Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
szaboali spune:
[quote]Originally posted by szaboali
Ehehe...tot asa este si Iarinutze mea :la ora 6 sus,linge tot ce prinde(bavetica,papusica si nu in ultimul rand mainile si dupa aceea parca se spala pe fata ca si o pisica).Oare sa ii iasa dintisorii? ca parca se vede ceva mai alba pe gingia. Apropo le-a crescut la careva dintisori? Cu ce i-ati dat pe gingie?
pupici
toanca spune:
szaboali noi avem deja 2 dintisori crescuti in totalitate, iar acum cand radem suntem ca un iepuras![]()
Sa te tii acum cand te prinde si te musca
L-am dat cu Calgel si din cand in cand (cam o data de doua ori pe saptamana) i-am dat Panadol Baby.
Si roade la greu jucarii din alea de se baga in frigider
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
J G spune:
Buna la toata lumea,
Moni felicitari pentru albina sa ne spui si noua ce firma e poate reusesc sa o comand ca-mi place ideea.
Calatoare sa te gandesti si la mine cand bei berea aia... ca si buza mea plange dupa o bere dar abia diseara cred ca ma scot din casa, e foarte cald aici.
Canda cred ca daca te limitezi la cartofi, morcov, telina poti sa le pisezi cu furculita. Esti curajoasa, oricum. Pupici la pensulica!
Giova mi se pare ok sa iei lectii de vals dar sa exersati mult si acasa! O sa ai o nunta de vis!
Eu am patit-o azi-noapte, m-am trezit pe la 3 si am vazut ca dormea Carla pe burtica si am intors-o pe spate asa ca s-a trezit vesela de tot si s-a mai culcat la 5. 
J si Carla (05.02.2006)
teolinda spune:
Florina
in sfarsit! Pupa miscaciosul ala mic.. chiar daca se deplaseaza pe spate
.
Ali decat legume la cratita.. mai bine borcanele
. Cel mai bine studiezi oferta in magazine.. conform varstei bebelinei. Hipp si Nestle sunt de preferat. Bafta!
GIO - ne ducem azi pe la 17 la pasapoarte. A aranjat Robert cu cineva sa nu stam prea mult ca am inteles ca este cam inghesuiala .. si cu Nicolas prea mult nu putem sa stam ca are si el rabdarea lui
. Sper sa nu se enerveze pe-acolo ca la intoarcere sa imi faca show in masina
. Aveti voi timp sa le ridicati si pe ale voastre pana plecati
Cat despre vals... de la nunta noastra cand eram tinerei si
.. am zis ca sa ne invete mamele noastre dar n-am mai avut timp de lectii... de-atunci am mai fost nasi de 3 ori... si la fiecare nunta ziceam ca o sa invatam pasii. Dar tot n-am facut-o
asa ca... Eu daca dansez cu un partener care stie.. imediat imi potrivesc pasii
. Oricum ultimii nostri fini au fost mai nonconformisti si nu au invitat pe ring la vals pe nimeni... a fost doar dansul lor
invatat acasa de la mame... si le-a iesit bine insa de emotii nu au scapat nici ei cum zicea si TOanca.
Lectii placute de vals!
JANINA - si ce daca dormea Carla pe burtica? Nicolas nu poate sa adoarma si sa doarma DECAT pe burtica... de la o luna si jumatate.
Merg sa mai stau si eu putin linistita ca Nicolas s-a culcat la 13:15 si sper sa doarma macar pana pe la 15-15:30 sa nu fie f obosit cand mergem la pasapoarte. Dar la cat de cald e afara sigur va adormi pe drum din cauza caldurii
.
Va doresc o dupa amiaza placuta!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Am terminat prajitura,m am hranit un puradel rau si acum citesc putin pe net. caci la ora 16 mergem la dr. pediatru.
Liliano, noi vrem sa deschidem nunta cu acest vals. dar numai noi vom dansa, pe urma cu nasii. acest vals este al nostru. si vrem sa facem o surpriza, nimeni de acasa nu stie ca vom valsa. ne stiu ce anit-talent suntem- eu mai ales.
Janina sper sa nu ne incurcam, daca tot dam banii aia. de aceea a si zis tipul sa incepem orele cat mai aproape de nunta. Vai ce emotii am, cred ca asa voi plange atunci!!!
Florinini eu nu am pus multe filmulete pe drops, parca scrie ca doar 10 putem pune. imediat ma bag la vizionat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
toanca spune:
Fetelor: AM REUSIT!!!!!!!!!!
Am pus trei filmulete pe http://www.dropshots.com/toanca
Sa va uitati ce face piticiu meu in apa
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
J G spune:
Giova e frumos ce vreti sa faceti si nu te speria ca valsul nu e greu.
Liliana nu stiam exact de la ce varsta e ok sa lasam bebeii sa doarma pe burtica, bine ca mi-ai zis ca vad ca asa prefera sa doarma, acum de pilda am gasit-o cu fundul in sus - e haioasa rau.
