Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Tot io

Am pus doua poze cu mandra mea sa o vedeti ca i-am tuns bretonul:

- inainte de tunsoare:
http://community.webshots.com/photo/552119169/2660156790044250153COTNRE

- dupa tunsoare: http://community.webshots.com/photo/552119169/2229180280044250153BJSUBd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci: jmecheru mananca numai prostii. v-am zis io ca bunicii ii fac toate poftele. si uite asa....mancare ioc. asa ca am pus picioru in prag. Mitzurel io-s mai rea...adica aplic exact "nu mananci la revedere" - mananci la urmatoarea masa. acu cand am venit de la munca a mancat cu mine ostropel de vitel (nitel, nu mare scofala), jumatate de felie de paine, o piersica si un mar din cel mic, verde. pana diseara nu mai capata nimic. (adica 7.30-8). e multumitor dar am de gand sa nu ma las.
probleme nu sunt decat de 3 saptamani, dar tot dadeam vina pe caldura.
am pus cateva poze din week end sa vedeti ce i-am adus de la gretzili: http://community.webshots.com/photo/552119178/2935290410088100014pvWVMk
ma duc sa vad mandra de Caro cu bretonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci am vazut bruneta mica si frumoasaaa si cocheta si zambarici, ce mai, o frumusete Alessia
Si vazut mamica faina si un Patrick ce se distreaza de minune !

Mitzura - la noi functioneaza nu vrei, nu mananci. Si ne punem noi si mancam tot din farfuria ei Si asta functioneaza. Este zi in care nu papa micul dejun klumea, eu o las in pace. Dar nu apucam ora 13 sa papam pranzul ca deja urla de foame Nu-i dau nimic, nici macar suc, numai APA. Si de la apa chioara nu te saturi

O seara mistoaca sa aveti ! Spor la lucru schimbul 3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna si de la mine.
Vazut pozele lui Stefanut, un scump si jumatate...si baiat mare de 2 ani.
Si ale "baietelului" Ilinca
Multumim si celor care ne-au vizionat. Adevarul este ca special pentru voi le-am pus, caci tati nu ma lasa sa pun pe net poze cu fata.
Adela sanatate multa lui Tudor...si lasa ca recuperati in weekendul viitor.
Roxi spor la reciclarea frumosului de la marea neagra. Apropo cine e fetita aceea mica Ana Maria?
Caro mai ce schimba tunsoarea pe a mica...dar tot frumoasa este.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Adema si Roxana, m-am imbolnavit, sper ca ati avut un concediu la fel de frumos ca si pozele. Adema, voi ati facut turul Europei cu masina? Cum s-a comportat Codrut la drum? Am vazut-o pe Alexia, o frumusete, o schimba foarte mult noua frizura. Iar lui Patrick ii place la nebunie la plaja, sper sa fie si Stefi la fel. Barca/masina ai adus-o din Grecia, Roxana?

Si noi avem probleme cu mancarea, mananca numai ce vrea, adica carne, din fericire a inceput sa manance si rosii si bors la pranz. Eu as aplica tactica "nu mananci? Foarte bine, mananci la masa urmatoare", dar noi mai avem o problema. Cand iesim afara, cum vede la un copil sau adult ceva de mancare din care vrea si ea se duce la ei si efectiv le smulge mancarea din maini. Asa ca mereu isi strica foamea cu tot felul de prostii (paine, pufuleti, biscuiti, fornetti, covrigi, banane). Eu nu o las si nici nu accept cand ni se ofera ceva de mancare, dar bunica si tati nu sunt la fel de stricti.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare tuturor!

In primul rand, La Multi Ani pentru toti nazdravanii care au serbat zilele de nastere recent! Sa fiti sanatosi, si aveti mult noroc in viata! Imi pare rau ca sunt in urma cu urarile... dar am fost numa pe drumuri week-endul asta... ieri am lasat copiii acasa si a trebuit sa mergem la o obligatie de-a sotului la restaurant...

Week-endul viitor ne pregatim si noi de sarbatorit, vom avea 3 sarbatorite, pentru ca avem si ziua Andreei (la diferenta de 4 zile de a Biancai) iar tovarasa de joaca a Biancai e nascuta tot atunci.... deci trebuie sa ne pregatim serios... btw, ziceti-mi si mie ce cadouri ati luat la pitici... eu as fi vrut o bucatarioara pentru Bia, dar nu prea mai e loc in casa si in plus sunt si cu bugetul cam "tight"...

Cu gradinita e bine, asta e a 2-a sapt de cand nu mai plange... ma expediaza repede dimineata daca ma vede ca zabovesc pe acolo... insa dupa amiaza acasa, e f. mamoasa, vrea sa stea numai in bratele mele (si ea inainte nu voia in brate deloc..)... si nu ma lasa sa fac nimic... noroc cu Andreea ca se mai joaca cu ea din cand in cand...

Vorbeati de mancare, si io sunt cam suparata ca mananca numai prostii... vrea doar snack-uri, parizer si oua (facute in tigaie cu un strop de ulei)... asta ar manca toata ziua ... si io trebuie sa iau masuri drastice dar e greu pentru ca e f incapatanata...

Am vazut toate pozele, cu exceptia celor ale Ademei, poate imi trimiti si mie pozele la ancaneagu@yahoo.com.

Am admirat toate peisajele si vazut toti copii imbracati, dezbracati, tunsi, ne-tunsi, juliti,... dar in primul rand frumosi..

Acu sa strig catalogul... alice, gongutza, cristalina, olivia, Papa ... si restul chiulangitelor, pe unde va umbla piciorusele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

La multi ani domnisoarelor si domnisorilor! Am ramas corigenta la scris ( e o noutate?) da nu va scap din oki. si in urma diferselor discuti despre gasti pe DC declar ca sunteti o gasca pe cinste

a luat cineva masinute cu acumulatori la cavaleri? Fi'miu a ramas blocat la faza cu tatoru asta fiind un tractor de 7 bulione lei vechi..cel mai ieftin..si tac'su cica numa un ficior are, asa ca aku ma fac tractor de ziua cavalerului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna Dimineata!
Azi suntem matinali ca de la ora 6 Codrut nu a mai vrut sa doarma din lipsa de "papaaaaaaaaa". Asa ca spre deosebire de voi, la mine problema este exact pe dos: e prea mancacios
kro, ai o frumusete de fata! Cu sau fara breton, e frumoasa foc!
polux, o pupam si pe "maimutica" ta frumoasa!Ce va pasa?! Aveti manechine de fete!
amironeanu, noi am mers pana in Franta cu masina si am profitat de drum ca sa vedem cat mai mult. Codrut una peste alta s-a comportat bine.A fost super-incantat de noutati.Mai greu a fost la dus unde am fost presati de timp(trebuia sa ajungem la botez), dar opream pe autostrada la locurile de joaca 15-20 minute si apoi plecam iar la drum. Nenorocirea mai mare este in tara unde e drumul asa cum stiti si aglomerat si nu ai unde opri...
Am trimis pozele celor care le-ati solicitat.Presupun ca le-ati primit toate...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Ilinca Theodora!
bretonata
liliana, pasaroiu facea infarct cind se vedea in poze pe net acu` i-o mai trecut
olivia, pe unde-ti lucesc okii?
asta da compliment, nah ca m-ai uns la suflet de dimineata

quote:
Originally posted by Marina

La multi ani domnisoarelor si domnisorilor! Am ramas corigenta la scris ( e o noutate?) da nu va scap din oki. si in urma diferselor discuti despre gasti pe DC declar ca sunteti o gasca pe cinste

a luat cineva masinute cu acumulatori la cavaleri? Fi'miu a ramas blocat la faza cu tatoru asta fiind un tractor de 7 bulione lei vechi..cel mai ieftin..si tac'su cica numa un ficior are, asa ca aku ma fac tractor de ziua cavalerului

Marina

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Adema, mie nu mi-ai trimis pozele. da link pe PM pls, multumesc! si la noi pana acum manca prea mult....acu a dat in patima prostiilor.
Andreea m io sunt ff stricta....ca si tine. si mama la fel, taica-miu e mai slab de inger, dar il reciclam si pe el, 2 in 1
Marina mama lui de tractor! io iau banc de scule....ca deh, daca asta vrea monseru'.
Liliana, Ana Maria este fetita la al carei botez am fost duminica...o scumpaaaa!!!!! a dormit tot timpul la restaurant!!! (moama, al meu a fost singuru' atomic care a stat motz sa vada el tot ce se intampla???)
sunt cam zombi.....cand a sunat ceasul visam ca am luat o marire de salariu.....sper sa nu fie invers!
termin cafeaua si revin. o zi perfecta va doresc!

Mergi la inceput