Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

agentia de fotomodele pasarika racoleaza manechine/manechini

quote:
Originally posted by leeloo2004

Dis-de-dimineata am fost la pediatra la evaluarea pentru 2 ani. Bilantul? Pai 11,050 kg, 86.5 cm (cred ca nu o sa parasim niciodata categoria fulg!!) si sanatos!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ema, roller025@gmail.com

Daria, asa fac io cam o data pe saptamana, dar cu branza dulce de vaca si cu stafide. Yammm, yammm.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

quote:

Dis-de-dimineata am fost la pediatra la evaluarea pentru 2 ani. Bilantul? Pai 11,050 kg, 86.5 cm (cred ca nu o sa parasim niciodata categoria fulg!!) si sanatos!

Carmen,Ilinca&Ionut

Si varsta minima/maxima admisa?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, roller si carmen- trimis!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

agentia, o trimit si io pe capra mica, inca nu depasiram pragu` de 11 kg

Adema - v-am vazuuut, v-am vazuuut. Codrut e tare frumos si a crescut mult si pare atat de cuminte si tu arati super fain si esti slab-slaba ! Foarte frumos si botezul

Merg sa pregatesc fructele pt cand se trezeste mandra, piersici si pepene galben, sper sa nu dam in kkri

O zi faina in continuare, spor la treburi schimbului 3 !

P.S. AndreeaPhilip - sunteti ok ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

leeloo, La Multi Ani pt. Stefanut de pe acum, daca spui ca nu mai intri in we! Sa creasca mare, sanatos si cuminte si sa aveti parte maine de vreme frumoasa si petrecere reusita! Unde il serbati pe voinic?
mamagiuliei, multumim de complimente si ca ai avut rabdare sa ne vizionezi!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

quote:

Carmen,Ilinca&Ionut

Pai Carmen, spune-mi unde sa-i trimit CV-ul....

Adema, multumesc de urari, vreau si eu sa vad pozele (dar pot doar daca nu sunt pe webshots...) - adresa mea e g.galatanu@brauunion.ro !
Roxi, pozele tale am sa le vizionez in weekend ca din ce zic fetele sunt super-faine!!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, Maria are 15 kg dar si 95 de cm...o pot inscrie la grupa 4-6 ani?!....hehehe...:)
Pupa mama burticile ei ca tare mi-s dragi!

Adema monica_enculescu@yahoo.com
Ma bucur ca sunteti bine si Codrut are iar pofta de mancare!

Gabi,daca nu intri in weekend sa urez si eu la multi ani pentru Stefanut si petrecere frumoasa!

Roxi...inca o data....supeeeer...vreau si io!...

La noi s-a schimbat modificarea, mergem la mare pe 31 iulie...Macar stim cum stam ca am stat ca pe ace 2 saptamani, nu aveam idee cand trebe sa luam bilet...
Maria e vomitacioasa din cauza de mucii se intoarce, din nou...with a vengence!
Diseara insa vine domnul tati si o sa fie mai lejer. Luni insa plec la Milano si mi-e ca nu o sa-i treaca pana ma intorc eu de acolo peste o saptamana. Sper sa fie bine...
Pupam toata gasca si un weekend cum va doriti!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Ema, frumoase poze! Sa-ti traiasca finutza!

Io plec sa-mi ridic mamica de la autogara! Si pentru ca nu cred ca mai intru in w/e:
La Multi Ani!
Mihai Bradut
Stefan David
Ana
Elise

Un we minunat tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

In primul rand, La Multi Ani tuturor sarbatoritor, am ratat prea multi ca sa-i insir acum...

Nu o sa scriu mult, sunt in trecere, va zic imedit de ce! Ce am mai tinut minte, ca citesc de la unspe si acu' e 2:36.
1. Vazut poze, frumoase toate!
2. Mitzura, ce coincidenta, o fi ceva prin Sibiu ca si a mea facu in weekend (am fost la SB) 39.5, la fel, nu papa decat lactate...mi s-a spus acolo ca e amigdalita dar io am dubii in privinta asta! Oricum, a trecut!
3. Daria, iti tin pumnii la facut fetite. Nu mai astepti putin, ca ar fi fain sa-i facem aproape deodata si pe bebedoii! Hi, hi, hi!

Si acum, cititi si cruciti-va! Ieri, 7 iulie, am lasat copilu' la la Timisoara, la bunici, am facut opt ore cu trenul pana la Bucuresti, tati era in culmea fericirii, ne-am facut planuri ...iar azi, 8 iulie, ora cinci dimineata, ma duc inapoi la copil, tot cu trenul.
Face niste crize de plans de nu mai poate nimeni sa o atinga! Azi a papat doar 100 ml lapte, un iaurt, trei biscuiti, putina omleta si 200 lapte.
Asa ca tati s-a culcat suparat, io nu ma culcai de frica sa nu pierd trenul...citesc pe-aici...mai am doua ore! Ufff! Nu ma grabesc sa ma intorc la ea dupa prima zi, dar, daca mama a zis, citez: "Te rog sa vii inapoi ca imbolnavim copilul de nervi de la atata plans", atunci nu e de glumit! Cred ca e mai rau decat mi-a povestit ea! Asta este!
Mi-am facut iluzii aiurea ca o sa am o saptamana linistita si frumoasa alaturi de tati care-mi promisese ca va fi super, super dragut!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput