Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Try, ce familie frumoasa sunteti, poza de aici imi da fiori, ma gandesc la cum o sa fiu eu asa. Imi place de tine ca ai o silueta iar Alex desi este blondut se bronzeaza tare frumos.Eu cred ca la primul copil burtica este mai rigida si noi am simtit miscarile la intensitatea maxima, pe cand la a doua sarcina uterul si burta sunt mai relaxate, iar bb face tumbe fara sa se prinda mami.
Asteptam sa ne scrii maine seara, sper sa primesti vesti bune de la doctor, asa cum stii si tu cu asa ceva nu se glumeste. Poate insa ai nevoie de mai multa odihna sau se rezolva cu niste ciorapi medicinali. Mie mi s-a spus sa nu mai mananc sarat si totusi nu prea a avut efect, eram tare umflata de la atata apa retinuta.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

buna fetele!

am vazut pozele mcutilor Catalina,Mariuca si Alex.copii frumosi cu mamici pe masura.

Otilia daca te uiti in pozele de la ocean se vede putin burtica.am sa fac niste poze sa le pun caci acum se cunoaste bine.

eu sunt tare trista ca bunica mea e pe patul de moarte.am vb cu ea la tel(inca e constienta)si parca m-a luat si mai tare tristetea.off asta-i viata:unul se naste,altul moare!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Ma tot gandesc serios si eu la bebe2 , dar am zis sa astept sa treaca si concediul de anul viitor. Dar vazand aici atatea mamici cu burtici, mai stii ca nu-mi vine cheful mai devreme?
I-am zis lui tati ca daca ma mai duce anul asta o data la mare, facem bebe mai repede
La munte o sa merg sigur....poate ma razgandesc si voi considera ca si cum ma duc l amare, nu??

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen si eu imi pun speranta in concediul de anul viitor. Voi macar aveti sanse pe fiecare luna, dar eu in vacanta din august si cea din decembrie ma intalnesc cu sotul fix in perioada nefertila. Oricum vad ca suntem ceva mamici care ne gandim la bb2 2007-2008: eu, tu, Dama, Danette, Simonacip si cred ca si Felis. Luna asta facem galerie pentru Paxela, eu ii tin pumnii.
Am citit ca este la moda sa mergi intr-un loc frumos si sa concepi copilul, dupa care sa-i pui un nume de genul Paris, Sydney, parca si parca si Bronx am auzit .

Si ca tot vorbim de viitoare sarcini. Eu nu am facut nici o boala de piele cand eram mica, stie cineva ce analize pot face sa vad daca este cazul de vaccin sau am deja anticorpi.

Onitza, tu pe unde te plimbi mami, vad ca de 6 zile nu mai spui nimic si deja ma ingrijorez.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule, imi pare rau ptr bunicutza...stiu ca e greu si nimic nu consoleaza....tu ce faci? Mai vii in tara?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aimee merci mult!era de asteptat ca are 86ani dar e dureros.

vin cum sa nu vin,cred ca in octombrie.maine merg la doctor sa vedem cum e bebe si cred ca vad si cum e pozitionata placenta.am un fix dar sper din tot sufletul sa fie bine.

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ei, uite ca nu m-am putut abtine sa nu intru un pic pe forum desi sunt pe ultima suta de metri...maine la 6 dim plecam spre Romanica. Asa, primul lucru pe care l-am facut, a fost sa vizionez poze cu copii frumosi, 2 fete superbe si bronzate si mamici la fel si un caraus de apa, Alex, la fel de bronzatel. Chiar, tare bine se observe la blonduti bronzul... mey, si ati observat ca puiutii se bronzeaza uniform?...eu de ex. sunt bronzata pe-o parte.

Try, mey, esti o mamica pe cinste, si cand ma uit la pozite ca asta mi se face o pofta de-un bebe 2 de numa'...dar vine si vremea lui, sper cat de curand.

