Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 24
roxanaz spune:
Adema ai comandat ceva si a venit atat de tarziu? nu ma bazam eu pe o comanda din catalog, dar ai cerut sa imi spui unde am vazut....si am zis. am sa mai caut.
Danule felicitari pentru aere, le meriti! ![]()
carmenp spune:
danule, oricind ,mai nasol ca n-am aere (la propriu, ca la figurat cre` ca-s citeva
) picturi murale, hehehe
vazut giulia, cool, ma gindeam ca fiica-mea n-a vazut in viata ei cioco, nici nu-i stie gustu`
mitzule, baga o poza cu burta sa te videm
edit, pupam lia si sanatate, cum ii merge? in afara de raceala asta...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Adema spune:
roxanaz, da, ce am comandat la Quelle a venit in cel putin 2 luni!Plus ca trimit produsele(cand comanzi mai multe) cu tzaraita, nu toate odata!
mamagiuliei, ce manca fata acolo?Cioco???
Adema&Codrut
vrabiuta spune:
daria - da' chiar ca-i buna cioco!
matza mea ar manca doar carne, masline si castraveti acri. maica-sa ar manca numai ciocolata ![]()
liliana - ti-am vazut puiul mic. e frumoasa foc!!! pupic 
olivia - imi pare rau ca ai trecut prin asta, e bine ca nu a fost nimic grav. te-ai apucat de facut bagaje?
marina - si tati se gandeste sa ii ia bebelinei o masina cu acumulatori. emancipate fetele, de mici! da' deocamdata nu prea sunt de acord, ca nici ea nu le are cu directia, ca si ricu. asa ca mai asteptam putin.
dana - felicitari pentru aere! asa da! la mine in birou merg cele trei aparate de climatizare fara nici un succes. pe partea cu aparatele sunt 25 de grade, pe partea mea sunt 35!
sa imi spui si mie cum e cu cazutul din pat, ca in weekendul asta o sa scoatem patutul din camera lui bebe (in care oricum nu a dormit nici macar o data), si va ramane patul ei fara aparatoare. am emotii ca o sa cada peste noapte din pat.
gabi - l-am vazut si pe stefan domnisorul de onoare. e frumos tare! si tare bine ii sade cu un pic de rosu!
cele mai frumoase
Mimilinca spune:
Salutare la doamne, domnisoare si cavaleri!
Pupici multi la toti sarbatoritii lunii iulie pe care i-am ratat!

La multi ani pentru Beatrice Ioana, sa cresti mare si sanatoasa!
Multumim din suflet pentru urari!
Noi suntem inca in vacanta, am fost la mare la Albena (unde a fost super), apoi un pic la munte si acum suntem la mama, la Tulcea, unde ieri am sarbatorit-o pe Ilinca. A fost o petrecere superreusita, in curte, pa gazon, am chemat totii prietenii ei din "mahala" si totii s-au distrat de minune. Ilinca ne-a cerut de 3 ori sa-i aprindem lumanarile, si si-a cantat cu mare foc "muti ani taiasca!"
De luni sunt la servici, asa ca ne auzim mai des...acum l-am dat la o parte cu greu pe nepotul meu care se joaca intr-una...![]()
Imi este tare dor de voi, va pup pe toate si toti si sa auzim numai de bine!
daca reusesc poate pun si poze, azi, maine...

mitzura spune:
Carmen, io'te aici, desi e mai veche. da n-am alta mai noua si nu e decat Tudor acasa, asa ca nu pot sa fac una pe loc.
http://community.webshots.com/photo/551857800/2863026790080161791twilvo
Dana, si inca o intrebare, ca azi mi-a casunat cu intrebarile pe tine. L-am vazut pe Vicu cu chilotei...cum a fost procesul de dezscutecizare (mama ce cuvinte scot
)? ca incepem si noi chilotziada in curand, doar sa-i treaca mucii.
pupam vrabiuta si pe puiutul ei!
La noi cica vine o ploaie cu bulbuci...asa au anuntat astia la meteo, ca afara e soare si frumos.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mitzura
La noi cica vine o ploaie cu bulbuci...asa au anuntat astia la meteo, ca afara e soare si frumos.
si la noi la fel...cica ploua la 11, acu cica ploua la 5. nimik, soare si frumos, vreme de plaja. care mai vine?
carmenp spune:
mitzule, vazut pozele, sunteti tare frumosi si tu arati foarte bine, mey, am toata admiratia pentru gravidele frumoase ca io am intrat in categoria ailalta
am remarcat si tvu` setat pe fotbal, hehehe
Carmen,Ilinca&Ionut
leeloo2004 spune:
Fetele sunt pe fuga ca azi la birou nu am stat o clipa - deh, ultima zi inainte de vacanta....
Va pup pe toate si ne mai auzim pe 31 iulie cind ne intoarcem din vacanta, sper sa nu ma dati disparuta! 
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
vacanta placuta, gabi, sa ne aduci poze!
papaaa, cum ti-e? ce-ti fac fetili?
Carmen,Ilinca&Ionut