Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 28
vrabiuta spune:
buna ziua la dvs, ca a mea tocmai buna nu prea e... m-a pocnit si pe mine viroza mandrei... sunt terminata. muci, dureri de cap si gat, creca si un pic de febra. da' io-s viteaza si pana nu-mi termin rezervarile la berou nu plec nicaieri.
dana - groaznica intamplare. ii spuneam lui catalin azi dimineata ce a patit finutul nostru si mi se strangea sufletul de frica. cred ca o ora v-a parut un an si nici nu pot sa imi imaginez prin ce ati trecut toti trei. pupici lui ricu mic sa uite ce s-a intamplat, atata cat se poate. 
fetelor, eu i-am dat moatzei ciocolata atunci cand mi-a cerut, da' mi-a scuipat-o inapoi in palma. deocamdata vad ca suplineste necesarul de dulce cu zmeura din gradina si sirop de capsuni facut de mamaie. saptamana viitoare o sa inceapa si sezonul perelor. si ca veni vorba de pere, noi inca nu ne-am apucat de dezpamperizare. felicitari tuturor copilasilor care au reusit sa faca progrese!
hai sa va povestesc una - mandra mea nu poate sa zica "x", asa ca il inlocuieste cu "tzc". si uite asa zice ea "pe canalul minimatzc", sau zice ca o cheama "aletzc". eu daca incerc sa zic asa combinatie de consoane mi se pare tare greu, da' ei vad ca-i vine mai bine... copiii astia ![]()
aseara ii spune mamaie: ana are mere. se uita ea la mamaie si zice: bebe are meie (mere). dupa care se mai gandeste nitel si are o revelatie: aba ca dzapada mau (alba ca zapada are marul). na, ca nu are nici ana, nici bebe, ci chiar alba ca zapada. si eu care credeam ca alba ca zapada are pitici...
cele mai frumoase
roller025 spune:
Hehehe, Marcela. Asa, deci, doar Alba ca Zapada...
Ca tot pati tiza mea una, patii si io alta: ma suna bona ca se bloca Vicu in camera la el si ca nu mai poate deschide usa la camera. Ea pe hol, piticu in camera. Ea la telefon speriata foc, Vicu in camera batand in usa si vociferand. A chemat un vecin, a desfacut clantza. Vicu radea. Io la servici topita, cu telefonu la ureche, asteptam verdictu'...
Fi'miu la telefon cu mine: "wumaaaa ma": grija lui mare - masina mare care nush ce avea... ma'c sa ma'mbat
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
kim222 spune:
Salutare...eu tot fara bagaje facute sint...nu am chef..se ofera cineva voluntar?![]()
Liliana sa -ti traisca maimutica..si sa vina repejor la mami a ei!
Vorbeati de cioco..Luca nu papa pt ca nu i s-a dat...
De 2 saptamini Luca doarme doar cu chilot...Nu au fost accidente..dar ziua...face pe unde apuca..ca si Giulia
....dar..vine te ia de mana si-ti arata..si asteapta sa-i spui ..
. Ieri facuse pipi si se balacea cu piciorusele...deci nici gind sa-l deranjeze ca este ud!
Roxa ma bucur ca va reveniti...voi nu ati avut astfel de probleme...Daca mai vrobesti cu Adina..spune-i sa-mi comunice ce fac cu jucaria..please..Merci!
Carmen cum este fara cupii?
Andrea voi ce mai faceti?
Multumim pentru compimente!
polux spune:
Buna si de la mine.
Eu raspund pe masura ce cetesc.
Olivia dar chiar mi-a placut tare mult de Luca in poze.Cred ca abia astepti sa-l ti in brate.
Cu actele, nu am facut inca nimic, merg maine dupa Licence driver, si cu celelalte astept cand iau vacanta in 2 saptamani.
Noul college il incep pe 21 august. Am ales pe cel din downtown.ieri a fost ultimul interviu cu salariu, etc.
Dana-Ema Mai dar chiar urata experienta de ieri.
Multumim de urari fetele. Da azi frumoasa mea implineste doi ani. Am ochii in lacrimi cand scriu asta.caci am dat telefon acasa si e sarbatorita de toti, numai mami si tati lipsesc. Si in continuare mama, niu,niu.
Vezi Andrea, exact asta am facut, am plans, noroc ca am ore de dimineata pana seara cu o pauza acum la plans. Dar nu pot, am copil mare pe care nu-l vad crescand.Cred ca acum ii zic ceva catarului din dotare ca dupa mine, copilul era aici cu noi,nu in Romania.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
polux spune:
Carmen ca tot vorbeai de emotii. Si eu ieri am avut o depresie asa de mare inainte de interviu. Nu stiu de ce, ca era unul deja formal, caci eu eram acceptata deja.Si m-au apucat niste frisoane inainte, si chiar am si plans un pic.Sa fie batranetea, daca spui tu.
Marcela te consoleaza daca iti spun ca numai cei destepti racesc vara?Mai si ce filozoafa este Lia pui.
Olivia hai a eu sunt experta in facut bagaje in sera, noaptea dinaintea plecarii. Si nici nu uit nimic,parol.Asa ca ma ofer eu.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Dorsilia spune:
salutare!
Olivia, bine ca a trecut cosmarul !
Felicitari sarbatoritilor, io cu intarziere, as usual
Nu merg la shakira din simplul motiv ca sunt pana-n gat de albumul asta al ei, care chiar nu-l suport defel, nu e pe gustul meu.
Poze cu burta nu am inca, da nici nu cred ca fac, am un fics :)) Nici cu Danut nu m-am tras in poza burtoasa.
Danut are un deficit de calciu ionic, mic, e drept, dar cica tre corectat, ce gusturi bune au astia la calciu oare?
Ciocolata ii dau ca desert, alba, Milka, 2 cubulete, sau KinderPingui, Kinder Delice, sau Dots, sau baton de ciocolata facut de mine din lapte praf si nesquick. Nu zilnic.
Sanatate Liutei si mamicii!
pupam in grup pe toti !
merg sa fac ardei umpluti si ciorba de vital
kim222 spune:
Liliana si Luca la fel.ieri spunea niu,niu..la telefon...
Gata asa ramine te astept sa faci bagajele:))..eu nu am nici un fel de chef...
Lia ...pe caldurile astea..cum gatesti tu mami?
speel spune:
Adeluta,fetita scumpa si frumoasa,sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii.Liliana sa va traiasca copila,multa putere pina va revedeti!
Carmen,cum mai papa Ilincel?Am gasit si eu dimineata colti de masele din spate,daca nu spuneai tu,nu ma batea gindul sa-l caut.Si sa nu vorbesc cu pacat,mananca Ricu de toate nu face nazuri,vine si cere de la toti.
Olivia,,eu de regula imi fac bagajele cu trei zile inainte,asa-s de stresata cind plec de numa o frica am sa nu uit ceva.as avea si eu o intrebare!oare as putea cumpara ceva de volum mare de acolo si sa vina cu avionul pachetul?Mai exact,tu ai trimis pachete in europa?Prin posta sau prin cunostinte?Daxca prin posta exista un tarif pe kg?As vrea sa cumpar un pat de acolo si sa -l primesc aici.Ca la voi e 299 de dolari si aici e 600 de euro,acelasi pat.si varu meu e in vacanta si n-am pe cine intreba acum din USA cum e cu pachetele.Merci mult,daca ai timp sa-mi raspunzi si mie.
kim222 spune:
Dana..eu am trimis pachetele numai prin firme de romani de aici...prin posta este foarte scump.La aceste firme pretul pt pachet cu vaporul (2 luni dureaza) este de 1$/2 lb (adica 900 grame). Asta este cel mai ieftin posibil! Pentru pretul postei ...ma interesez daca vrei.
Sau o alta varianta este ca firma de la care cumperi sa-ti faca ei direct livrarea. Daca-mi dai site-ul ii intreb eu pentru tine...
Asa am sa ajung si eu cu 3 zile inainte si stresata sa nu uit ceva!![]()
kim222 spune:
Aici
http://ircalc.usps.gov/intl_speed.asp?CID=10137&MailType=package&Pounds=70&Ounces=0
gasesti preturile practicate de posta americana.Dar aceste preturi sint calculate de mine pt 70 pounds (limita maxima pe care ei o pot livra) , adica 31.5 kg.