Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

danule, la multi ani! sanatate, iubire, fericire alaturi de cei dragi tie!
la multi ani si cupiilor Diana Cristina,Raducu si Mihai! felicitari mamicile aferente, sa fie sanatosi si sa va aduca multe bucurii!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
LA MULTI ANI Radu de Ina, Mihai de Marina si Diana de Christel! sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti numai bucurii in viata!
ce lipsa la apel ieri....slaba miscare! Alice unde esti????
Lia cum a fost la eco, ce a mai zis doctorul? (ca parca fusesei saptamana trecuta, nu?)
Marcela dragutza Lia ta cu alba ca zapada.....si la inventat de consoane!
fug la treaba....azi e vineri si duc piticu la ITP!
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, e grele ...cu toata umblatura mea din ultima luna mi-e un dooor de ei, de amindoi, da` mai rau de ilinca unde pe ea am dus-o din mai si-am stat foarte putin impreauna, ufff. intr-o seara merging prin mall m-a apucat o fetita de mina, nu va mai spui c-am fost la un pas de-a fi adunata cu farasu` de pe jos. abia astept sa vina contzediu
madam spil, o zi maninca de sparge alte doo pe spongi. la ea nu tine prosteala, avioanele sau hranitu` papusilor, dac-o spus nu, `poi nu ramine, nu mai baga nica-n gura. da`s multumita cind o vad ca atit cit maninca maninca cu pofta. in schimb verzaturile din copaci le maninca fara sa i se clinteasca nici un muschi pe fata, hehehe de mincat maninca cu lingurita, bucati intregi, carnea o devoreaza cit ai clipi. nici in visele mele cele mai bune nu ma gindeam c-o sa se adapteze asa bine, maica-mea insista sa i-o las si la iarna, `oi videa. si lu` ion ii prieste la soacra-mea, cind m-am dus dupa o saptamina sa-l vad se-ngrasase de numa` numa`, bucile, bulanasele si capu` erau rotunde.
cam asta fu raportu` despre ei, nah cum cazui in melaconcolie, m`ac sa-mi inserez nitica cafea

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ete ca pe lista de mameze nu m-am uitat!! mea culpa si La multi ani Danule!! sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii din partea baietilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-La multi ani, sa fii sanatoasa, sa-ti aduca numa bucurii cupilu'!!!
La multi ani Mihai si Diana, sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii!!
Olivia-drum bun, ca parca zilele astea pleci, si distractie placuta in Ro.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DIANA si RADU si MIHAI
ROLLER

Pupam gasca si va dorim un we fain, nu stiu cum si cand intru ... la noi e nebuneala ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Azi avem o gramada de sarbatori, asa ca bem diseara, nu?

DIANA, RADU si MIHAI
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si sa aveti parte de noroc in viata!
LA MULTI ANI Dana!!! Multa fericire, sanatate si sa te bucuri de familia ta!

Fug la treaba, sper sa mai revenin ...

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza!
La multi ani Mitzu!
La multi ani Radu!
La multi ani Diana!

Fetele, va multumesc de urari.
Va invit la o bere , o cupa de sampanie si o felie de tort!

O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

DENISA si ADELA

RADU, DIANA, MIHAI

DANA

Olivia urata experienta...bine ca a trecut...Luca e pe zi ce trece mai frumos, deci ai cu ce te lauda (sa stii ca nu o spun doar asa, de forma...)...Hai, fuguta la bagaje, ca acu' trec si zilele care au mai ramas si ajungeti la pui...
Cele doua Dane si voua ca sa uitati experientele urate prin care au trecut puii vostrii...
Ina...ce mai face Radu ? Sa ne povestesiti cum ati sarbatorit...
Liliana...eu am o singura urare pt. tine....sa dea Domnul sa fie ultima aniversare pe care o petreci departe de maimutica ta
Marcela...sanatate multa...Mama ce-mi place de Lia, cum le potriveste ea asa bine
Carmen...lasa emotiile, ca doar nu te mariti tu
Daria...super poza cu Giulia si ciucalata...Si eu fac parte din categoria mamelor iresponsabile care le dau ciocolata la copii (da' nu exagerez)
Roxa...vazut pozele ...Pat e numa bun de pupacit, iar tu arati f. bine...Ai ajuns la greutatea pe ti-ai propus-o ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am uitat sa va spun ce mi-a zis Alessia in dimineata asta... stateam pe un scaun si ea pe picioarele mele...eu, binenteles, o tineam cu o mana de mijloc, ca sa nu cada, iar ea ce cerdeti ? ...Imi da mana la o parte si zice: lasa-ma ca nu sunt bebelus

Adema ti-am dat un PM...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput