Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
La multi ani sarbatoritilor de azi si ieri!
Si bun venit noilor mamici si bebeilor!

Scriu pe fuga caci nu ma simt bine si treb sa astept rezultatul de la analiza care dureaza 1 sapt, pina atunci treb sa supravietuiesc cu medicamentele de la mama, macar am ceva.
Azi mergem la vaccinul de meningita, sa vedem cum iesim de acolo. Emma sta in fund, se suceste si de pe spate pe burta si invers si nu sta deloc cu o jucarie mai mult de 15 min si stam cam prost cu linguritza,mincam de 2 ori pe zi si maxim 100gr, azi o sa intreb medicul sa vedem ce si cum.
V pup acuma , fug sa fac si eu putzina curatenie.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Off-topic!
Iata un motiv in plus sa ne amuzam un picut

· De cati Berbeci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
· De cati Tauri este nevoie ca sa schimbi un bec?
Taurii se gandesc intotdeauna la toate, asa ca folosesc becuri care nu trebuie schimbate
· De cati Gemeni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Este nevoie de cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show sau pe un forum despre bec.
· De cati Raci este nevoie ca sa schimbi un bec?
Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma, atunci vor aprinde o lumanare. Dumnezeu este intotdeauna alaturi de ei.
· De cati Lei este nevoie ca sa schimbi un bec?
De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
· De cate Fecioare este nevoie ca sa schimbi un bec?
De obicei, una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.
· De cate Balante este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pai, de cel putin doua pentru a cumpara becul si de alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.
· De cati Scorpioni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Pentru Scorpioni, becul nu se schimba. El se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
· De cati Sagetatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.
· De cati Capricorni este nevoie ca sa schimbi un bec?
Capricornul este ocupat momentan. Secretara va va raspunde mai tarziu.
· De cati Varsatori este nevoie ca sa schimbi un bec?
Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.
· De cati Pesti este nevoie ca sa schimbi un bec?
O, Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bueeeeeeyyyy Ursoaico vezi ca eu sunt in pesti!!!!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BEBENACILOR ALESI DE ASTAZI!!!!!!!LE DORESC LA TOTI MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!!!!!!
DENISA,ai grija de tine!ti-a facut cumva analiza pt helicobacter pylori?
NICO,ANAM,MARCH,ANAS,PE UNDE SUNTETI?SI RESTUL MAMICUTZELOR?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mirela Noi suntem bine. Mi-a cam scos fii-miu peri albi azi, dar ce sa-i fac?! Maine vrem sa plecam la tara.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Ursoaica, good one! Multumesc inca o data pt ajutor
Szaboali bine ai venit! si eu tot din Baia Mare sunt

Pt cele care se pregatesc de calatorii in strainatate (mai ales cu avionul) vroiam sa va spun ca eu am avut o experienta foarte placuta luna trecuta cand a trebuit sa mergem in State la o nunta si am mers cu avionul, am facut chiar si escala; am avut emotii foarte mari vis-a-vis de cum va suporta Andrew calatoria, dar tin sa va anunt ca a fost superb, iar micutzul s-a comportat exemplar de bine! La ultimul zbor a dat putin semne de neliniste dar i-am dat repede sticluta cu laptic si a papat, iar astfel nu a mai simtit diferenta de presiune din cabina. Asa ca draga mea Cosmi eu te sfatuiesc cu caldura sa nu renunti la vacanta de care pomeneai din cauza drumului.
offff, mi s-a trezit pretiosu' si tre' sa plec. Va pup pe toate mamicile si pe bebelucii nazdravani.

