Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
mirela10 spune:
MICIO
,CE FACE BEBENACUL?sotul tau e medic pediatru?
dani mai are pata alba in gurita,asa ca de dimineata s-a apucat mami si a fiert toate biberoanele,lingurite,suzete,rozatoare ce folosim pt bebe.daca persista,o sa ma duc cu el la dr sa ne dea solutie antimicotica
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
micio spune:
Mirela, nu e medic si pediatru nici atat
. E asistent medical, doar ca are ceva experienta ca a lucrat vre-o 8 ani in tara la camera de garda, iar aici lucreaza pe ambulanta. As fi vrut eu sa fie pediatru, dar cu copiii e "anti-talent".
Ce ai vazut medici romani sa lucreze prin Italia, doar unde nu le place italienilor sa munceaca, aduc straini!
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
micio spune:
Bebenacul este bine, acum dormiceste, astept sa se trezeasca sa facem o tura prin "satuc" la noi, sa ne intalnim cu toate babele care vin de la biserica, sa ascultam acelasi discurs, ce copil mare, gros si frumos!![]()
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI DANIEL EDUARD SI RAZVAN!
Hai ca am trecut si eu pe-aici, ca nu-s plecata niciunde (din pacate) si nici sotz n-am sa-mi tina de urat.
Teolinda, pai eu crezusem ca atzi luat piscina copchilului si cand colo, ati luat-o pt voi, asa mare e.
Macar puteti innota in ea?
Micio, sotul tau la cate vede nu e de mirare ca e prapastios. Mirela, tu vad ca in ciuda meseriei esti optimista incurabila.
Fug ca se jeleste la mine in brate chiar.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
LunaNoua spune:
Liliana, am facut doar un filmulet cu puiu mic in baie, dar sunt si eu balena ucigasa in cadru, si mi-e rusine sa il pun
. Oricum .. nu facem antrenamente "profi", ci doar ce ma taie pe mine capul. O sprijin cu mainile cu picioare, improvizez prin cada
. Saptamana viitoare o sa mergem la o piscina sper. Poate o sa fac filmulet acolo. Abia astept sa o pun la innotat in apa mare
Eu cred ca poti sa il imersezi pe piticot si in apa aia, ca doar si apa de la robinet care curge in cada la noi, tot plina de clor e. Si am observat ca nu inghite apa, ca o scoate afara.
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Micio, multumesc. Eu nu am observat nici o schimbare de comportament la Daria, dupa cazatura. Sper ca e ok, caci oricum au trecut mai mult de 24 de ore de atunci. 
Noi ieri si azi am fost pe la poale de munti. Azi am fost pe valea Simonului. Am cules soc si cateva fragute pe care le-a degustat Daria incantata. Pun si poze
. Acu tre sa fug, ca ma pune sotul sa fac sucul de soc. Pupici la mamici 
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
monica70 spune:
Ceau gagici!
Felicitari sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!
DEEA si tie felicitari! Si pupici frumoasei Daria!
Eu v-am citit cu chiu cu vai,cu Pc-ul asta si n-am prea apucat sa raspund...
Dintre ultimele ipravi ale Dianei: a rupt lantzisorul lui mami.In rest se tavaleste si rostogoleste la greu,de stat in fund sta daca o tin de manutze,dar nu mai pare asa interesata,vrea repede la loc pe spate sa se poata rostogoli in voie. Si sta si pe burtica ,sprijinita si intr-o mana doar,ca in cealalta mai prinde cate o jucarie...
Noi am fost ieri la selgros si am spart 3 mil majoritatea pe Diana
I-am luat piscina ovala de cca 95 cm /60 cm , scaunel cu spatar cu olitza,borcanele cu papa de la Hipp si Nestle sa trecem si noi la probe si sa avem cand plecam pe undeva.I-am mai luat o minge mai mica,pe care o poate apuca in manutze si o carte de povesti "Cenusareasa" cartonata (deocamdata vrea sa o pape),plus din alea de carton cu poze cateva.
Am vrut sa iesim si ieri si azi pe strand ca erau tot 30 de grade,dar pe cand sa plecam dupaamiaza...hop nori,vant si ploaie 

Asta e...am niste nervi! Ca m-as fi balacit si eu,ca sa nu mai zic de un pic de bronz acolo,ca-s alba ca naiba!
Va las ,poate mai intru daca imi mai amintesc de una alta...
A! Si noi incercam sa mergem la Felix,prin august.Am zis ca e si aproape de noi si daca nu e asa vreme buna,macar e apa calda si tot pot face baie,sau Oradea aproape,deci avem ce face - plimbari si vizite.Acolo mai am si neamuri...Plus un nepotzel cu o luna mai mare ca Diana ...
Acu chiar va las!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:

La cat mai multe luni sarbatoritilor de ieri si de azi!!!
Nu am apucat sa va citesc.poate maine sau deseara, sa vedem.
Am ajuns pe la ora 5, Moni eram in Arad cand a inceput ploaia de nu vedeai la 2 m in fata masinii.
A fost frumos ca am mai iesit din Timisoara, am gasit o pensiune draguta, dar strandurile sunt...comuniste rau.Numia ieri am stat la soare si la balaceala.
Marco a fost un cuminte, nu a facut febra, nimic.
De o ora a zis clar baba si pe urma mama. era mult mai clar si mai frumos ca acum o luna. Dar nu s-a mai repetat figura, oricat am incercat cu tat-su.
merg la despachetari, va
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
monica70 spune:
Am reusit sa pun un film de ieri cu Diana,sa vedeti ce ocupatie are ea pe saltea
(cand face asa, zice Ghita ca trebuie dusa la medic
)
Cele cu rostogolitul nu le-am pus ca se vad tare rau,le-am facut seara,dar o s-o mai filmez ziua si o sa le pun.La fel,sper sa o filmez si zicand "mama". Numai sa primesc iar aparatul,ca fratelo a fost la Moneasa si l-a luat cu el.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Giova spune:
Bee va asteptam si pe la Tm prin sept.
Deea felicitari pt. colectia anvargandista. abia astept sa vad pozele.
Ana_m ma bucur ca a scapat Clara de iritatie.poate a fost de la soare.
Danast sa stii ca nu il imbrac la fel ca mine, dar vad dupa ce iesim din casa
.sa ne vezi cand suntem toti 3 in aceeasi culoare!!!
Liliana am vazut filmuletul si pozele. Foarte faine, s-a distrat Nicolas pe salteluta.
Ali felicitari pt. rostogolirea puiutei.
Moni am vazut filmuletul.
e Di. sa nu te mai stresezi cu viermisori si alte alea ca se vede de ce nu pune multe kg pe ea. Dar arata foarte bine in poze si filmat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco