Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 24
try spune:
quote:
Originally posted by bits
sa stii ca arata el a viteaz in poze da nu dadea drumul volanului sub nici o forma.i se albisera degetutele pe elsi asta mai ales cand venea cate un val.
Mortal curajul lui fi-tu, Bits. Si alex a avut o reticenta in primele 2 zile de apa mare (lac, piscina etc.), dar l-am bagat fortat a doua zi (ca-n prima zi numai la mal statea si se juca cu apa ca o mironosita). L-am luat urland cu mine (agatat ca o meduza de corpul meu) si dupa ce l-am scaldat vreo 5 minute nu mai puteam sa-l scot din apa. Ieri spre exemplu a avut o noua apucatura. Cu apa fiind la subtiorile mele el vroia, dom'le, sa luam mana de pe el, sa-l lasam singur, sa nu-l mai sprijinim. Ce vorbesti, soro? L-am deturnat la mal si-am trecut la operatiunea galetusa cu apa, ca n-aveam chef sa-l vad cautand pesti pe la fundu' piscinei.
.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by bits
spuneti-mi va rog mamicile de baietei cu ce se joaca puiutii vostri?Ken e maniac cu un trenulet Thomas ii zice,il viseaza noaptea si vb in somn.dimineata cand se trezeste ma bombardeaza cu cartile lui Thomas.ma disperaaa!
ai vostri au facut fixatie pe vreo jucarie?
octy13,KENZO(1nov 2004)
Nu pot sa spun ca alex are fixatie pe-o jucarie, insa are preferatele lui. Camioanele! El se face barbat cand o sa fie mare, daca-l deveti cum cara si trage de greutati (nu gantere, ci lucruri grele, la asta ma refer) zici ca are 4 ani, nu 20 de luni. Dar masinile, camioanele si tot ce are roti sunt febletea lui. Inclusiv caruciorul tip umbrela pe care vrea sa-l care pe oriunde mergem.
.......in 28+ sapt.
try spune:
Eu sunt cam obosita si-mi vine sa ma duc acasa sa zac, sa lenevesc. Wee asta mai tare m-a obosit decat m-a relaxat. Dar incercam si noi sa profitam din plin de aer curat, soare si apa ca acusi vine iarna urata.
Joi ma duc iarasi la control si apoi incepem controlul la 2 sapt. Vai ce-a trecut timpul, nu stiu cand am ajuns asa repede in trim. III.
Otilia, mie mi-a iesit varsta de 34 de ani (am 32 acum).
Petrecere frumoasa la mare, fetelor, apa calda si vreme buna.
Bun revenit, anne-mary!
.......in 28+ sapt.
danette spune:
Oti.. am facut si eu testul... varsta mea psihologica e 37 si cea reala e 32 !
.... S-ar zice ca-s expirata rauuuu...
Dar ma consolez ca echilibrez balantza cu sotul meu care se afla inca undeva in perioada adolescentzei intarziate...
Bitsule, e mortal Kenzolino la ocean... foarte curajos baietzel!
A mea cred ca ar fi fost in crize... sa mai si vada valuri...
Dana & Iris 1,6 ani
camys_2000 spune:
Ne-am intors si noi de la mare, cu o zi mai devreme. Duminica au fost nori, luni la fel, asa ca nne-am hotarat sa nu mai pierdem o zi degeaba..
Dar cat am stat acolo, a fost superb, mai ales pentru Catalina. Bineinteles ca orice jucarie era buna, mai putin ale ei, si bineinteles ca statea oriunde, numai langa noi nu!
Cand a vazut marea, a spus: OOaaaaaa, Oooaaaaa!!S-a dus direct in apa, dar nu se aventura prea departe.
Ne-am descurcat si cu kkuta: adica facea pe jos, iar noi strangeam cu lopatica si duceam la gunoi. Dar am avut noroc, a facut doar de 2 ori. Pisu...mai mult in piscinutza facea
. Au fost copii pe langa noi, deci am avut parteneri...de joaca.
A fost o experienta extraordinara, sa fim doar noi trei atatea zile, singuri. A fost Frumos!
Am pus poze, in albumul CONCEDIU, pe adresa de pe yahoo
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
roserb spune:
Bits, mortal Kenzo in barcuta lui! Abia astept sa vad cum va reactiona si Mihnea!
Camys, sa va fie de bine vacanta, se vede din poze ca v-ati simtit bine!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Salutare si de la noi!
iata ca am revenit la munca..cu forte proaspete
si un chef pe masura
!
la mare a fost bine,3 zile mai uratele si atunci ne-am plimbat.Mariuca s-a comportat ca de obicei,adica nebunica
,primele 3 zile nu a mancat mai nimic,apoi s-a dat pe brazda.Si cand incepuse sa se obisnuiasca cu toate,am plecat acasa
.Pe plaja ii placea,desi la inceput nici in nisip nu punea piciorul,statea numai pe fotoliu.....cu apa in schimb nu s-a "imprietenit" deloc

...asta e!Anul trecut nu o mai scoteam,anul asta nu mai reuseam sa o bag!Pana la urma am pacalit-o sa intre cu barcuta si de acolo o luam eu in brate si o bagam in apa,in urlete,schimonoseli..ce mai,nu o fac inotatoare,cel putin nu in anii urmatori
.daca nici in piscinuta ei nu intra..nu stiu de ce.
Sper sa am timp sa va arat niste poze zilele astea.
Recunosc ca nu am timp sa citesc din urma...ppoate din "mers" sa ma pun la curent cu ultimele noutati..Vreo noua
avem?????
Pupici si o zi buna
POZE
Nasi,10.06.2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
gata,mi-am facut timp sa pun cateva poze cu Mariuca....
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:

ce faceti fetelor? sunteti la plimbari?
noi am venit dupa o tura de bicicleta...credeam ca o iau ca de obicei degeaba
, ashi, azi nu s-a mai dat jos de pe ea, decat sa traversam si sa intre intr-o cabina de telefon (fiind fan telefoane)...deci dus intors si vreo 5-6 ture de parc pe
.acu doarme fericit si satul ![]()
Si eu...am vazut poze de la mare ale lui camys, cu o plaja libera...Catalina s-a simtit bine, sunteti fericiti in poze, ale andreei si Mariuca cea bronzacica.Sa va fie de bine concediul si sa va duceti si la munte ![]()
aime si
Vladimir
camys_2000 spune:
Intr-adevar, putina lume la plaja. Dar nai am perseverat: dimineata la 7 eram pe plaja
, o luam pe Catalina dormind din camera, noroc ca se trezea pana ajungeam la restaurant. Dupa-amiaza, ea si cu tati dormeau, iar eu fugeam pe plaja, poate - poate prind putin soare...Joi a batut vantul ingrozitor pe plaja, si nu va spun ca la oera 14 eram singurul nebun care facea plaja. Fumam sub prosop....dar macar ma bronzam
. Simteam cum se zguduie sezlongul sub mine, parca era cutremur, asa de tare batea vantul...Dar nu am renuntat.
Deja imi e dor de mare...
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000