Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 15
leeloo2004 spune:
Buna diminata si multumim la toata lumea pentru urari!
Am avut un weekend tare frumos, am baiat mare acum - are 2 ANI!!! (inca nu-mi vine sa cred....). Am petrecut frumos, dovada sunt pozele de aici , ne-am distrat, a primit o multime de cadouri (inclusiv un ditamai tractorul care acum troneaza in mijlocul casei...
, asta imi mai lipsea!)
In plus saptamina asta este scurta pentru ca vineri plecam in concediu, nu va spun ca abia astept cele 2 saptamini de relaxare. Am gasit si unde sa plecam dupa ce ne intoarcem din Grecia - am gasit o pensiune tare draguta in localitatea Vama, destul de aproape de Suceava, asa ca o sa mergem sa vada si tati manastirile din Moldova. Deci, cum va spuneam, abia astept!
Lia, noi am fost la Praid de Paste (am fost cazati in Baile Homorod), nu in localitate, insa am vizitat salina - e tare frumos, e amenajat cu leagane si diferite jocuri, special ca sa poti sta cu copilul pentru cura de aer salin (citeva poze din salina gasesti in albumul meu cu Baile Homorod). E drept ca e plictiseala, dar ii va face bine aerul - in plus aproape de intrarea in salina e un chiosc care face kurtos kolak (sper ca am scris bine!) absolut deliciosi!
LA MULTI ANI 
pentru Victor-Mihai, Keyto si Eva-Ioana!! Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Vazut poze cu Adela, o frumusete de fetita 
Si vazut un sarbatorit frezat, cochet si frumos, Stefan 
Leeloo - ce fain ca mergeti in concediu deja , distractie maxima !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor!
vazut pozici cu giulia, codrut si adeluta, pupam protagonistii in egala masura...
edit, ca vazui si sarbatoritu` cu toati dovezile
mey, cv-urile le primim la sediul agentiei, ionu` se ocupa de sortarea lor, hehehe, singura conditie sa nu depaseasca 11 chile:D
pusei si io poze, calde, facute ieri aici http://community.webshots.com/album/552111489MElTul/0
stiti ceva de afisarea rezultatelor la bac? ca pe edu.ro vaz ca nu au afisat inca
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
vazut frumosu de 2 ani! frezat super gigea! cand plecati in conced Gabi? cu pitik cu tot?
Carmen cica deadline-ul e ora 16.
mitzura spune:
Intru si eu sa urez La multi ani Evei, lui Victor si lui Keyto! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Asteptam poze si relatari!
Noi suntem bine, Tudor e in plina criza de "nu vreau", care se manifesta inclusiv la medicamente si mancare (azi i-am facut soldatei in forma de steluta si inimioara, a fost tare incantat cand i-a vazut, dar dupa primul a zis "nu mai vreau"). Sambata a trecut intr-o noua faza a acelui rosu in gat (faringita), respectiv a tusit ca magaru toata ziua, aproape incontinuu si ii curgea nasu, duminica, i-a trecut faza acuta, dar a ramas cu o haraiala ingrozitoare pe gat. Bineinteles ca siropuri nu vrea sa ia, nu mai vrea sa bea nici sucul de portocale unde i le puneam de obicei. dar trece si asta.
Si we asta ne programasem sa mergem la o pensiune care are si piscinuta de copii, dar uite ca am stat acasa sa bolim. dar we viitor, baie scrie pe noi! Aaa, si de abia astept sa-i treaca boala ca sa il las in chilotei.
szivarvany spune:
Vazut Ilinca frumoasa foc
Ce distractie aveti voi acolo, super !
Fetele, ai vostri papa cu asa pofta de parca nici n-ar ai mesteca mancarea ?
Ca Giulia a dat in patima piersicilor, nu se mai satura, un`antr`una cere 
Stiti ce i-a mai dat taica`miu sa pape ? Paine cu untura
cu rosii. A bagat asta mica de zici ca e delicatesa lumii
Oricum am zis sa fie caz izolat, sa n-o indoape cu grasimi porcoase.
Mitzura - sanatate muulta lui Tudor. Uite, eu pe Giulia am mai pacalit-o cu siropurile alea nashpa`, ii puneam juma` de tableta calciu efervescent care facea muuulte bule pe nasucul ei si asa a baut orice ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
LA MULTI ANI pentru Victor-Mihai, Keyto si Eva-Ioana!! Sa cresteti mari si sa aveti mult noroc in viata!
Am vazut o tona de poze, de ieri tot le studiez, si inca mai am de vazut! Toti copiii sunt niste frumosi, si fotomodelele, si tzucureii care dorm pe podeaua masinii...si pozele din Corfu care m-au facut sa o iau razna. Mai am de vazut si mai revin cu aprecieri!
Eu am o mare PROBLEMA: de circa doua saptmani, lui Matei i s-a ingalbenit pielea, in special in palme si pe talpi, de la sucul Tedi, zice lumea! I l-am schimbat dar "dezgalbenirea" se face foarte lent. Oare e normal, a mai patit cineva asa ceva??? Mentionez ca Matei bea sucul diluat foarte tare cu apa plata si nu-i dadeam cantitati industriale.In rest, ochii sunt normali, urina aproape incolora, deci nu e altceva...
mitzura spune:
gabi, ai un flacau jos palaria! Vor fi topite fetele dupa el. Exact tractor din ala are si Tudor, e tare incantat de el, dar deocamdata sufera ca nu se descurca cu pedalele.
Ma duc sa vad si pozele lui Carmen.
mitzura spune:
Ce ochi frumosi are Ilinca! Si chiar asa, distractie maxima pe la voi pe acolo. Pupici.
Daria, uite mi-ai dat o idee, ca ii mai faceam si eu suculet tot dintr-o jumate de tableta efervescenta cu multiminerale si de obicei il bea. sa vedem poate imi iese faza.
Adema spune:

Am vizionat si eu "pasaroi si pasarele" si pe sarbatoritul Stefanutz!Niste frumosi si haiosi toti!
La Multi Ani in continuare sirului de sarbatoriti! 
Adema&Codrut