Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 23
Adema spune:
roxi, la Quelle daca faci comanda acum ai toate sansele sa ai cadoul ala la pomul de Craciun!
Adema&Codrut
Marina spune:
La multi ani si sarbatoritei de azi!
Olivia, bine ca nu e nimic. Sanatate multa multa de tot!
Liliana mey noi nu discutam cu americanii
la voi preturile sunt nesimtit de mici in comparatie cu ce e pe aici. E vorba de masinuta de aia mare cu baterie da ce aveti voi la 300 dolari maxim aici e vreo 600 euro. Am ales si eu un model mai mic pentru 2-4 ani
Ti l-as arata ca l-am luat de pe net da nu pot da numele ca e reclama![]()
mitzura spune:
Neata fetele!
La multi ani Beatrice! 
Ne-am pus ieri termopanele, zi grea, maine mai vine un nene sa ne repare pe langa geamuri ca nu va spun ce e pe acolo si gata!
Olivia, ce aud, prin ce ai trecut. Bine ca nu e nimic! sanatate multa va doresc la toti. Socrul tau e ok?
Adema, si a facut mofturici la mancare Codrut in excursie? ca ma gandesc ca poate n-ai mai putut sa-i dai aceleasi chestii ca acasa. la mine asta e cosmarul cand plec undeva, ca nu sta in masina la drum lung si ca nu mai papa cum trebuie. De aia intreb. Pozele si protagonistii sunt super!!
Am vazut pozele cu Vicu! fain baiat! Si vesel nevoie mare.
ma duc si eu la lucru...da mai intru eu.
Adema spune:
mitzura, a cam facut nazuri la mancare acolo dar nu din lipsa ci ca nu avea el chef sa pape(dar Codrut are "resurse"
)
El e invatat la pranz cu supa/ciorba neaparat si acolo...nu prea erau decat "la plic".In rest...gratarele, snitele, cartofiori, lactate, branzeturi de toate neamurile, fructe...nu e nici o problema!
Adema&Codrut
carmenp spune:
la multi ani, Ioana!

olivia, 
pupam vicu` seriosu`, nah ca am revazut si peretii
cristalule, milano?! brei, tre` sa adaptez "azi la timisoara, miine-n toata tara" da` nu-mi sta capu` acu ca am un sef care-i pus sa-mi frece ridichea, era un sobect` cu "ce-ati face daca ati avea penis pentru o zi" , nah ca tuma`mi veni o idee![]()
revin, daca nu uitati-va la stirile de la ora 5 ![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
amironeanu spune:
Salut!
Ilinca si Beatrice
Lumi, v-ati intors din concediu? Cum a fost?
Olivia, of, prin ce stres ai trecut! Bine ca s-a terminat cu bine. Hai, treci la bagaje, acusi pleci.
Anca, deci Bianca este bine la gradinita. Este si happy?
Dana, l-am vazut pe Victor, tare mult a crescut (sau cel putin asa mi se pare mie).
Adema, chiar asa mult dureaza? Si eu vreau sa-i comand ceva pentru ziua ei de acolo (inca nu ne-am hotarat).
Si noi avem probleme cu mancarea cand suntem in deplasare, asta este, vom vedea ce vom face la mare.
Cat mai dorm copii vostri? Stefi cam face scandal la pranz. In general doarme de la 9-10 seara pana la 8-9 dimineata (cam 11 ore) si cand doarme la pranz mai doarme 2 ore. Dar nu exista saptamana in care sa nu vrea sa doarma la pranz. Nu cred ca este normal sa sara asa repede peste somnul de prans, dar nici nu stiu ce sa fac, cum sa o conving sa doarma.
Azi am fost la o cresa. Am auzit numai lucruri bune despre ea, au locuri, daca ma intereseaza sa ma duc la sfarsitul lui august sa o inscriu pe Stefi. Nu stiu ce sa fac, acum sta soacra cu ea, eu sunt super multumita, dar ea este in varsta, socrul meu are probleme mari de sanatate si nu stiu cat mai rezista in ritmul acesta. Si nici nu ne lasa sa gasim pe cineva care sa o ajute la curatenie, mancare, spalat si ea sa stea cu Stefi.
Gata, m-am plans si eu, ma reintorc la treaba.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roller025 spune:
Am revenit... Azi o sa am o zi mai buna. Dupa un razboi de 2 saptamani cu colegii de la Administrativ am reusit sa imi fac aer in birou...
Acu sarbatoresc.
Ema, Vicu doarme foarte ocazional cu noi. Doar curatatul in urechi se face in patul mare
Mai nou doarme pe canapea la el in camera (de acolo e poza in care se alinta) si uneori vera in patutul lui de bebe. Asa ca inca il mai tinem, pana se hataraste ca nu-l mai vrea.
Andrea, Vicu are zile in care astenizeaza bona cu adormitul la pranz. Asa ca i-am spus ca, daca nu vrea sa adoarma pana la ora 3 si un pic, sa nu-l mai adoarma deloc. Dupa 2 zile de astfel de tratament ieri s-a culcat cupilu la 1 jumate si a dormit pana la 5.
Sa vedem cat il tine.![]()
Carmen, vrei picturi murale? Fac rost de un concediu in Iasi urgent...![]()
Gata, plec la treburi...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
mitzura spune:
Dana, si cand doarme pe canapaea nu cade din pat? Si nu se tot da jos din ea seara la culcare? L-as muta si eu pe Tudor, dar astea doua probleme ma tin...
vrabiuta spune:
hello hello
am disparut din motive obiective, multa treaba la birou, treaba si in "timpul liber" (ca suntem in plin sezon de nunti si avem de fotografiat muulti miri si mirese). in plus joi si vineri nu m-am simtit chiar bine, iar in weekend am fost la lia pui, care a facut duminica febra, cu muci si tot tacamul... acum este mai bine, sper sa scapam repede de toate simptomele.
am intrat sa le urez la multi ani tuturor puiutilor care au implinit deja 2 ani!!! incredibil cat de repede trece timpul, mai ieri sarbatoream cand implineau 1, 2 sau 3 luni... tuturor le urez multa sanatate, sa fie mereu fericiti, norocosi si frumosi!
pupici 
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Salut poporu` dintr`un maldar de acte si sefi 
Vreau sa va arat ceva 
http://community.webshots.com/photo/439300887/2623407870059491989gnrtLQ
Si
BEATRICE 
Am fugiiit, sper sa mai apuc sa intru azi d`aci !
Pupam gasca !

Edit_ io am latit paginaaa ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)