Felis, ce ti-am promis e gata pus in valizuca, dar eu la Buc. voi fi doar in trecere maine, apoi nu stiu daca mai vin. Cred ca ti le voi trimite prin posta, ce zici?... pt ca nu cred sa poti veni sau sa ne intalnim pe undeva, desi mi-ar place tare sa te cunosc. Oricum sa-mi dai de stire azi daca vezi postul si adresa postala pe PM. lui Mihaita.

Bits, eu am distins undeva pe acolo burtica mica, chiar daca ai ascuns-o sub pareo, frumoaso. Tare-i scump Kenzo la volan printre valuri.

Bun, despre noi, v-am spus ca plecam in Romanica, dar la intoarcere o sa avem o noua locatie, nu va mai fi Toulouse de Franta , ci Liège de Belgia. Eu si fii-miu stam in Ro pana in 4 sept., iar tati se ocupa de mutare,sic...ce bine ca am scapat de greu, dar nu cred ca nu ma voi stresa din cauza asta. Mai dau semn si din tara, ca au si ai mei internet acasa, asa ca nu scapati de noi.

Dutzi, drum bun maine!

ici

Mergi la inceput

Dama,Dutzi drum bun fetelor!sa ne auzim cu bine!

Anca bine ca ai scapat de faza mutatului ca e greu tare cu copil mic.sedere placuta in Romania

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dama, din pacate noi venim de-abia duminica, am luat tarziu bilete de data asta si n-am mai gasit ptr vineri sau sambata; altfel, sigur te-as fi intrebat la ce ora sositi in aeroport, ca poate ne-am fi zarit macar .
Dar speram sa treaca si astea 2 zile mai repede...
O, Liege, superb oras, m-as muta si maine acolo si definitiv, sa va fie de bine, sa va acomodati repede si sa va placa...pana atunci, insa, sa aveti o vacanta frumoasa acasica.

Multumim de urari, fetele, si pentru ca ma intrebai, Otilia, eu si Iustin ramanem in tara pana pe 4 septembrie, tati se intoarce mai repede, la servici.
Poate de data asta ne vedem si noi, sa se joace picii impreuna.

Bits, Try, sa fiti sanatoase, sa va odihniti si sa va plimbati puiutii cat puteti de mult.

Vladutului de Aime, despre care stiu ca s-a facut un mare, mare vorbaret, bravo.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dama, Dutzi, drum bun si vacante placute!

Bits, imi pare rau de bunica ta, ca o chestie ciudata , in anul in care s-a nascut Bianca mi-a murit bunicul matern, iar in anul in care s-a nascut Mihnea, bunica paterna.

Otilia, mai, o fi la moda sa-ti alegi un loc frumos de conceput bebe, dar trebuie sa-ti mai si iasa asa din prima. La mine n-a mers niciodata cu programarile si planificarile, altfel nu eram zurlie sa fac doua scorpii.

Ai mei sunt in pline lupte de guerilla, ieri Bianca l-a facut pe Mihnea aviator din patul nostru(unde sareau ca zapacitii), drept urmare piticul si-a spart buza si acum are buba destul de nasoala.Cand am venit de la servici a inceput Mihnea sa-mi arate realizarea" Mami, buba, Bia" . S-a cam speriat bona si a certat-o tare, ceea ce nu i-a placut domnisoarei, of course. Nu stiu ce ma fac cu astia doi in vacanta, nu stiu ce ma fac cu ei nici peste vreun an-doi, ca tare zanateci mai sunt uneori. Altfel, se iubesc tare, prima grija a lui Mihnea la sculare e sa o strige pe sora-sa, apoi merge la ea in pat si-si beau laptele impreuna (daca e si ea treaza), sunt simpatici.
Am descoperit o solutie de a-i face sa stea locului cate o ora cel putin: plastilina. Bine, Bianca modela de mult, dar in ultimul timp a inceput sa-i placa si lui f. tare. Asa nu se mai cearta, nu se mai bat, stau si "lucreaza".

Try, frumoase tare pozele,Alexutu e un scump, ai o burtica pe cinste si arati tare bine. Tinem pumnii sa fie OK la doctor,

Monica, cum e Ruxi, i-a trecut tusea?

Fulguleatzo, Jasmine, ati dezertat sau sunteti in vacanta?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput