Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Am venit sa inchid calcu' si am mai aruncat un oki.
Olivia, . Imii pare rau ca ai trecut prin astea! Bine ca totul s-a terminat cu bine!!!
Robi, multumim de aprecieri!

O zi / noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, wow, bine ca s-a terminat totul cu bine... io chiar nu m-am ingrijorat, ma gandeam ca te muncesc aia mult pe acolo si nu mai ai chef de net... probabil pentru ca asta mi se intampla mereu.. si ...

Am vazut si eu poze cu Vicu si cu Codrut&Co in concediu (multumesc Adema)... foarte frumosi baieti..

cristalina, am uitat ca zisesi tu ca pleci la Milano... da stiu ca va plimbati nu gluma...

In rest, eu voi fi din ce in ce mai ocupata la servici asa ca nu stiu cand o sa mai intru... asa ca vacanta frumoasa celor ce se pregatesc de plecare si sa ne aduceti poze multe..

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

La Multi Ani Eva Ioana! (pentru ieri)
La Multi Ani Ilinca Theodora!

Corina, Lumi, sa va traiasca mandrele, sa creasca mari si sa aiba mult noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu timp pentru voi ..tot imi fac oricit de ocupata am sa fiu...
ASa ca Anca...nu ne lasa singurele la schimbul 3!!!! Am citit despre Bianca..ma bucur ca a fost usor cu gradi..exceptind neplacutul episod. Si apropo..ieri am semnat actele si am si platit pt primele 2 sapt de cresa..asa ca Luca merge oficial la ..gradi!
Liliana..vazut maimutica..chiar maimutica este!!!
Robi..mai nasol la mine a fost ..ca aveam doar un nodul..si ala ne dureros...
Vazut pe Pufu, iepurasul suedez...pe Giulia balerina...pe tucurasii de Iesi..pe Stefan si al lui tractor... Niste scumpi..daca am uitat pe cineva..ma iertati de data asta!
Cristalinule..again....in strainataturi?
Ma intrebati de AMR....8 zile!!!! Si nu am facut nici un bagaj..cui i-a mai ars??

Mergi la inceput

Olivia, pai ce crezi ca rezist sa nu bag ochiu aici... aia a fost mai mult asa, in caz ca e groasa tare sa nu va ingrijorati... in caz ca...:))

Felicitari pentru finalizarea actelor cu gradinita... sper sa fie bine acolo pentru , ca perfect nu e nicaieri... io m-am rugat macar sa aiba grija de ea, sa nu se imbolnaveasca, si apoi daca vad ca ea e happy, atunci sunt si io..

De alice mai stiti ceva, ca ea semna condica tot timpul la schimbul 3... dar de andreea (philip)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

ASta am vrut eu sa intreb..daca stie cineva de Alice..ea ultima data spunea ca nu o sa mai intre o perioada..dar a trecut cam mult...
Iar eu...am nevoie de un email de-al Adinei..helou..il are cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaaa
ai mah gagici ca nu aveam nimic....scuze daca am parut taioasa. chiar vb la misto, ma distreaza Daria cum pune ea intrebari jdemii probabil ca am uitat sa pun ceva emoticoane....data viitoare o fac! Daria sper ca nu te-ai suparat.
Lia eu nu ii dau suplimente de calciu lui Pat asa ca nu zic nimic. dar chestia cu 2% concentratie in nloc de 10% e o idiotenie, se schimba dozarea si gata - adica ii dai de 5 ori mai putin. moama mare farmacist tre sa fii sa zici asa ceva! (pffuuuu imi vine sa le omor cateodata) cat despre absorbtie, in principiu ordinea de biodisponibilitate este gluconolactat, lactat, propionat, fosfat. dar diferentele sunt minore asa ca nu are rost sa iti faci griji. dar are Danut un deficit asa mare de calciu de te intereseaza procentajul de absorbtie? la varsta asta daca nu exista vreun deficit major ar trebui sa iti faci griji sa fie cat mai acceptabil la gust. parerea mea.
Alice, chiar pe unde umbli???? la rapoooort!
Olivia bafta cu gradi.
asta a fost raportu de dimineatza, revin later.
sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Am intrat sa va salut. Azi sunt in sedinte ziua toata!

va pupu!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Mi-am inceput ziua aici admirandu-l pe Vicu si tortul lui cu soricei.Ia spune-mi roller, se doarme tot in 3 in patul conjugal?Ca am vazut ca acolo era pregatirea de culcare....
roxanaz, daca nu e cu suparare, te mai intreb si eu o data unde ai vazut banc de lucru pt. pitici si cam la ce pret...
O zi buna tuturor!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

La multi ani pentru sarbatorita de azi, Cristina lui iubitoiu!!!
ooops, Adema, scuze, uitasem sa iti raspund. am vazut la un magazin din cta, dar sincer nu retin firma producatoare. ma uit in week end si iti spun. de asemenea, in catalogul nou quelle sunt doua variante, una de 159 ron si una de 49 ron. amandoua frumoase....ala de 159 are si masca de sudor, si masina de dat gauri cred ca o sa il faca fericit pe Pat iar eu o sa ma mut din casa cu barbata-miu. vazut pozele, super frumoase!

Mergi la inceput