Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

cosmi: ora 7.00-7.30 formula 180 ml;
ora 11.00-11.30 piure fructe. formula 150-180 peste vreo 30 minute sau o ora;
ora 15.00-15.30 piure legume. peste 30 minute actimel;
18.30 formula 180 ml;
22.00 formula 210 ml;
somn usor!
Mentiune:
Bem foarte putin lapte, comparativ cu trecutul apropiat. Nu vrem sa bem apa; nu mai vrem nici ceai... hidratare ciu-ciu...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mersi mult nu i foarte diferiy de al nostru numai ca bebele atu papa mai mult lapte pe cand al meu vrea multa mancare nici noi nu bem altceva

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

hai ca am aparut si eu ... cucu bau
saluti la toate mamicutzele.

am si eu o dilema ... nu stiu cat sa ii dau sa manance la Filip ... de o saptamana mancam pireu de legume si am ajuns cam la 100 ml dar el ar mai manca si eu nu ma indur sa ii dau mai mult. Si 100 ml mi se pare destul de mult pentru stomacelul lui. Help! Nu mai tin minte exact ce cantitati spuneati voi ca dati la puiuti ...
De azi suntem iara in formatie restransa, au plecat fetele de la noi
Inca o chestie ... numai stiu ce sa fac ca sa il dezvat de sculat noaptea ca deja ma dispera. Am reusit sa il invat sa bea ceai noaptea dar stationam de vreo luna bea numa ceai si tot ma scoala de doua ori sa bea si apoi ma tine la verticala vreo jumate de ora cu urlete ca nu poate sa ragaie ... si dupa ce ragaie de vreo 3 ori se linisteste si baga iar somnic. Ma gandesc sa ii bag cereale seara, poate asa se satura si renunta si la ceaiul de noapte ...
Daca aveti idei sunt binevenite.

Teolinda super Nicolas pe apa ... pupici pentru voi.
Giova vad ca va plimbati pe la Felix... frumos va sade! Sa sti ca tare imi place de chelosul tau.
Moni am vazut-o pe mica sportiva ... mama ce da din picioare! E superba!
Anasebe pupici la Tiberica care s-a distrat la sat.
Tatiana ... mamica eroina te admir ca faci fata cu trei... si ce frumosi sunt toti ...
Cristina pupici la barbatelul mic ca e frumusel foc!
Cosmi pupici la copilasii tai frumosi!

cam atat ... pupici si la celelalte fete ...

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Mirela noi tocmai am fost in tara cu cateva luni inainte sa nasc, in ideea ca dupa ce il vom avea pe prichindel nu vom mai putea merge o perioada (nu neaparat ca nu putem, dar e mult mai complicat cu el), asa ca repede nu cred ca mai calcam pe acolo. Sincera sa fiu parca nici nu mi-e prea dor, sunt doar unele locuri care imi sunt dragi si la care ma gandesc; in schimb cu cat umblam mai mult pe aici ma face sa vreau sa vad cat mai mult din America de Nord. Pana acum am strabatut Canada de la Est la Vest, am fost in State la ski, in Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles, Hollywood etc, si abia ne-am deschis apetitul de noi drumetii. Voi fiind in Europa, cat de des mergeti in tara?
LunaNoua sa nu ne uiti cu niste poze de la prezentare. la Daria, papusa frumoasa cu ochi albastri
Teolinda vazut pe Nicolas cel mare si mumos
Anasebe mi-a placut incheierea de la ultimul tau mesaj
Micio faina spalarea de dimineata. Si frumosul de Eduard care se uita direct la aparat cand e filmat
Giova ce poze frumoase ati facut la Felix, si ce mult iti seamana Marco!
Canda sotul tau e un erou daca a carat si scaun de masina cu copil in el si rucsac
si pe restul gastii fi fug la invatat