Andrew (07.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am aparut si noi pe-acasa.
Am fost la dr. Bebe Marco e dezv. motric ca unul de 9 luni. l-a pus dr. pe pat si era inclinat putin si el hop in fundic. l-a prins de manute,hop in picioare.Mi-a zis ca nu va merge de-a busilea cui direct in picioare si va fi destul de repede. Daca am premergator sa-l vand. asa ca...nu voi cumpara.
In greutate a luat bine, 500 gr/luna, cica atat trebuie sa ia, mi-a zis sa-i dau cereale ca nu a luat mult in greutate si cat maiu mult laptic, diversificarea cat mai tarziu.La partea asta nu voi asculta de ea. AAA si inca ceva: borcanasele sunt mai bune decat legumele din piata, caci alea sunt biologice.si e si mai comod, trebuie sa recunoastem. Dar tot ii mai fac si eu cate ceva, ca nu-mi convine doar borcane.alea i le dau cand nu am chef de gatit, adica maine.
Fontanela e mica, a zis sa nu-i mai dau Vigantol, i-am zis ca nu i-am prea dat. Nu are urme de rahitism, doar ca atunci cand va merge in picioare se va cracana, daca nu are vitanina D. Nici urma de dintisori, dar mi-a dat ceva fluor cu vit. D, o picatura/zi, si fier de 3ori/zi.
Altceva nimic, m-am intins ca o pata de ulei(vb. lui Bee).
Am fost prin oras, am facut poze si pe urma la nasi cu tarta, caci nasica si-a sclantit glezna.
Maine dim. trebuie sa mergem la vaccin, si tati nu poate sa ne duca, deci ne descurcam singurei.Dar iau un taxi.

Diana ma bucur ca ti-ai gasit ceva fain de munca, tot e ceva, decat nimic.
Mira nu dispera ca vei gasi serviciu, ma gandesc ca ti-e greu cu 3 copii. pe mine ma dispera unul cateodata.
Silvi deci si voi v-ati incurcat in vals? mama fetelor, dar imi vine sa nu mai dau banii aia pe ore, ca vad ca toate o facurati lata.emotiile sunt mai puternice, asta e.
Toanca maine ma uit la filmulete, dupa ce ne vaccinam.
Anasebe drum bun si distractie faina in weekend.
Denisa ai grija de tine, of ce mult dureaza analiza asta.cred ca nu vei uita curand vizita in Ro.
Janina, Mirela si celelate gagicute va si noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata, fetelor!
Reusesc sa intru si eu pt. ca al meu sot s-a dus sa se tunda insa acusi vine si s-a dus cu accesul meu la computer.
Bine ati venit szaboali si calatoare!!!
Ali vad ca si bebelina ta face mofturi la papita. Si a mea la fel. Am vazut pozele Iarinei si arata bine. Cite luni are si cum sta cu greutatea ? Noi vrem sa diversificam insa deocamdata suntem la cereale , altceva nu ne place. Cred ca o sa fie tare greu sa diversifim atita timp cit de regula fata papa pacalita prin somn. Zilele astea insa a cam papat singurica si destul de bine. Sper s-o tina.
AnaS, scrie-mi si mie te rog cum scap de cirnatul de la semnatura ca eu n-am idee.
Giova, modifica te rog la data mea de nastere, ca eu sunt nascuta pe 15 noiembrie 1975 si nu pe 15 ianuarie 1975. Sunt ceva mai ''tinerica'
Am pus si eu poze noi la semnatura .
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinatunza/album?.dir=6607re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Pardon fetele!
Aici sunt poze noi intr-un album nou. Adica sper sa fi reusit.
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Aseara am fost cu vaccinul si a plans mititelu de mi se rupea sufletul;
Da, imediat dupa vaccin s-a linistit.
Dupa care am fost afara cu el si azi noapte a dormit de-a rupt;
n-a fost marait, n-a facut febra, nimic.
Am mai pus un clip filmat aseara tot pe www.dropShots.com/toanca si sa-l vedeti ce rade....
Mi-a dat voie dr. sa-i dau:
1 ou;
2 spanat;
3. carne de vitel;
4. portocala.
5 cereale
Nu mi-a dat voie ficatel de pui, rosie si cartof (decat f. putin).
Da, ma intriga faptul ca mi-a zis ca oul trebuie sa fie moale, desi eu stiu ca trebuie sa-i dau ou tare.
Voi cum stiti?
Are 8.02 kg si 70 cm.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput