Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
fetelor!
va
si va doresc un weekend minunat.
roxanne, ti-am vazut pozele, minunate! bravos!
ma gandesc cu mult dor la concediul meu, care va fi in septembrie, ne vom "destrabala" si noi in Turcia, la un resort de 5*, abia astept...neam de neamu' meu n-o fo' la 5*
pana acum ... uff, cat mai am de tras pana atunci!
gagici, doar un lucru va mai spun, dansul cacacelului are succes in continuare
si Serban in loc de "ura" cand ne bucuram striga "gura" dar e bine si asa
gata, pe maine dimineata!
Roxa-boxa
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
szivarvany spune:

Mihai Bradut si Stefan David ! 
Asteptam pozici de la petrecere !!! 
Fetele, we fain sa aveti cu muuult soare !
Am pus poze noi :-) de aici incolo :-)
http://community.webshots.com/photo/439300887/2855409680059491989XaLoJP#
Pupam gasca !!! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
LA MULTI ANI!!!!PETRECERE FRUMOASA!!!
Vrem si noi sa trimitem un CV la agentia pasarika,ca avem dupa zilele de chin,11kg si vreo 84 cm, deci ne incadram!
Maria este bine,papa mai bine,dar a venit si bunica de la Buzau, care nu o scapa din ochi si o indoapa ca pe pui,conform teoriei "nu-si face efectul antibioticului daca nu a mancat bine"
Eu dorm inca tare rau,cand inchid ochii mi se deruleaza intreaga scena in fatza ochilor,asa ca ii deschid la loc!
Nu am vazut pozele,dar promit ca ma uit pe seara,ca-s tare curioasa!
Daria ai parasit echipa de mamici 2008??Rusinica..
Eu oricum mor de frica si mai tare acum sa mai fac unul
Olivia,amr-ul??
Liliana,ai pus poze cu maimutzica si le-am ratat eu sau nu?
Diana

Week-end placut
gorodeii
roxana1974 spune:
Nu m-am abtinut sa nu dau un oki pe pozicile Giuliei
Ce mare a crescut si frumoasa
. Mai dar are si ea semne de buna purtare, cred ca alearga, nu gluma...
va pup, chiar numai maine mai vin, acum ma apuc de tort!
szivarvany spune:
Ioana - nuuu, doar ca acum sunt pe calea legala :-))) nu mai tre` sa comit infractiuni, deci din septembrie 2007 sunt pe baricade, doar ca m-a luat valul cu intrebrile ![]()
Diana - drum bun sa aveti si 

de la noi
Roxa - aha, ea asa circula, alergand 

la mamici, la copii si pe burtici !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Andries spune:
LA Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor, si Multumesc! pentru urarile primite pentru Victor.
MAi frate... 2 ani.. eu am senzatia ca au fost maxim 2 saptamani, nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul asta ...Doamne o sa imbatranesc si nu o sa stiu cand!!
Cine a marcat la bb2? adik cine a confirmat?
Sa va spun ce cadou mi-a facut fi-miu de ziua lui
mi-a aratat cum isi pune el singur sandalele, sa lesin nu alta, e adevarat ca sunt din alea cu arici, dar sa le puna el stanga in stangu si respectiv dreapata in dreptul si sa traga aricii mi s-a parut de-a dreptul fantastic!! Sa va traiasca copilasii si sa aveti parte numai de bucurii!!
Andries
polux spune:
Buna si de la mine. Eu mai rarut asa pe aici(la scris), ca de citiot numai de cateva ori pe zi.Asta ptr ca eu nu am noutati despre mandra mea.De fapt acum ma hotarasc sa sun sa vad ce mai face.
Hehehe Carmen esti de milioane cu lasatul pe afara al sotului.Bietul pasaroi.
Roxi bine ai venit din conced...cam scurt.Dar tare fain si tu o mamica tare sexy.
La multi ani tuturor puiutilor care au facut sau fac 2 anisori si pe acre i-am ratat din lipsa de timp peste saptamna.
Ioana multumim de grija, nu am pus inca poze, uite ma ocup azi de asta, dupa ce vorbesc in Romania.Cum mai este Shakira?Imi pare rau ca ai trecut prin experienta aceea neplacuta.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Dorsilia spune:
La multi anisori sarbatoritilor !
Diana, pupam plangacioasa mica. Inteleg ca nu o mai lasi in TM, nu? sau unde e ea acum?
Adema, bine ca si-a evenit Codrut, cred ca esti mai ok si tu acum, ca dispozitie. da-mi si mie poze noi cu puiul tau la alias4444@gmail.com
Daria, unde ai poze de placinta din aia? dar retete de gogosi, placinta cu branza ai? daca da, please si io vreau sa fac dar le vreau pe ale tale care-s deja pe incercatelea sa fie reusita din prima :)
Monica, baga o venganza serioasa pe mucii aia, sa-i speriati odata sa nu mai revina sa chinuie copila
eu sunt cat varza deja, mi-a crescut burta brusc dar nu stiu cum si de ce asa deodata, nu mai incap in mai nimic, in plus burta imi creste de sub stomac imediat, nu mai seamana cu burta ce-o aveam cu Danut. Asta e muuuult mai sus. Medicul presupune ca va fi fetitza, dar ramane de vazut la ecografia urmatoare sa se decida mai bine. Io tot nu simt nici o miscare de trupe prin burta, ma nedumeresc intruna, dar nu am de ales, nu-mi permit un ecograf propriu ca sa mi-l montez pe burta cand vreau. macar de i-as putea asculta inimioara, dar nici asta nu pot, ca n-am cu ce. deci ma perpelesc inca in asteptarea primului sut.
Ati fost vreuna dintre voi in statiune la Praid? se zice ca face tare bine la caile respiratorii. daca stiti ceva nasol de statiune, in afara ca e populata de bosorogi sa imi spuneti, va rog.
v-am pupat
szivarvany spune:

Ana si Elise !
Lia - esti figura cu burtica. Io am asteptat suturi toata sarcina cu Giulia, da` nimic. Probabil din cauza pozitiei mandrei.
Noi nu am ajuns inca la Praid, dar cred ca e fain. Sper ca anii urmatori sa ajungem pe acolo.
Cu placintele si alte chestiuni iti indic culinarul, reusita garantata. Cel putin eu nu am dat-o in bara cu nimik, fac bunataturile de la retetele in imagini si vad tot :-)
Polux - ai rezolvat cu actele ? Asteptam pozele 
Duminica faina tuturor ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxana1974 spune:
Hiii asa e! La Multi Ani ! Ana si Elise, 2 fetite delicioase!!! Amandoua pupe-le mama, din Cluj-Napoca!

Fetelor, azi avem party-ul cu intarziere. Tineti-mi pumnii sa iasa totul bine. Cat de curand vin si eu cu pozne noi, sa vedeti cum a crescut si uriasul meu!
Va 
Roxa