Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neatza
moama ce ma distrezi Daria cu "vrem sa fie musai fetita" ai grija ce-ti doresti hahahahahaha![]()
eu sunt inca in concediu, pe bune. nu imi vine sa fac nimic la munca. asa ca o sa ma apuc sa incarc poze...ca tot e liniste pe aci.
Dna la multi ani fratelui tau, sa aiba numai bucurii!
Ema bine ca e ok Codrut!
vazut tzucureii.....ce cupii frumosi ptiu ptiu! 
pun poze si revin.
sa aveti o zi super!
roxanaz spune:
am revenit, cand aveti chef de peisaje frumoase vedeti aici: http://community.webshots.com/photo/552029884/2305312400088100014jfLVXM
carmenp spune:
acu ma uit
..uof, uof o lama pliz

edit, supeeer!
quote:
Originally posted by roxanaz
am revenit, cand aveti chef de peisaje frumoase vedeti aici: http://community.webshots.com/photo/552029884/2305312400088100014jfLVXM
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Hallo!
Bre, ce linisteeeee! Concedii, libere, soare, mare....
Roxa, vazui poze... si m-am relaxat. Lenea mea a crescut cu fro' 10 cm...
szivarvany spune:
Vazut poze, zgariat bine pe ocki de ciuda , tare bine arati Rox
, peisajele superbe. Ce bine ca ati plecat fara copil (nu te supara, da` mie imi vine cateodata sa plec fara cupil
si as si pleka)
Amu` apropo de bb2 daca`i fata sau baiat ... noi vrem fetita ca e mai usor ca stim deja :-) Dar fie ci`o fi, sanatos sa fie 
Io`s libera ... Giulia dormiteaza, io astept sa vad prima mea placinta din cuptor
Pupam gasca, o zi faina si un we si mai fain sa aveti ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Voi nu aveti chef de nimic si eu nu-mi vad capul de treburi...pai e cinstit???
Dis-de-dimineata am fost la pediatra la evaluarea pentru 2 ani. Bilantul? Pai 11,050 kg, 86.5 cm (cred ca nu o sa parasim niciodata categoria fulg!!) si sanatos! Rezultatul la analize e ok, chiar si rezultatele la Fe de care ma temeam eu sunt ok (arata doar o usoara lipsa care mi s-a spus ca e normala la virsta lui). Acum ca suntem sanatosi ne putem vedea de petrecerea de miine!!!![]()
Si ca tot veni vorba de asta, pentru ca miine nu am cum sa intru, ii urez si eu in avans lui Bradut LA MULTI ANI sa creasca mare si sanatos si sa aduca parintilor numai bucurii!!!!

In rest va urez un weekend placut si fara peripetii!
Editez - Daariaaa, vreau si eu o felie de placinta!!! 
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
si io am treaba....da bine ca e vineri!
Daria, dintr-un punct de vedere e mai ok ptr cupil, care nu rezista la plimbari prelungi si nu pricepe pietre vechi. dar sincera sa fiu, am lesinat de dorul lui. ma apuca smiorcaitul....care pe mine nu ma apuca prea usor! reteta de placinta urgent pls! ![]()
Adema spune:
Roxana, m-ai terminat cu pozele! SUPERBE! Mi-ai facut dor de mare!
Am reusit si eu sa pun ceva poze pe site si cine crede ca are chef si rabdare sa vada 97 de fotografii sa imi dea adresa de e-mail ca sa trimit invitatie(din anumite motive am albumul "privat")
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Io vreau poze si cu Codrut :-) am uitat sa-ti scriu ![]()
Roxanaz, poi e simpla: mi-am cumparat foi de placinta sau foietaj, nici nu stiu, le-am intins si uns cu unt topit, am pus branza de burduf cu marar si cica am facut. La noi nu se obisnuieste asa ceva, dar au facut fetele pe culi
Deja mi-am ars toata limba, da` inca nu e gata 
La noi placintele sunt chestiunile rotunde facute in teflon, langosi, clatite, din aluat cu drojdie, dulci/sarate ... asta acilea in BH 
Leeloo - felicitari pt un pui sanatos si frumos !
Si manechin ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
adema, chiar asa, pozele cind? ca mi-o mai ramas o vena netaiata![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3