Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 27
Marina spune:
Daca vrei sa ai constiinta impacata poti sa ma ai in vedere. Ai mei mananca ciocolata. Nu zilnic e drept dar nici nu pot spune ca nu stiu care e gustul![]()
quote:
Originally posted by speel
buna seara,
eu daca dau ciocolata la copil sunt anormala,observez.Ca vad ca toate nu le dati.nu-i dau o ciocolata drept desert spre exemplu dar daca maninc eu si ma vede vine si-mi cere sa muste si el.
carmenp spune:
sa ma esplic inginereste: io nu-i dau cioco pen` ca asta mica iaste cu figuri la mincare... cind am s-o vaz mincind cu pohta, am sa-mi revizuiesc comportamentu` fata de cioco, pina atunci mi-s ferma pe pozitii
mey, nici pe nicole n-am mai vazut-o demult, nici giza
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ina32 spune:
Buna dimi si la multi ani tuturor copilasilor sarbatoriti zilele astea, si pe care i-am ratat.
Am citit cate ceva din urma, am vazut si pozici (mi-au placut mult tortul lui Vicu si peretii![]()
).
Olivia -bine ca e totul ok, da m-ai atins la un punct sensibil...tre sa ma caut si io in toamna asta...
Mai revin daca mai am timp...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roxanaz spune:
am vorbit eu cu Nicole ieri, e cam ocupata si a avut multe pe cap in ultimul timp. am tras-o de ureki sa mai vina si pe la mare ![]()
de Adina nu stiu nici eu nimic, nu am mai vb de saptamana trecuta. ea vine la Neptun pe 16. cred ca e super agitata cu gasirea apartamentului.
roller025 spune:
Ma bucur ca va plac peretii din camera lui Vic
Sotu' a vrut ca toata casa sa fie alba, alba. N-am comentat. Primul impact a fost cand Vicu si-a bagat mana in castronul de mancare si s-a sters de peretele de la bucatarie
. Apoi a urmat mersul in picioare cu manutze peste tot. Ca sa indulcesc pastila
i-am cumparat cupilului creioane cerate. Care nu prea scriu pe hartie, dar dau bine pe pereti!
Si apoi a inceput si bona sa deseneze pe pereti, asa ca acum e foarte frumos si vesel.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
Marina spune:
mey ce o crescut vicu...acu am instalat si io mozilla sa ma uit la poze ca sufeream cu IE ca nu puteam deschide webshoots. Si am scapat de compexul ca am prea multe jucarii![]()
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Marina
Si am scapat de compexul ca am prea multe jucarii
Marina
Marina potoleste-te, nu-s ale tale!

amironeanu spune:
Neatza!
ADELA si DENISA 
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, iubite si sa aveti noroc in viata! Liliana, sa nu plangi azi, trebuie sa sarbatoresti ca ai fetita mare si frumoasa si sanatoasa si tare, tare iubita!
Dana (ema), prin ce ati trecut! Bine ca s-a terminat cu bine si pune-l pe sotul tau sa repare usa!
Dana (roller) eu de la inceput am admirat desenele de pe pereti, sunt super.
Nici eu nu-i dau ciocolata Stefaniei, dar i-au dat altii si din fericire nu i-a placut! Ea nu se da in vant dupa dulce, prefera sarat si aluaturile (cornuri, covrigi, placinte), sau mai bine spus prefera ca in ultima vreme nici din acelea nu mai vrea.
Nu mai stiu ce sa-i dau Stefaniei la cina. In afara de paine cu philadelphia, sunca de pui si rosii sau paine cu unt si dulceata de capsuni nu vrea altceva. Ii mai dau iaurt, dar mi se pare prea putin pentru cina si prefer sa il dau la 4, cand se trezeste.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
brei,
nu`sh ce-i cu mine, va spusei (parca) ca virgula cunun pe 15, ei bine, cind ma gindesc ca se apropie evenimentu` ma ia cu calduri, adeca, emotii, culmea ca nu`st emotiva de fel... oari imbatrinesc?
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
tot io, liooo, ci faci, cum ti-e? te duci la shakira? baga o poza cu burta sa te videm
mitzule, v-ati luat masina?
Carmen,Ilinca&Ionut