Vestea buna e ca cica am reusit intr-un final dramatic sa ne luam camera foto asa ca o sa pozez si eu puradeaua mai mult. Dar promit sa nu va intoxic.
J si Carla (05.02.2006)
miraklucker spune:

si eu sunt pe aici, nu mai prea ajung nici sa va citesc....copii mei dorm, toti de la ora 1, ....pardon, David vine cu perinita in mana. Asa o realizare de mut nu am mai avut
In rest suntem sanatosi, murim de cald, asera a fost o ditamai furtuna, tocmai cand ma instalasem si eu in gradina sa citesc presa!
nu mai apuc sa fac mai nimic, caut alta locuita, al meu sot nu mai vrea in nici un chi sa mai stam inca o iarna in casa asta.
altfel, sunt cu moralul la pamant, ma necajesc de servici, numai refuzuri peste tot....si copii astia care toata ziua zbiara de-mi vine sa-mi iau lumea-n cap.....hai ca mai bine nu mai spun nimic ca incep sa aberez
david (asta a fost David) peste tot vrea sa-si scrie numele![]()
O sa revin, sa va mai povestec de dulcineea mea
Va pup, o zi buna!!!
.....si bine ati venit!!! pentru noile fete!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
silvi_2005 spune:
am dat o fuga pana la tata la serviciu, am mai recuperat ceva pagini, dar tot mai am de citit.
La multi ani sarbatoritilor de astazi, in primul rand tizului nostru Nicolas, baiat mare si dragut foc,
pentru el si pentru mami Liliana. La multi ani si lui David, Ioanei, lui Marcolino de mamicuta Giova
, celor doua Dariute si lui Matei de mamicuta Toanca, cu care tocmai am vazut filmulete, dragut foc flacaul, voinic nu gluma.
Aseara nu am pucat nici sa citesc tot ce avea restanta nici sa termin de scris.
Mirela, pupicei sper ca te simti mai bine, multumim pentru aprecieri. Alain a avut doar 4 scaune /zi si intr-o zi 6 si m-am panicat toata. Cu regimul alimentar nu prea am reusit sa-l domolesc, el fara laptic e disperat, plange nonstop.
Giova, pupicei ce mai faceti voi, cum stai cu pregatirile de nunta? Sa dansati frumos vals, noi am exersat o luna si cand a inceput muzica, de emotii, Jean a uitat pasii si saream pe acolo ca niste caprite, eu eram disperata si lumea ne aplauda...sper ca voi sa dansati bine.
Dana Ene, multumesc pentru site, am vazut pozele cu Alian sunt f dragute,
.
Nu mai pot sta, revin mai dupa-masa...sper
poze
diana12 spune:
Ziua buna.
Scriu pe fuga si de citit tot pe fuga am facut-o.
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi. Sa fie sanatosi si sa le aduca parintilor numai bucurii.
Fetelor, nu incep cine stie ce job. Din mai, am participat la niste alegeri sa fac parte dintr-o asociatie care-i reprezinta pe cei care sunt la doctorat, la post doc, nevestele si copiii lor si traiesc in campus( noi locuim intr-un campus studentesc). Avem sedinte in fiecare saptamana, sedinte care sunt platite, la care se vorbeste mult si se face putin, numai bani sa iasa. Iar sedintele sunt seara.
In fine, eu am propus doua programe pentru copilasi si mi-au fost acceptate, programe de care ma voi ocupa eu. Adica voi fi instructor de baschet, am facut baschet in liceu si facultate si mai fac scris, citit si un fel de lucru manual (craft). Deci sunt doua activitati. Baschetul il am seara si am sa iau si mandra cu mine iar tati va sta cu Peter, iar in fiecare zi pentru doua ore am cealalta activitate,cu cele trei activitati comasate, la care il voi lua si pe Peter, sper sa stea cuminte.
Nu voi fi cine stie ce platita, dar e un inceput, mai ales ca tipul de viza care il am nu imi permite sa castig nici un fel de venit cat stau pe aici. Dar cei din organizatia asta mi-au zis ca ei sunt o organizatie nonprofit si ca ce castig aici e legal. Am facut si eu pe proasta si am zis, "aaaaaaaa"
, pentru ca in realitate imi dau seama ca nu poate fi legal.
Asta este, oricum va pica bine la cv ce fac eu pe aici.
In rest, suntem bine. Peter creste frumos si e un baiat tare bun cand...vrea.
Imi ocupa aproape tot timpul si cand e si mandra acasa aproape nu mai am timp sa respir. De multe ori simt ca ma invart si nu fac nimic. Tot timpul sunt vase de spalat, rufe de calcat si spalat, de strans jucarii...Dar una peste alta e frumos...![]()
Hai pupicei si sa aveti o zi buna.
poze