Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 26
speel spune:
no ca uitasem.Vis-a vis de casuta care e in renovare e o sucursala mica a unei banci.Acu doua nopti un grup de cinci insi au tras cu un tractor bancomatul din banca(din hol unde poti intra si noaptea sa scoti bani de pe card)dar n-am putut sa-l puna in microbuzul pregatit pentru ca era prea greu.asa ca toata teravura aia cu pusul bancomatului a luat timp,timp in care a ajuns politia.si grupul de vizitatori nocturni erau niste.....romani.acu problema mea e n-au putut fura din alt satuc,tocmai in ala unde vecinii stiu ca-s din Romania?Acum serios,chiar vii cu tractorul si tragi bancomatul cu sufa din banca la 4 noaptea si mai spui ca esti hot!
AncaMaria spune:
Olivia, l-am vazut pe Luca, f. bine arata si misto imbracat... mi se pare ca a crescut f. mult de cand nu l-am vazut (in scurt timp)... cred ca ti-a crescut inima cand l-ai vazut... si in curand o sa-l si strangi in brate..
speel, mama ce patanie ati avut... io n-as fi rezistat acolo o ora... bine ca s-a terminat cu bine..
speel spune:
Anca,rezisti ca n-ai incotro.numa ca asa-s de stupide accidentele astea!daca saream sigur imi rupeam gitul si cu ce ajutam sufletelul ala disperat?era lac de ud de tipat si de caldura si cu toate stradaniile noastre de a-l indeparta de usa nu am reusit nici sa-l facem sa plece ca sa pot impinge usa si sa nu cada peste el ,nici sa-l calmam.am aruncat cu tot ce-am putut in alarma de pe cladire care e conectata la o firma de paza dar ca naiba neu puteam nimeri lampa.Ah o fost de groaza,am luat calmante ca nebuna si tot nu ma pot odihni.Maine va fi mai bine,cu siguranta.
kim222 spune:
Mey Dana...ce patanie acolo la voi..dar stii ..totul este bine cind se termina cu bine!! merci de aprecieri..Luca are genele..pe care le-am avut si io..pina cindva ![]()
Anca si mie mi s-a parut ca a crescut ..brusc ...o fi doar iluzie optica:))))
Liliana merci de complimente...Gata actele? Cind incepi la noul college?
Intr-o saptamina ..exact la ora asta...sintem pe aeroport...mintea deja este acolo..sa fie prima!![]()
roxanaz spune:
neatza!
wow Dana-ema ce patanie urata! noroc ca a fost totul cu bine. iar despre furatul bancomatului....suna a film! chiar am vazut asa ceva, in "the barber shop"
cool de tot, numai ca autorii erau negri, nu romani.
Olivia, da, am inceput, a chimbat mama si ora de masa putin mai devreme si mananca mai bine. nu fenomenal, dar acceptabil. amr7! ![]()
Daria eu is muult mai rea. adica NU ciocolata.....ce conteaza ca e buna sau rea. un strop de pofta si atat. si asa se zbantuie non stop si are istericale, nu imi mai trebuie in plus!
am o zi cam plina azi asa ca fug la treaba...sper sa revin!
pupici tuturor.
carmenp spune:
`neata duamnelor!
olivia, lauda-te ca ai cu ce, vazut uka
remarcat cupil imbracat asortat si-acu ma-ntreb la ce hotel face reclama![]()
madam spil, vaz ca traiti la maxim in fiecare zi, valeleu, ce patanie!
anca, cum stai cu chilele?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
la multi ani, Adeluta si Denisa !!

danule, ai lustruit paharele?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
pfff normal ca io uit de sarbatoriti! pls forgive me!
deci LA MULTI ANI Adeluta Lilianei si Denisa anemonei! 

sa fiti fericite si sa aduceti numai bucurii tuturor din jur!
roller025 spune:
Neatza!
Tizo, mey, ce patanie! Io cred ca ma aruncam de pe acoperis. Si asa la kilele pe care le am pluteam.
Pupam Ricu! Despre Vic, se pare ca io i-am dat doar forma okilor, restu' are de la tac'su,
asa ca nu am contribuit prea mult la "fatada".
Liliana, operatiunea chilotelul dureaza de vreo 2 saptamani mai serios. Chiar azi dimi mi-a adus pampersi si a pus chilotii la loc in cosul de rufe
Vazut Uka.
no comment...
Carmen, am cumparat sampania, paharele maine dimineatza ![]()
La multi ani Denisa! 
La multi ani, Adelutza! 
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
szivarvany spune:
Buna dimineata !
ADELA si DENISA !
Vazut Luca, mey, e atata de frumos , un adevarat barbatel, elegant 
DanaSpeel - poi mai suntem noi cu ciukalata :-) Uf, ne bucuram ca sunteti ok dupa asa o patanie 
Operatiunea chilotei: cu dadaca numai asa sta, cu mine mai rarut. Dar macar are un loc anume unde face, in fata usii de la baie, face pipi si vine si-mi da carpa in mana si-mi arata :-))) Si aseara, dupa ce a mancat ca o sparta, s-a dus in baie, si-a venit cu olita si a facut de toate.
Gata, la mine se anunta o alta zi nasoala ...
Pupam gasca !

Daria &
Giulia (2004 08 16)