Dana si Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara la toata lumea! Nu prea mai am timp de stat la calculator, am un program super incarcat, 90% din el mi-l ocupa Ioana iar restul imi apartine dar este mult prea putin ca sa-l stric stand in casa in fata pc-ului. De, mai stau si eu in curte seara la palavre!
Copila mea este sanatoasa si creste frumos, diversificam si noi la greu cu legume si fructe, de ceva timp bagam si ceva branzica dupa amiaza.
Ma intalnesc maine cu Alina, abia astept sa-l vad pe Ayan!!
Cu Irina ma vad dupa ce pleaca Marian!
Va pupicesc pe toate si toti bebelusii nostri dragi si scumpi!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Canda, Daria mananca 200-250 ml pireu legume. Nu stiu exact cat, caci eu ii dau pana nu mai vrea. Mult, putin, mananca exact cat vrea. Pe Daria nu am invatat-o cu ceai noaptea. Intr-o singura noapte i-am dat ceai, si la fel a plans si a adormit greu. Eu i-am dat lapte (formula) cand a cerut noaptea. Si-a scos singura masa de noapte. Acum papa la 22 si la 7 dimineatza, si nu se trezeste. Oare nu de foame se trezeste Filip noaptea? In privinta cerealelor, eu cand i-am dat la masa de seara cereale, am observat ca se trezea de doua ori pe noapte sa ceara lapte. Hrana solida e bine sa i-o dai la mesele din mijlocul zilei.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Deea multumesc mult de raspuns...
Mi se pare foarte mult 200/250 ml de pireu dar o sa incerc si eu sa ii dau cat vrea ... ma gandesc ca mananca cat incape, daca lapte incape 200 ml atunci incape si pireu
Cat despre noapte eu am zis ca daca ii dau ceai il dezvat de baut lapte noaptea .. si eu cred ca de foame se scoala, dar nu prea stiu ce sa fac ... nu as reveni iara la lapte.
Am inteles idea cu cerealele ... eventual ii bag cereale la masa de la ora 18:30.
Am o prietena care are copil de doi ani care bea si acum 1 l lapte pe noapte si eu am zis ca nu vreau sa ajungem asa. Copilul ei pur si simplu nu a vrut sa isi scoata singur mesele de noapte si ea nu a insistat si acum ii e foarte greu noaptea. Stiind asta m-am ambitionat si i-am dat ceai cu toate ca de multe ori mi-a facut nervii praf.
Tot sper ca daca o sa manance chestii mai solide o sa fie ok toata noaptea.

Nu cred ca am apucat sa te felicit pentru prezentarea de moda ... tine-o tot asa! Astept poze.

Fetele cam liniste pe aici ...

Daniela pupici la Ioana si salutari si la Alina si Ayan daca te intalnesti cu ei.

noapte buna fetili,

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Canda, eu cred ca cerealele seara fac sete. Din pacate noi nu papam cereale, ca suntem destul de grasunei, desi nu parem. Uneori si Razvan se mai trezeste noaptea de sete, o data, de doua ori... ii dau putin ceai, scoate aerul si doarme dus in tot acest timp. Mai cred ca tine de fiecare bebel in parte. Cunosc o fetita de 2 anisori si 2 luni care inca bea bibe cu lapte noaptea... si este un copil tare bun in rest.
Mai nou eu aplic metoda Toancai cu suzeta: atunci cand se trezeste ii pun suzeta in gurita si adoarme dar asta insemna mai multe treziri ...
Daniela, adica Irina mai ramane sa inteleg? Pai cre' ca dam o fuga la Constanta sa va vedem in cazul asta...
Transmite Alinei toate cele bune de la noi si multi pupici lui Ayan.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor!
am fost cu dani azi la pediatru si are exact ce banuiam:o ciuperca in gurita.asa ca ne-a dat tratament cu o crema si trebuie sterilizat totul prin fierbere...sper sa-i treaca repede
ANDIAROO,daca stiam mai devreme ca va pricepiti la banci...dar acum de asta se ocupa o agentie,ca sa ia si ea ceva bani...sar'mana de oferta,poate o sa mai avem nevoie
DANAST,si noi am fost anul trecut in tara,dar anul asta nu prea avem sanse sa ajungem(din cauza de finante si din cauza de actele copilului).ce bine ca va puteti plimba,aveti ce vedea
CANDA,si dani tot 200/250gr piure de legume papa.
MARCH,sa saluti pe alina si ayan din`partea noastra,cat si pe irina si gogosar,please
pupicei la restul fetelor

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am mai pus poze la semnatra... cine vrea sa vada...

pa pa , noapte buna mamici si bebelusi

pupici la pitici...si la mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput