Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura - io mai aplic si terapia se soc: iau siropul in seringa de nurofen, ii dau in maini sticluta cu efervescentul, bag siropul in clipa in care isi duce ea sticla la gura si o tin de nas; sotu` nu rezista la imaginile socante , el nu intelege ca nu am de ales.
Roberta - io stiu ca dureaza si 2 luni sa treaca culoarea ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vazut poze cu Stefan si Ilinca, unul frezat si una la pielea goala, dar la fel de frumosi amandoi

Lia, acum am citit un pic in urma si am vazut ca intrebai de Praid. Eu am copilarit in zona (la Odorhei) si este super. Ai mei merg in fiecare an, pentru aer si liniste. Stau la pensiune in Praid si se duc foarte des si la Sovata, unde fac baie. Este un aer super si niste peisaje la fel, daca vrei sa faci baie este Lacul Ursu de la Sovata (sunt 15 km - parca), dar este si eu rau (parca Tarnava mica), gasesti cazare ieftina si de calitate, daca vrei poti avea acces si la bucatarie. Sora mea (trebuie sa nasca in noiembrie) nu merge la mare anul acesta, merge la Praid (si Sovata), cu ai mei parintii.

Am uitat, o realizare tot avem in aceasta saptamana, am scapat de urlete la spalatul pe par. Am invatat-o sa-si dea capul pe spate si acum cum intra in cada cum da capul pe spate si o spalam fara sa-i intre apa in ochi si toata lumea este fericita.

Adema vreau si eu poze amironeanu@yahoo.com
Roxana, nu am vazut pozele voastre, poti sa mai dai inca o data link-ul, te rog?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la ilinca se vad coltii la al doilea rind de masele, la voi au iesit?
edit, ca-s bucuroasa, cumnata-mea a luat bacu` cu 9.82 media finala

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea, io-te aici http://community.webshots.com/photo/552029884/2305312400088100014jfLVXM

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen felicitari cumnatei tale, buna nota! vazut si tzucureii, ca eu vizionez pe bucatele, cand am timp.
Mitzu sanatate si spor la pacalit!
Andreea, pozele sunt aici: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552029884&security=txvPEj
eu de azi intru in reciclare cu individu meu care mananca numai prostii. de 3 saptamani face greva foamei la pranz, nu ciorba, nu supa, nu felul 2. doar mezeluri, cornuri, covrigi si alte alea. asa ca de azi....nimik. golesc frigiderul si mananca doar mancare ca lumea....ca m-am nervoshat. eeeeeh......cupiii astia! (...mi-am varsat nadufu, ma scuzati )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN, felicitari cumnatei tale! sa ma laud si eu un pic cu intarziere, nepoata mea a luat 9.87 la capacitate, este a 10-a pe liceu si a 42-a pe judetul Iasi, fara meditatii deloc. Si face parte din cea mai buna clasa din tara, in Bucuresti au fost 2 de 10, la ea in clasa 4 de 10 pe linie la capacitate.
DARIA, multumesc de incurajari, daca nu sunt repercusiuni nu ma deranjeaza sa am copil cu talpi si palme portocalii, se poarta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

vazut frumosu de 2 ani! frezat super gigea! cand plecati in conced Gabi? cu pitik cu tot?
Carmen cica deadline-ul e ora 16.

Cu pitic, cu pitic, ca ma-sa nu i-a taiat cordonul ombilical... Plecam vineri de dimineata! Pe 24 ne intoarcem din Grecia si plecam 4 zile in Moldova, la pensiunea de care va ziceam, la Vama.

Fetele care se plingeau de spalatul pe cap al copiilor (in special al fetelor) - mi-a spus o prietena de un fel de cozoroc pentru baie care se pune pe cap si poti spala copilul linistita ca nu ii mai intra apa/sapun in ochi si nu mai are de ce sa chiraie - cozorocul l-a luat de la mothercare si a costat-o vreo 300,000 din ce mi-a spus ea. Fi-sa are un par des si buclat, spalatul era pentru ea cea mai mare corvoada...acum e mare bucurie!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

pentru BRADUT,STEFAN ,EVA si VICTOR,sa cresteti mari ,frumosi si voiosi!!!!!
Carmen,Ilinca ta e frumoasa foc si am senzatia ca e trasnita(comica)ca si tine!
Am vazut pe nora-mea,moah,ce mi-a crescut inima de bucurie ca am nora super misto!
Stefanut a crescut ca din apa,si are un zimbet bestial!Pupici la baiatul mare de acum,cavaler in toata regula!
Adela,si Ricu are un tractor de la prima aniversare,lasa-l sa exploreze singurel si ai sa vezi ce usor o s-o i-a din loc.Eu i-am pus initial piciorusele pe pedale si le-am pus cite un elastic de la borcane.Asa a invatat sa pedaleze.Acum,la bicicleta e floare la ureche ca stie de la tractor.Noi avem probleme cu directia,in schimb.In toate intram .
Roberta si Ricu se morcovise,stai linistita ca dispare.Dilueaza cu mai multa apa sucul si nu-i mai da in fiecare zi,eventual o zi da si una nu.
Roxana,sa nu uit sa-ti spun ca am admirat si eu peisajele.O minunatie!ma bate gindul sa mergem si noi anul asta in Grecia,daca ma hotarasc,vin cu intrebari !
Liliana,Ce-a crescut Adela si ce frumoasa eeeeeeeeeee!
Noi nu avem noutati,mergem la piscina in fiecare zi sa se balaceasca copiii,Ricu e innebunit dupa frate-sau ,imita absolut toate timpeniile astuia mare,fac amindoi ca maimutele de zici ca-i jungla la mine,ieri o fost o furtunica micuta si ne-o zburat cortu de pe terasa toata curtea pe jos.Nu era cort de dormit era cort ppentru umbra,fain abia de un an cumparat.Rupt praf bucatele,l-am aruncat.Acu stau in soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

STEFAN DAVID si MIHAI BRADUT

ANA si ELISE

EVA , VICTOR si KEYTO

Toate gandurile bune pentru voi din partea noastra !

Am vazut multe poze - toate f. frumoase: Adela - care s-a schimbat mult de ultima oara cand am vazut-o, acum e o adevarata domnisoara, Giulia si Ilinca - scumpe ca de obicei, Stefan - un adevarat cavaler (Gabi, cred ca esti tare mandra de el, e un frumos), Stefan de Eli - un frumos si el, doua domnisoare frumoase - Bianca si sora ei...

Roxana si Andrea - bun venit din vacanta ...
Andreea mami de Philip - ce se intampla, pe unde sunteti ?
Roxa - voi aveti probleme cu mancarea ? ...
Mitzu - sanatate lui Tudor
Ema - vreau si eu poze: mcgcaro@yahoo.com
Olivia - cat mai aveti pana la vacanta ?

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, deci si la voi e interesant cu mancarea! De-abia astept sa ne spui ce progrese face, eventual sa ne dezvalui si niste smecherii de genul 'cum l-am convins pe copil sa manance". Sau la voi smecheria e simpla, "nu papi, la revedere..." Ca v-am zis ca suntem in aceeasi oala. Si inainte manca multumitor, dar acum e ceva de groaza. Tudor nici macar nu deschide frigiderul sa aleaga ceva, sau nu cere.

la noi, tati zice sa incerc de doua trei ori si daca nu vrea sa-l las in ace pentru urmatoarea masa. Eu sunt mai crizata, si pentru ca a fost bolnav si si pentru ca deja dureaza de cateva zile situatia asta si ma tem sa nu faca ceva carente. De aia insist mai mult, ori se vede clar, ca cu cat ma inversunez eu, cu atat mananca el mai putin.

Mergi la inceput