Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
Ok, Rox, chiar nu am vrut sa te calc pe nerv
deci sorryyy 

DanaSpeel -
cred ca e nebuneala la voi acum
Dar cred ca e nebuneala de distractieee la baietii tai 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Marina spune:
pai iti trimitem Perrego de pe aici ca e numai 200 de euroi...o adevarata afacere
...fi'miu dovedeste reale calitati de sofer si se descurca cu directia insa nu uitati ca am si o mandra, iar in ziua de azi deh si fetele conduc
. Mac acasa sa primesc cadoul mult asteptat
speel spune:
Scuze,n-am mentionat ca preturile incep de la 80 de euro si aici la per perego,am spus ca in jur de 600 e ce vreau eu sa cumpar.
leeloo2004 spune:
Pupu pe toata lumea ca ma duc spre casa...
Si cam tirziu, dar LA MULTI ANI pentru Ilinca - Lumi sa-ti traisca fata si sa va aduca numai bucurii!!!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
LA MULTI ANI ILINCA THEODORA ! 
Sa cresti mare, frumosa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii !
Lumi - sa va traiasca fetita ! ...Gata vacanta ? Cum a fost ? Asteptam poze ![]()
Ema - superbe pozele
...Ma bucur ca Codrut si-a revenit !
Simona - v-am vazut si pe voi...Luca e un scump, iar tu arati super 
Restul de mamici...va pup pe toate...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
cristalina spune:
La multi ani Eva!
La multi ani Victor!
La multi ani Ilinca!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Corina, Dana, Lumi, sa va traiasca piticii!
Caldura mare la Milano, ma ascunsei pe la calculatoare si nu putui sa ma dau pe net fara sa trec va salut. Pupam toata gasca!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roller025 spune:
Buna seara! Am ajuns acasa inaintea bonei, hihihi, asa ca incarc pozele de zilele astea. Din pacate sunt cam saracutze cu copilu, ca pozai mai mult cadourili...
Asa ca le gasiti in ultimul link, in albumul de iulie.
O seara buna si poate mai intru ![]()
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
kim222 spune:
Stiu ca nu v-ati ingrijorat prea tare...dar eu de joi ..mor si inviez....La ginecologie mi-a fost depistata o formatiune fibrochistica la sinul sting...a urmat trimiterea la ecografie..si prima mamografie din viata mea...Dupa lupte grele.....am reusit azi sa obtin o programare...NU am cancer!!!!!Nici macar chist....este doar o aglomeratie de tesuturi...asa i-am stresat pe toti..de acolo...le-am spus si ca-s medic...numai sa fie sinceri cu mine...am uitat deci sa-i intreb denumirea stiintifica...nimic nu mai conta ..decit raspunsul...NU AI NIMIC!!! Zilele astea faceam scenarii..de moarte...Sotul ma consola cu ideea ca daca mor ..moare si el si cu cine ramine Luca..si tot asa..De aceea am disparut...nu am vrut sa aud..o sa fie bine..nu va suparati pe mine!
Si tot din ciclul viata este minunata..socrul meu a intrat cu masina ..intr-un pom....
Ma duc sa citesc ce ati mai scris...dar..sa nu uit..la multi ani tututor copilasilor care si-au serbat zilele de nastere..mai bine mai tirziu decit deloc...
roberta04 spune:
OLIVIA,
! Urata treaba prin care ai trecut! Eu am avut mastoza fibrochistica bilaterala, tratata 5 ani si cred ca vindecata abia dupa alaptare si stiu ce groaza te ia cand descoperi asa ceva! Bine ca nu-i nimic grav!
Editez ca abia am vazut pozele Danei: piciul e de nota 10 (mai ales cazut la datorie) si tortul cu soricei la fel!
polux spune:
Hop si eu la raport.
Olivia imi pare asa de rau ca a trebuit sa treci prin toate acestea. Mi-a stat inima in loc cand am citit. Eu sincer chiar am fost ingrijorata, si am intrebat de tine...mai ales ca stiam ca terminasei cumparaturile si macar 5 minute ai fi avut timp de net. Dar nu mi-am imaginat ca a trebuit sa treci prin cosmarul acesta.Pupici. Hai capul sus AMR 8 sau 7?
La multi ani Ilinca, si tot ce-ti doresti pui scump.
Roxi te-am intrebat de papusica aceea ca tare dor mi s-a facut de un brotacel din acela mic.
Marina, dar din ce e tractorul acela caci aici sunt intre 100 si 200 de dolari numai cele cu baterii, mari de tot.
Adela cum au iesit termopanele?Esti multumita?
Vazut dl Pufulescu, un scump si jumatate.Simona sa va traiasca, ca tare reusita familie sunteti.
Robi frumoasa, hai descarca-ti sufletul, caci de asta suntem aici, sa ne ajutam la nevoie, chiar daca numai cu un umar virtual.
Monicule mama, dar tare plimbareata esti.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi