Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani Ilinca!!! Petrecere frumoasa !
roxana, imi trebuie adresa de e-mail ca sa iti trimit invitatia pt. poze. Si spune-mi te rog, de unde iei banc de scule?Pe unde ai vazut, ca asta vreau si eu sa ii iau mesterului meu!?
carmenp,felicitari pt. bac!!!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

La multi ani, Ilinca!!!
Adema, vreau si eu pozele popa.adela@gmail.com. Da ce curajosi ati fost, sa plecati la asa drum lung cu masina. Noi nu ne incumetam nici prin tara prea departe. dar Tudor nici nu sta cuminte la drum lung in masina.

Noi azi ne punem termopane, asa ca va fi circ pe aici. Nu cred ca mai apuc sa intru. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mitzura, sa stii ca cel mai greu a fost in prima zi ca nici Codrut nu era invatat sa stea atat in scaunel in masina.Pe urma...s-a obisnuit cu ideea Spor la treaba cu termopanele!
La noi e deja extraordinar de cald azi!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

roxana sper ca ai idee la ce te bagi cu bancul de scule...nici prin vise nu visezi cat poti distruge cu o surubelnita inofensiva din plastic...mi-a scos asta micu toate prizele si cablurile ca "epara"=repara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da mey stiu...da ce sa fac??? acu i le fura pe ale lu ta-su si-s de o mie de ori mai periculoase decat alea de plastic. cand il vad ca alearga cu o surubelnita adevarata in mana imi sta inima in loc. asa ca mai bine demonteaza cu alea de jucarie.....ii dau asa de lucru si lu ta-su sa le faca la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!
La multi ani, Ilinca Theodora!

vazut poze:
Caro, tunsuliciu!
Carmen, Ilinca e arvunita?
Roxane, imi place rau soferu' tau!

Marina, io nu i-am luat nik cadou de ziua lui, ca sunt suparata pe el, da' l-a rezolvat tac'su: ia luat tren electric... Trusa de scule i-am luat acu fro cateva luni si toti peretii sunt ciocaniti de la reparatii... Asa ca... succes!

Noi ne-am sarbatorit in famelie ieri. Am poze, incerc sa le pun deseara, ca ieri n-am mai avut putere... Ma'c la munci, ca iar inchid luni si trimestre si ma pregatesc de bilanturi!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu`sh daca mai ie, stai sa-ntreb ca ultima data facea figuri cuscra astepta cu interes sa se nasca o fititza cu mai multe cashi decit noi

quote:
Originally posted by roller025
Carmen, Ilinca e arvunita?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI tuturor puiutilor ce s-au sarbatorit !!!

nu am prea mult timp acum sa va povestesc de noi ..nu ca ar fi mare lucru de povestit ..in general suntem bine , sanatosi si plimbareti ...
si daca vreti si va face placere sa ne vedeti , uitati aici :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionel_dinu/album?.dir=/3080re2&urlhint=actn,ren%3as,20%3af,0

din pacate am o perioada foarte aglomerata la munca , iar calc de acasa este mort ..
pupam pe toata lumea

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua!

Gata, am AMR 2 zile (adica azi si miine ca de joi intru in concediu....(hai ca v-am astenizat!)...

Adema, eu am vazut de vineri pozele dar nu am apucat sa-ti mai spun - super!!
Marina, deci suntem cea mai tare gasca! Tractorul nostru e doar cu pedale, inca nu i-am luat din cele electrice pentru ca am vazut ca deocamdata nu e mare fan si sincera sa fiu nu prea mai am unde sa le depozitez...

Noi cu micarea stam asa si asa - dar daca nu vrea sa manince ce i-am pregatit, eu nu-l oblig, nu are decit sa manince cit vrea, dar nu primeste de mincare decit la orele stabilite!

Ma duc sa mai muncesc nitel, dar sunt prin zona!

Editez ca l-am vazut pe Dl.Pufulescu cu familia - foarte frumosi!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intru rapidamente sub ochii sefului :-)
ILINCA !!!
Vazut Mr.Pufulescu smecheros si balacindu-se, un frumooos
Adema - si fi`mea s-a trezit azi dimineata si a zbierat "mamiii papaaa apteee" da` asa de raspicat de am sarit arsi
Marina - we love youuu pt. acea afirmatie mistoaca
Leeloo - doo zile ? Ce faaain !

Gata, fug. O zi faina sa aveti, pupam copiii si mamicile si burticile !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput