Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Tocmai ce ma-ntorsei. E totul bine!
Casuta lui bebe tot mare este, cu vreo 3 sapt. mai mare. Iar umflarea picioarelor nu are decta cauze absolut banale: bebe care apasa pe vena cava si nu se mai face vascularizarea cu mtrebuie catre picioare, positia sezand pe scaun timp indelungat etc. Si m-a asigurat medicul ca se va inrautati cu cresterea sarcinii, asa ca asteptam piciorusele de elefant.
Atata timp cat tensiunea mie buna si n-am proteina respectiva in urina (betisorul a iesit ok), n-am dureri de cap etc. nu-i semn de preeclemsia.
Bebe e cu capul in jos si am senzatia ca asa va ramane, nu-i ca la strulumbaticul de alex care a facut pe Hopa-Mitica prin burta tot trimestrul III.

Asa-i fetelor, abia asteptam piticutul sa vina pe lume. Si abia astept sa intrerup si serviciul ca nu mai am rabdare, nu ma mai pot concentra pe nimic la servici, le fac ca trebuie sa le fac si numai pe-alea care sunt musai.

otilico, stai mama ca pana la vacanta de iarna mai e mult si s-o mai decala si ciclul un pic si paote nimeresti si perioada fertila. Sau esti din categoria "ceas".

Roserb, ma gandesc din ce in ce mai des cum vor fi copilasii mei jucandu-se si cand povestesti de Bianca si Mihnea asa m-apuca o emotieee!

Mai, da' cu Ionela-Roxana ce mai e? Sau n-am vazut eu mesajele ei?

.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi suntem mai bine, ruxi nu a mai tusit aproape delok si nici alex dar totusi mai continuam cu siropel...acum suntem cu totii mai odihniti.
va multumim ca va ganditi la noisi multa sanatate si vou si drum bun fetelor care vin in rom...sa ajungeti cu bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, acum t-i l-am vazut pe Alex in poze... mare si frumos baiat ai.. si o burtica dragutza...
Si mie mi-a placut poza de care zicea Otilia.
Andra tu arati super bine... esti slaba si cu burtica...
Mai ce noroc au unele mamici sa nu se ingrase in timpul sarcinii.. eu din pacate nu fac parte din aceasta categorie...
Ma bucur ca totul a fost in regula al control, si ref. la picioarele umflate..
La prima sarcina nu ai avut probleme din astea?
eu aveam niste picioare de groaza...ca butucii erau... inainte de nastere de-abia puteam sa ma incalt cu cizmele si nici vorba sa pot inchide fermoarul. Ajunsesem sa ma gandesc ca o sa am vergeturi pe glezne... sigur ca n-a fost asa.
la cateva ore dupa cezariana parca s-au resorbit.. imi amintesc cat de fericita eram sa-mi vad din nou picioarele mele normale.

In alta ordine de idei eu am fost la Cluj sa-mi fac controlul anual.. eu fac cu regularitate testul PAP si ecografia mamara...
Totul e in regula dar stand in sala de asteptare a clinicii, am vazut atatea gravidutze zambitoare ca mai ca m-a apucat si pe mine asa un pic dorul...

Si Oti... m-am distrat de postarea ta cu trendul de a merge intr-un loc fancy sa concepi copilu'...
Pai eu la ce noroc am, cred ca lunar ar trebui sa aleg o locatie... nici n-ar fi rau sa pot merge 2-3 zile pe luna in locuri deosebite, mai ca m-as incumeta de-peacum la un bb...
Cu Iris ne programasem noi sa sa nasca in luna mai...si n-am dat rateuri decat vreo 7-8 luni..

Bits, imi pare rau pentru bunica ta...

Dana & Iris 1,8 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, buna sunt pe aici cu emotii si stres, cum ma stii!!
Mama e internata la spitalul Pantelimon, unde e comisia de expertiza, maine o baga si pe ea la comisie sa ii dea verdictul....am multe de spus in legatura cu asta....vom vorbi noi...mami e foarte suparata cand vede caalte doamne reusesc sa se pensioneze cu boli "fictive", iar ea care chiar are boala, are emotii mari...:( in fiecare zi m-am dus la ea cu mancarica si pachetele si imi face mare placere sa fac asta, ca deh, si mama s-a sacrificat pentru noi, copiii, toata viata, chiar ma bucur ca am si eu prliejul sa ii intorc din binele pe care ni l-a facut...pacat insa ca trebuie ea , saraca, sa treaca prin asta!!!

Am pus si eu vreo 4-5 poze noi cu Paul !

Pupicei si sanatate puilor!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, chiar m-am gandit cum de ai facut sa ai doua scorpiutze, este bine ca sunt fata si baiat ca altfel daca erau doua fete , nasa are fetita de varsta cu Bianca ta si s-a bucurat ca a doua fetita, cea nascuta in 2004, s-a nascut balanta dar si asa tot ies scantei. Mie imi plac scorpionii, dar avand si frate si cumnat si prietene in aceasta zodie, chiar nu am plans asa mult ca n-am ramas in luna februarie gravida. Ionela-Roxana a avut sanse mari sa aibe doua scorpioance, dar Emily s-a nascut sagetator.
Dutzi, acum chiar avem sanse sa ne vedem, desi nu stiu exact cat stau in Bucuresti. Drum bun si concediu placut!
Dama, si voua va uram concediu placut. Deci va mutati in Belgia, nu v-a placut Franta? Ca este destul de greu cu mutatul mai ales ca trebuie sa gasesti alta casa, alta gradinita, dar daca trebuie, trebuie. Acum sunteti mai aproape de al meu socru pe care nu il cunosc, el locuieste la Bruxelles.
Bits, mai te-am vazut in pareo, sunteti doi frumosi pe plaja si m-am ofticat ca eu nu am idee ce sa-i cumpar Anei, uneori am si putin timp si prefer sa stau cu ea, noroc ca ne mai inspiram din pozele altor copii.
Dana, stii ce ma gandeam daca sotul isi doreste atat de mult bb2, propune-i si tu o destinatie exotica, cum ar fi sa stai la plaja prin Noiembrie-decembrie. Iar daca nu reusiti din prima luna evident ca trebuie sa continuati cu plimbarile peste mari si tari si uite asa mai vedem si noi lumea.
Ioana, va tin pumnii sa termine cat mai repede cu spitalul. Sa stii ca tata a preferat sa stea fara pensie decat sa-si faca de boala "fictiva partial" ca el are diabet. Azi trebuia sa depuna dosarul de pensie anticipata dar nu stiu daca a rezolvat, iar mama nici ea nu este pensionara.

Noi ne-am intors de la cabanuta unei colege unde am petrecut cu colegii de servici, am fost la mare, ne-am balacit, am papat grill, cativa colegi au improvizat o orchestra si ne-au cantat muzica rock, a iesit super si vremea a fost extraordinara. Iar acum tocmai am terminat o placinta de mere ca maine este randul meu sa duc prajituri la servici. Sper sa pun maine poze de la munte.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Va scriu in fuga ca suntem bine, crestem si ne pregatim sa plecam in vacanta.

Imi pare tare rau ca nu mai am timp de net dar trebuie sa profit de pitici pana incep serviciul, caci nu mai e mult.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat pe la Odisee sa citesc daca a nascut o mamica, si am gasit poze cu Mamaluidavid si Patricia http://community.webshots.com/album/552424145TOHXZK
Flory, vacanta placuta, sa cresteti mari si cuminti.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele multumesc mult!

am fost la doctor,bebe e super bine(l-am vazut la 3D)iar placenta e inserata la loc sigur.

cu Ionela-Roxana am vb sapt trecuta la tel.sunt bine si ea si cucuietele numai ca e in criza de timp si nu are cand sa posteze.va saluta pe toate!

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!
Roserb,ce mai face bubita ginerelui meu?
otilia,dama,dutzi,sa aveti drum bun si sedere placuta!
Am vazut poza cu Patricia cea mica,sa-ti traiasca Mamaluidavid,sa te bucuri de ea!
Flory,pupici la strengari si concediu placut!
Noi plecam in we la mare,petrecem cei 3 ani de casatorie impliniti ieri...cu greu l-am convins pe tati sa mergem(banii....offff),dar era pacat de we asta frumos care se anunta,nu?
Mariuca e tare cumintica de la un timp,sigur imi pregateste ea ceva.Aseara ptr.prima data in viata ei,a adormit singurica in patutul ei si nu s-a trezit deloc peste noapte!Sper sa o tina
Pupici multi si we placut tuturor!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele tocmai am aflat ca la clinica unde vreau sa nasc eu se practica anestezia generala la cezariana.a nascut cineva din grupul nostru cu anestezie generala?

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput