Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou! Am intrat sa va salut si sa spun LA MULTI ANI la toti piticii care au facut deja 2 anisori! Scuze pentru ca nu-i nominalizez da-s in graba si nu vreau sa uit pe nimeni!
Noi suntem tare oupati, am deschis vineri noul magazin si cred ca o sa ni se4 duca vestea drept aia cu magazinul in care face un pusti de 2 ani dezastru! Dupa ce ca muta toti papucii de pe rafturi, ieri s-a jucat 3 ore pe o bucata de pamant din fata magazinului, unde e praf de 3 cm si s-a facut ca un purcel.
LIA, am vazut o emisiune despre Praid si am promis ca-l duc acolo anul viitor pe Matei, era o tipa cu un baiat de 4 ani care spunea ca a avut probleme mari cu diverse boli respiratorii si ca de 2 ani, de cand il duce acolo, nu a mai facut nici o raceala.

Pupici, fug sa pregatesc plecarea la gratare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetele.
Stiu ca am promit de mult ca pun ceva poze.
Uite aici sunt cateva poze din primele zile de Romania. O sa mai pun cateva weekendul urmator.
Nu am avut timp decat sa ma uit pe un CD din cele 5 pe care le am...si nici acela decat jumatate.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

La multi ani pentru Eva si Victoras. Dana si Cori sa va creasca mari, sanatoase si norocoase minunile, si sa va insenineze pentru totdeauna viata.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Neata fetele, mai dar greu va mai treziti.
Olivia iubita, nu ti-am vazut ochisorii weekendul acesta, iar shopping?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Eu-s treaza Liliana,ma uit la pozele tale!!pupam maimutzica frumusica foc!!!
Eu sunt inca tare ingrijorata si nelamurita am postat si la parintzii intreaba si acum mai caut pe net!
pupici

gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
la multi ani Mihai Bradut, Stefan David, Ana, Elise, Keyto, Eva Ioana, Victor Mihai!
noi am avut un week end plin....sambata la plaja, ieri la un botez...la care am stat doar afara ca erau niste balti si banuiti cine intra in ele, nu?
Liliana frumoase poze! ai rezolvat ceva cu actele?
Olivia unde esti?
Andree de pupi?
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! O saptamana faina sa aveti cu totii !
Chiulitoarele sa mai semneze condicile :-)

Keyto Eva Victor

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza!
La multi ani Eva!
La multi ani Keyto!

Io mi's franta. Ma'c sa-mi iau o cafea, sa vad poze, sa ma odifhnesc vreo 3 ore in doua sedintze si ma intorc acasa la junior! Continuam azi cu sarbatorirea si punem deseara poze.
O saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Ioana de ce esti frumoaso ingrijorata, inca nu si-a revenit Maia? merg sa citesc la Parintii...
Multumim ca ne-ati vizionat. Vreau sa va spun ca am facut selectie doar din vreo 200 de poze, caci eu am venit cu peste 2000, poate chiar mai multe ca a facut si fratele poze cu aparatul lui si le-am luat si pe acelea.
data viitoare va aratam topoganul, leaganul si nisipul, caci ne-am facut playground in curte.
Roxi, nu am rezolvat nimic cu actele, incep sa alerg sa le fac din nou. Noroc ca cele de aici se fac mult mai usor decat cele romanesti, acolo o sa fie durere.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit!

Mai intai vrem si noi sa uram LA MULTI ANI! tuturor celor care au sarbatorit saptamana trecute, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si sa aiba noroc in viata! Va pupacim cu mult drag!

Noi ne-am destrabalat in vacanta, ea s-a simtit foarte bine, mie mi-a scos peri albi, este o rasfatata si jumatate, stie exact cum sa profite de tine, dar e asa dulce incat mai trecem cu vederea. Dar banuiesc, nu spun nimic nou. Nu am reusit mare lucru cu pampersul, doar ca acum spune mereu, dupa ce face, dar au fost si momente cand s-a asezat singura pe olita sau cand a inceput sa faca, mi-a spus pipi, eu i-am spus stai sa mergem la olita si s-a tinut si a afacut la olita. Deci suntem pe drumul cel bun. Cu mersul in brate nu am reusit mare lucru, nu merge daca nu are interes, i-am luat si tricicleta, dar nu sta foarte mult cu ea si au fost si momente cand aveam si tricicleta si ea vroia tot in brate. Ei, asta este, vom vedea ce facem.

Nu am apucat sa citesc din urma, am vazut doar citeva poze cu Adeluta, o frumusete, o pupacim cu mult drag.

O saptamana buna va doresc si chiar daca ma asteapta o luna incarcata voi incerca sa fiu prezenta mai des.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput