défense pana ne-am saturat de betoane, zgarie-nori si sa trec cu kilu meu de ceapa prin mijlocul turistilor……… acu ne-am dus mai la tara(vb vine ca in 25 de min crono sunt in centru), mai pe langa disney-si iaca au si astia lift la statie, fapt care nu pot sa-ti zic cat de tare ma bucura
Deea – felicitari ! ……….chiar am vazut de dim la tele niste prezentari avangardiste si m-am tot gandit la tine……de fapt eu te-am cetit cand inca , c siguranta, erai su efectu lu nea' martini, asa ca am tot reflectat la pb..si mai stiu un mag, de cate ori trec prin fata lui ma gandesc : iaca cineva carea avut curajul sa faca exact ce-i place si sa traiasca din asta fara sa fie in ton cu tot poporu.poate pers resp o fi « cineva imp », dar cum preturile sunt acceptabile ma cam indoiesc
Mirelus- nu mai tin minte daca ti-am zis…….daca i nevoie de sfaturi cum sa vb cu bancile putem vb ca noi ne-am facut experti in asa ceva…….cu blenderul………naspa
Fetele cu felix si moneasa..imi tot treziti amintiri ……….cele ma imp : la felix am primit cadou un nufar furat de pe lac de un admirator(eram in tabara prin clasa a 8 –a)- m-a emotionat rau gestul la romantismul de atunci, iar la moneasca am vazut cele mai multe veverite pe mp………
Gata…………am pierdut sirul…..cand imi mai aminteszc ceva si am timp liber revin..........oricum i-am tot admirat pe tori balacicii si sunt super simpatici toti-fara discriminare

Pupici la sarbatoritii mari si mici

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Tatiana felicitari pt. dintisorul lui Daniel!!! Cred ca e greu cu 3 copii la strand. Noi cand mergem vrem amandoi cu el in apa, cineva tre sa se uite de prosoape si haine, aparatura, etc. Mai vrem si poze.
Toanca ti-am vazut iepurasul. super dintisorii!!!
Anasebe mai dar ce a facut Tiberiu in scaunul de masa!!! Si ce frumos tine el sticla de manere. eu nu am la sticlele mele, dar isi tine el sticla singurel. Sa vedem ca azi primim cana de la sora-mea, daca va bea din ea si o va tine ca are manere.
Ce frumos sta el in puiscinuta, dar e cam micuta Anooooo!!!
Moni fa-ti odata compu. ala, ca sa nu mai tragi chiulul de la birou. si spor la munci.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova
Marco nu a avut probleme cu mancarea de la vaccin?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput