Sarbatoritii de iulie-august 2004 (190)
Raspunsuri - Pagina 10
Adema spune:
Azi pot spune cu mana pe inima ca e Codrut bine! Asta pt. ca abia azi a avut primul scaun normal si ca azi a urlat de foame! A fost jale pana am pregatit masa!
(mitzura, eu cred ca pofta de mancare ii va reveni singura cand va fi el complet restabilit.)
Asa ca m-am mai linistit si am reusit si eu sa vad poze noi! Am vizionat de la pako, leeloo si Ancamaria si nu-mi vine sa cred cand vad cat au crescut copiii vostri!
Parca la Codrut nu observ asa bine evolutia...
La Multi Ani celor ce implinesc azi doi anisori si petreceri cat mai reusite!
gioana, te cred ca te-ai speriat si te cred ca ti-ai facut nervi cu spitalul.E strigator la Cer ce se intampla in tara asta si ce povestesti e o dovada in plus ca oamenii sunt de vina, nu numai saracia sau alte scuze...
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Cristal - atata am cetit de am uitat. Cica pt fete tre` sa prestezi cu o zi inaintea ovulatiei. Pt baiat in ziua ovulatiei. Si stresul stiu ca ajuta sa iasa tot fetiscana
Si am sa ma uit acas` in pc`u ca am bagat la favorits o groaza de chestiuni, care, bine-nteles arata ca Giulia e baiat
Noi chiar vrem fetita, deci astept sugestiiiii ! 
Leeloo - am intregit lista de analize, sar`na !
Adema - ne bucuram ca e ok Codrut !
Si eu am aceeasi senzatie cand ma uit la pozele copiilor, ca Giulia parca are aceeasi fata de bebelina de acu` 1 an (o ajuta si freza neschimbata
).
Si Eli- vazut toate pozeleee, Stefan este un dulce si un frumos si e mare de tot 
Si pupam gasca !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
mamagiuliei, ce zisesi de stress??? Ca produce fete?? Inseamna ca eu sunt "proba contrarie"....Codrut fiind baiat![]()
Adema&Codrut
szivarvany spune:
Mitzu - si io am auzit asta, da` nu se confirma ![]()
Pana la urma, orice e, sanatos sa fie !!!
Daca e bb boy, am sa va stresez de numa`numa` sa va fie clar de p`amu` ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
M-ati spart cu sexul!![]()
Mami de Giulia..si dac aai herpes si faci testul la ce te ajuta? Mononucleoza??? Daca ai o sa stii curind!
. Eu as face un PapaNicolau, Listeria, Chlamydia, HPV si analize complete de singe...Eu asa facui....Iar azi ma duc la gineco si am sa cer si eu tot ce se poate face..asa voi trebui sa inventez simptome...ca altfel..nu capat nika![]()
Gabi spor la casa..si astept preturi ca ..deobicei:)))
Adela lasa copilul in pace daca inainte minca o sa-si revina..Daca era si inainte mofturos si vrei un remediu naturist iti recomand ceea ce i-am dat eu lui Luca...Dar numai in Franta am gasit...
Ioana..sanatate multa Mariei...
Carmen este de coma!
Ma duc sa vad poze...
kim222 spune:
Vazut doua fete frumoase la plaja! Si pe mami a lor..Anca ..si tu esti slaba! te-am prins!![]()
Stefan se pare ca se distreaza tare bine in Ro..! Matusica ..o frumosa si ea!
Andreea este o dulce cu agrafele ei:))))
polux spune:
Mai dar va culege omul de pe pagina a doua , la sfarsit.Unde snteti, caci eu chiar daca nu am avut timp de scris, de citi tot mi-am mai facut.
Pupam copilasi cei frumosi si mamicile aferenta.
Liliana
Poze cu maimutica mea
carmenp spune:
`neata! azi iaste vineri, miine fug la cupii
vazut poze cu stefanut
edit ca pusei citeva poze, nu foarte reusite da` decit deloc bune si astea, aici si aici
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roller025 spune:
Neatza!
Mamici muncitoare, aveti vreuna kef de munci? Ca io as tot pleca...
Am o urare pentru fratemiu: La multi ani!
(scuze pentru multii sarbatoriti din famelia mea)![]()
Carmen, pupe!
edit: vazut poze de Stefanutz si pasaruici 
o zi buna!