Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 25
roller025 spune:
Multumim pentru felicitarile cu aere. Biroul meu este intr-un fost hol de receptie care arata foarte frumos, atrium cu vedere la cer, dar cam atat. Ca spatiu de birou e infect si cum nu avem nici o iesire la exterior nu putem pune ac suplimentar. Asa ca am reusit sa scot 2 geamuri mari care dau in birourile colegilor. Oricum e open-space asa ca nu disturba pe nimeni, dar noi avem aer 
Despre dormitul pe canapea: nu cade. De regula doarme deandoaselea, adeca nu pe lungimea patului ci pe latimea lui, dar il gasesc intors si la 180 de grade.
Despre dezscutecizare
: a inceput cu invatatul la olita. Interesant, dar neutilizata. Am cumparat chiloti. Ia purtat o zi dupa care urla cand ii vedea si imi aducea pampersi. Am renuntat o luna si am reinceput. A urlat mai putin. Primele zile facea pe el si incepea sa mearga cracanat ca rata si plangea. Am luat reductor de wc si, dupa fiecare pishu/caca pe el il duceam la baie, il spalam si ii aratam unde tre' sa presteze. Bona l-a scos in parc numa cu chilotel. A facut pe el, a plans, l-am schimbat, nu i-a placut in putza goala in parc. Acum stie ca in parc se face la pom
si acasa la baie sau in olitza. Uneori cere el, alteori il intreb si zice da si face.
Mult succes!
Adema spune:
leeloo, vacanta placuta! Sa vii cu poze !
mitzura, arati excelent!Sarcina usoara in continuare!
vrabiuta, mai scrisesem intr-un mesaj dar vad ca nu imi apare...Sanatate puiului mic si voua spor la poze pe la nunti![]()
Adema&Codrut
carmenp spune:
aasa l-am dezvatat pe ionu` de pampers, il puneam sa ude florile de la mamai-sa din curte sa creasca mari. hmmm, dezavantaj la fete mie tot mi se pare mai usor cu cuc decit cu puta
quote:
Originally posted by roller025
Despre dezscutecizare: a inceput cu invatatul la olita. Interesant, dar neutilizata. Am cumparat chiloti. Ia purtat o zi dupa care urla cand ii vedea si imi aducea pampersi. Am renuntat o luna si am reinceput. A urlat mai putin. Primele zile facea pe el si incepea sa mearga cracanat ca rata si plangea. Am luat reductor de wc si, dupa fiecare pishu/caca pe el il duceam la baie, il spalam si ii aratam unde tre' sa presteze. Bona l-a scos in parc numa cu chilotel. A facut pe el, a plans, l-am schimbat, nu i-a placut in putza goala in parc. Acum stie ca in parc se face la pom
si acasa la baie sau in olitza. Uneori cere el, alteori il intreb si zice da si face.
Mult succes!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
vrabiuta spune:
mitzule - frumoaaaaaasa mami!!!! 
gabi - vacanta placuta!
lumi - bine ai revenit! pupici micutei sarbatorite! asteptam poze.
adema - multumim frumos pentru urari! cu nuntile... inca nu ne-am hotarat daca o sa mai facem si la anul sau nu. ne place, e frumos si incitant sa fotografiezi un asemenea eveniment, sa surprinzi si atmosfera petrecerii, detaliile ce tin de decoratii, sa faci sedinta foto cu mirii, sa incerci sa gasesti cele mai favorabile unghiuri pentru a le accentua cele mai frumoase trasaturi. dar incep sa ma gandesc daca merita sa facem un astfel de efort si sa sacrificam weekendurile pentru asta. mai ales cand timpul nostru liber e atat de putin... o sa vedem.
dana - deci zici ca nu cade. a mea are un pat de o persoana la ea in camera, si mi-e si sa nu se miste in somn si sa se loveasca de perete. complicat.
cele mai frumoase
roller025 spune:
Carmen, si io's de acord cu tine. Mai haios a fost sambata cand a vrut la pom si io a trebuit sa-l ajut
si am ratat o data
. I-am spus lu tac'su ca el tre' sa-l invete ce si cum.![]()
Marcela, Vicu a cazut o singura data din patul mare. De pe canapea a cazut o data, dar era stransa si foarte ingusta. Cred ca dintr-un pat micutz ar cadea...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
szivarvany spune:
Hellou girlz :-)
Am ajuns si io, am vazut poze cu Vic, frumooos
si a crescut mult de cand nu l-am vazut 
Pupam pe Lia mica si-i dorim sanatate !
Fetele, am pus poza, ca dovada a ceea ce se intampla cand eu ies doo minute sa cumpar o paine si fi`mea ramane cu taica`miu 
Deci se mananca la greu ciocolataaa, va zic sincer ca taica`miu e un nebun de legat, mi-a arata stocul si are numai ciocolati de calitate, deci nu corupe nepoata cu porcarii 
Nici nu i-am mai facut scandal, aratau ca 2 copii prinsi 
Leeloo - vacanta placutaaa !
Mimilinca - vrem poze !!! 
Pupam gasca si mai revin ... sper ...
Si strig si io ALICE !
Si ANDREEA de Pupi !
Cu AndreeaBanica ati mai vorbit ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Sint pe fuga nu v-am citit...dar am vrut sa ma mai laud si eu putin cu baietelul meu:
http://basom11.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album03
revin
kim222 spune:
Marcela ai dreptate....ies bani ...dar cu ce pret...si nasole ste ca oricum evenimente de genul asta sint doar in we....Ce mai faceti cu gradi..ati renuntat?
Dana..vazut peretii!
Ce tort dragut!!!
Adela..eu zic sa nu te stresezi prea tare..unii maninca mai mult..altii mai mofturosi..
Roxa...ai inceput instructia?
polux spune:
hehehe Marina asa este cu preturile aici. Si chiar nu inteleg ce se intampla in Romania de cazi pe spate la niste preturi. Cand am fost acum in Romania chiar mi se pareau multe scumpe, desi vorba aceea eu lucrezi in mii de dolari.
Carmen, m-am uitat la stiri, nu te-am vazut...sa inteleg ca ai fost cuminte?
Andrea, daca esti multumita cu soacra, nu o duce inca la gradi, e micuta.S-a plans soacra ta, sau tu crezi ca nu face fata?
Sanatate multa Liei pui si mamici ei.Si multumim ca ne-ati vazut.
Daria, frumoasa mai e Giulia murdara si pe nas si peste tot de cioco.Nici noi nu mancam cioco, ca avem mama nebuna.
Lumi bucura-te de ultimele zile de concediu.
Gabita vacanta placuta.
Danule cat a durat operatiunea descutecizarea?
Wow, Olivia, vazut Luca cel frumos. Sincer ai cu ce te mandri. Parca nici nu e unul din piticii trupei.E un domnisor tare frumos.Pupam la el.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
speel spune:
buna seara,
eu daca dau ciocolata la copil sunt anormala,observez.Ca vad ca toate nu le dati.nu-i dau o ciocolata drept desert spre exemplu dar daca maninc eu si ma vede vine si-mi cere sa muste si el.O gura,doua.
Am vazut pe Victoras si pe Luca si am o intrebare la mamici:Ce le-ati dat sa manince de s-au facut asa frumosi,Luca are neste gene de-s geloasa ca-s mai lungi ca ale mele si Victoras s-o facut soro un baiet frumossssss tare de tot.Sa va traiasca!
eu beau ou crud cu lapte fierbinte ca am ragusit astazi .Si politia tot n-o venit sa salveze una bucata copil care racnea din toti plaminii singurel in casa agatat de usa-geam de la terasa.Unde se afla ma-sa care nu putea intra in casa din motiv ca balamaua de sus de la usa e stricata si risca sa cada 200 de kile de usa pe pruncu mititel.Asa ca am tipat la vecinii de jos o ora,normal ca nu m-a auzit nici naiba ca era 5 si aici toate firmele-s inchise la ora aia.Noroc de niste batrini pe biciclete s-or oprit de tipetele mele si i-am rugat sa intre in casa sa i-a copilul care din motive de tipat si cald o lesinat si sa sune la politie sa vina careva sa ma dea jos de pe acoperis.Or venit pompierii si ne-am dat jos cu Serban si gata patania pe ziua de azi.Iesisem pe terasa sa intind rufe,Serban hai sa te ajut si in spatele meu ricu a impins usa care s-a inchis si de deschis o deschide numai Mario de obicei ca-i defecta si ne cade in cap.Asa ca am ramas pe acoperis de unde am urlat in toate limbile care le stiam .Serban mai avea putin si sarea de sus de disperare.cind am vazut ca ricu se prelinge pe geam am innebunit(in casa erau 34 de grade )noroc de batrineii aia ca saream de sus la nebunia care ma cuprinsese.Bine ca am scapat cu bine de patanie.