Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, cel mai mult mi-a placut poza de aici, voi doua zambitoare si fericite si Catalina cu mana la titi de mami (asa imi face si fata mea , seara cand este agitata si nu reuseste sa adoarma ca in rest isi baga o mana la ea in san si degetul in gura).

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

vad ca incepe sezonul concediilor la mare. sa aveti vreme buna toti care mergeti si sa va fie de bine tuturor celor care ati fost deja.
andreap cand am vazut prima poza din albumul de jupiter am crezut ca am gresit perioada si de fapt e concediul din septembrie-octombrie
camys chiar a papat catalina porumb fiert singurica?

eu iarasi sunt singura....mi-am parasit copiii la maica-mea ...si mi-e dor de ei de nu mai pot. joi ma duc la ei si nu mai am rabdare pana atunci

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
am vazut si eu pozele cu mariuca si catalina, ce-i drept pe mariuca o mai vazusem(in pozele altei prietene din rahova)dar tot nu m-am putut abtine sa ma uitsunt niste frumusehele amandoua
ruxitza mea a luat si ea tusea de la alex dar a trecut direct la faza nr 2 adica tuse productiva, a si vomat saracutza
va pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

monica, du-o te rog la doctor sa o ausculte la plamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,sanatate multa la cei mici!Sper sa treaca cat mai repede.
Simona,imi pare rau ca sarcina ta nu s-a confirmat!data viitoare poate e cu noroc!
Camys,am vazut poze cu puiul tau la mare,super!Ma recunosc in ceea ce ai scris ref.la vantul ala care parca te lua pe sus
Ad-rianna,da,parca eram la munte,asa le-am imbracat pe fete in primele zile..offf,asta e,vremea asta nesuferita!Dar poate mai merg macar un we,eu sunt efectiv topita dupa mare si asta de cand ma stiu!
O zi buna

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andrea, Cami... sunt tare dragutze fetitzele voastre la mare...bronzate... cu ochelarei de soare...si vesele foc!

Eu n-am mai vazut Marea Neagra de 17 ani... ultima data am fost in 1989...si vazand pozele voastre am fost placut impresioanata ca sunt sezlong-uri pe plaja... ca nu mai vezi numai oameni cu paturi si cerceafuri...
Probabil s-a schimbat mult din diverse puncte de vedere fata de imaginea pe care o am eu...cand primul lucru pe care-l faceam cand ajungeam pe plaja era sa curatam nisipul de samburi de piersica, ambalaje si mucuri de tigara.
era o vreme cand in fiecare vara mergeam la Mamaia, Neptun, ori in Venus..
De cand am descoperit Egeea si Mediterana cu apa verde-albastra si limpede n-am mai fost la marea Neagra poate si pentru ca eu oricum am de facut multi km ori la care mare vreau sa merg.

Mi-e dor si mie de mare dar cred ca anul asta nu ajungem... desi asa ne programaseram de mult... au aparut alte investitii... sper totusi la cateva zile de vancanta in semptembrie, la munte...

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Am admirat fetitele dragute la mare, imi imaginez ca s-au simtit in largul lor.

Va dorim concedii placute, sa va bucurati din plin de zilele frumoase si, mai ales, sa fiti sanatosi.

Plecam si noi in vacanta, la Bucuresti, de-abia asteptam, desi tanjim si dupa mare,speram sa mergem pe undeva la sf lui septembrie...

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, ca de obicei cele mai frumoase fete de pe plaja ati fost, spune drept nu baietzii dupa voi.
Bits, v-am admirat la mare si pe viteazul de Kenzo. Si cand credeam ca ai pus poze cu burtica, teapa erau de la prima sarcina, m-am pacalit ca numele albumului era ceva cu "Burtica 2...saptamani" si eu am zis ca este "Burtica 2", dar m-am prins repede ca-i pacaleala.
Monica, ce mai face Ruxi, ati fost la doctor?
Try, ce face bb2, da de zor din picioruse. Cand imi este greu sa o tin pe Ana in brate ma gandesc la tine cum te descurci gravidutza fiind cu Alex in brate care este asa inalt si bine crescut si sigur este mai greu decat Ana. pentru mamica eroina!
Dutzi, in ce perioada veti fi in vacanta?
Noi venim pe 17 august si plecam pe 3 septembrie, destul de lunguta vacanta.

Ce mai stiti de Ionela-Roxana, cam de mult timp lipseste de la apel.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Eu acum am venit de la tara, am tras o zi de plaja, sa zica lumea ca vin de la mare.
Adriana, am lasat-o pe Catalina sa manance singura porumb, ptr ca isi facea de lucru si stateam si noi linistiti la terasa. Intr-o seara mi-a stat in carut 2 ore, am putut si noi sa papam linistiti si sa bem o sticla de vin, dar recunosc ca a terminat catalina o punga de bobo...Asta e, am facut compromisuri
Celor care pleaca in concediu in perioada urmatoare, va doresc vreme buna...ca asa se pare ca va fi !!
va pup!

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

V-am promis pozite noi: aici. In primele 2 poze o vedeti si pe cumintica de Kathryn a lui Dena.
Cred ca ne mai vedem cu ei duminica, asa ca mai facem pozite.

Otilia, pai tu crezi ca eu il mai iau pe alex in brate cu frecventa cu care o faceti voi? Nici pana sa raman insarcinata nu ma mai tineau salele ca lumea. De cand a inceput sa mearga singur si sa fie sigur pe picioare, sa urce si sa coboare scarile tinut de mana, am inceput sa evit sa-l mai ridic inutil, dor cand e cazu lsi n use poate altfel. Atat! Si cand nu m-am mai putut abtine de dragul lui. Dar v-am mai spus, pare greu din afara, insa e mai usor in realitate de ridicat un copil chiar daca esti gravida. Marturisesc ca totul e mai maleabil la sarcina asta decat la alex. Parca aveam mai multe junghiuri si dureri pe ici pe colo la alex. Aveam dureri de spate si dureri sub coaste (dama, parca si tu ai avut de-astea). La sarcina asta corpul meu reactioneaza de parca ar fi facut asta de 10 ori pana acum, nu doar o data.
Bebe doi e cumintel, misca, dar nu face acrobatii ca alex. Nu mi s-a deformat niciodata burta pana acu mde la miscarile lui. La alex se facea ba patrata, ba se aduna ghem intr-o parte si se golea in alta.
La sarcina asta, pana acum, in afara de clasicele lovituri, nimic altceva.
Maine mergem la control sa vad ce si cum cu picioarele mele umflate, sper sa nu fie vreun semn de preeclemsia si sa fie doar un simptom banal de sarcina.

.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput