Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Va mai aduceti aminte de noi? ![]()
Trebuie sa recunosc c-am sarit peste cateva capitole scrise de voi
, dar nu am timp fizic, desi ma trezesc pe la 6-7 si ma culc pe la 12-1.
Tot timpul mi-e ocupat de piticii mei cu care stau afara destul de mult, cate 3-4-5 ore, iar cand sunt in casa nu mai stiu pe ce sa pun mana.
Baietii cresc, se dezvolta bine, mananca bine, de o saptamana sar peste lapticul de noapte si pe cand credeam ca voi putea dormi si eu o noapte intreaga, Clara imi da trezirea pentru mers la baie (nu mai face in pampers).
Incep sa se contureze tot mai mult diferentele intre cei doi. Eduard e mai "zgomotos", cand ne vede, ii dau de mancare sau il supara ceva, se manifesta cu chiote de bucurie, de nerabdare sau plansete jalnice. Ii place sa stea in fund si nu-i place pe burta, desi cand se rostogoleste are tentative de a se tara. Daniel, in schimb, e mai "contemplativ", de cele mai multe ori isi asteapta "randul" cu rabdare. Nu zic ca nu are si el iesiri zgomotoase... Se taraste destul de bine, pozitia preferata e pe burta - asa se joaca, asa doarme, asa ar vrea sa-i schimb pampersul si daca s-ar putea ar si manca pe burta. Eduard are deja 2 dintisori, Daniel, inca nimic. Eduard zice bla-bla bla, de-am zis ca va fi politician, Daniel e cu de-de si ie-ie.
Se joaca (vorba vine) impreuna, stau fata in fata, se studiaza, rad unul de celalalt, se "mangaie" (mai mult isi dau palme), se cearta pe jucarii (daca unul ii ia celuilalt jucaria, incepe scandalul).
Mananca destul de bine, cam cate 150-200g la o masa. Mesele noastre arata cam asa:
- 7-8 - lapte
- 11 - fructe cu branza si cereale sau biscuiti
- 14 - legume cu carne de pui sau vita, branza sau ou (galbenus)
- 18 - iaurt cu fructe si cereale, gris cu lapte in care pun putin iaurt cu fructe pentru gust (mai gros de dat cu lingurita)
- 21 - lapte
Peste zi, au 3 somnuri de scurta durata, 15 min - o ora.
Vad ca majoritatea dintre voi va pregatiti de concediu... Noi am fi vrut sa mergem in iunie, dar doi colegi ai sotului au plecat in alta parte si pana noii veniti nu invata regulile firmei, nici vorba de concediu. Asa ca se pare ca vom merge doar in august. Inca nu ne-am hotarat unde (desi stiam precis ca vrem la Felix) acum au aparut variante, ca Praid sau Vatra Dornei, si atunci am merge cu niste prieteni.
Stiu ca postarea mea e mai mult monolog, dar din pacate nu pot fi mai activa.
Daca vreti sa ne vedeti, avem poze noi in albumul de la semnatura. In curand voi pune si filmulete, sa vedeti cat de haiosi sunt cand se joaca impreuna.
Va doresc o vara insorita, cu mult soare, bebeii sa fie cuminti si sa creasca tot mai mari. Va pupam!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
ALBUM NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
toanca spune:
TatianaG, sunt super scumpici bebeii.
Da cum reusesti sa te descursi cu ei.
Ca banuiesc ca e destul de greu
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
szaboali spune:
'Neata mamicutelor cu bebelusi frumosi.
irinatunzaca sa iti raspund la intrebare: Iarina face luna asta pe 16, 5 luni si are 6,400kg(s-a nascut cu 3,300)si are 64 cm.(nascuta cu 54 cm.). Ieri i-am cumparat si eu cereale si azi o sa ii dau sa vad daca vrea sa pape.Va multumesc tuturor pentru urari.
V-am pupacit.
pupici la pitici
ali
poze IARINA
cosmi1975 spune:
neata la toata lumea si multi ani ptr sarbatoriti
si noi am fost ier la dr sa vedem cum mai e bebe si sa luam reteta de lapte asa ca bebe are 8100 si 65 cm e bine a zis doamna dr si decalotarea e ok asa ca sa speram ca pana la vaccinul de 6 luni sa nu mai ne ducem.De 2 zile papam si carnita si ne plaaaaaaaaaace tare mai mult decat lapticul si in piureul de fructe ii pun si o lingura cereale si ii tare bun.Altceva e totul ok numai ca mi e tare dor de fata mea care i plecata la munte.Ce bine o fiiiiiiiiiiiiii.PUPICI la toata lumea si mai vb.Aaaaaaaaaa uitasem nu mai pot sa slabesc voi cum ati slbit hai puneti retete si cure sa ,ma inspir ca imi vine rau ca n am ce imbraca
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
toanca spune:
cosmi1975, cum e cu decalotarea ca eu am uitat sa-l intreb pe medic. Pleeasssssssseeeee
Eu sunt mai slaba decat inainte de sarcina
; am plecat in sarcina de la 55 kg si acum am 54
Da am fost la impachetari cu fango si a dat super rezultate
Toanca si
poze
TatianaG spune:
Mersi, TOANCA! Usor nu-i, fiind tot timpul ocupata, nici nu-mi dau seama cum trec orele, zilele, saptamanile... Uneori ma simt frustrata ca nu fac altceva decat schimbat scutece (chiar si 10/zi, c-am niste baieti taaare cacaciosi), facut de mancare, hranit bebeii, adunat dupa ei, curatenie. Dar trece si perioada asta...
COSMI, reteta pentru lapte praf?????? Se mai da gratuit??? Eu n-am primit de 3 luni si taaare bine mi-ar prinde caci azi-maine mi se termina rezervele.
De 2 saptamani am intrerupt alaptatul. Le-o ajuns 6,5 luni de lapte de la tzitzi si mie sa ma chinui cu pompele.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
album NOU
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
cosmi1975 spune:
TOANCA ce te intereseaza mai precis?ca nu stiu ce sa ti zic pt ca stefan mai are putin si gata e decalotat.Spune mi ce te intereseaza?Si te rog spune mi unde ai facut impachetari si cat este sedinta? TATIANA nu stiu cum e la voi dar noi n avem pb lu laptele praf 3 cutii de bebelac de 750 gr.
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
toanca spune:
Inteleg eu cam cum e cu decalotarea, dar mi-e teama sa nu-i fac prea tare si sa-i dau sangele sau mai stiu eu ce.
Impachetari am facut pe Calea Calarasilor (3NO) si am platit 6 mil. pentru 22 sedinte.
Daca vrei mai multe detalii (adresa exacta, nr. de tel) sa-mi spui, ok?
Toanca si
poze
Giova spune:
de la vaccin.
a plans putin la prima intepatura, dar pe urma a inceput sa rada si nici nu a simtit-o pe a 2-a. M-a intrebat dr, cum ii e scaunul. S-a tot minunat si asta de el si mi-a zis de ficatel, ou, chiar si ciorbota de pui cu legume.
Irinatunza am vazut pozele cu dulcinee. rectific data nasterii imediat.
Tatiana ai 3 copii dulci foc. sa-ti traiasca!!!Te intelewg ca nu ai timp, vad ca nu-mi ajunge ziua cu unul, dar cu 3.
si numai bine.
Toanca ma bucur ca a trecvut Mateias cu bine peste vaccin. eu i-am dat preventiv Panadol, sa vedem acum.Maine am vrea sa mergem si la Moneasa, dar totul depinde de kinder.
Am vazut filmuletele. dulce Mateias.
Cu decalotatul: dr. de ieri mi-a zis sa nu-l ating pana la 3 ani, ca poate e fimoza fiziologica. si daca tot incerc, ii curge sange intra microbi, se infecteaza.
Dr. de azi, m-a trimis de mult la un chirurg pediatru.Asa ca nu mai stiu de cine si cum sa ascult.
Selin, Roxana, Andrew

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
micio spune:
BUna!
La multi ani Selin, Roxana, Andrew sa cresteti mari si sanatosi!
Toanca nu apare filmuletul in care rade. De ce ti-a zis ca nu e voie cartof?
Irinatunza nu ai dat adresa cu poze copleta.
Tatiana , esti de admirat cum te descurci cu copilasii, felicitari ca ai putut sa-i alaptezi asa mult, cred ca nu ti-a fost usor! 
Giova, ti-a zis dr ca e putin 500 gr/luna?! PAi cat vrea sa cresca, ca se face gigant, sau nu am priceput eu bine....
Pe la noi toate bune, copil linistit, dinti inca nu...
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna