Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Felicitari MAMALUIDAVID!
Sa fiti sanatoase si frumoase si sa va intoarceti cu bine acasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Mamaluidavid, sa va traiasca Naomi(eu citisem ca va fi Patricia) sa cresca mare si sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta de a avea o fetita!
Bits, si Hannen este la gravidutze, noi stim tot ce misca pe forum , deci pentru ea facem acum galerie dupa care urmeaza Cici!
Si daca tot facem apelul la gravidutze, ma gandesc la Simonacip, este cu ochisori ?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Otilico da tu intrebi de Simona????tu ce faci?spuneai ca te pui pe treaba

astazi l-am simtit pe bebe bine bine de tot.eram la cumparaturi, cascam gura la ceva si am simtit cum s-a atins de peretele uterin.m-am speriat pe bune pt ca eram concentrata la altceva

Gandacico esti tare daca-l vrei si pe al 3-lea.mie mi-e frica cu 2.sa stii ca si noi ne punem problema daca il vom iubi pe bebe cel putin la fel de mult ca pe Ken?tu faci vreo diferenta intre Ile si Ioachim?poti spune ca undeva unul dintre ei iti e mai aproape de suflet?

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Bitsule, brava mai, daca a inceput sa si miste, esti avansata! Stai linistita, ca il vei iubi si pe bebe 2 la fel. Eu am momente cand il prefer pe unul sau pe altul dintre ei, dar nu pot spune ca iubesc pe cineva mai mult...

Gandacico, chiar 3 copii? Brrr, eu nu ma mai simt in stare, consider ca 2 sunt arhisuficienti, desi cand mai vad cate unul mic, parca mi-ar surade ideea, dar o alung repede-repejor.
Apropo, ti-am citit revistuca,felicitari!( a primit-o Bianca la gradi prin iunie)

Corina, pana la urma cand/unde faceti operatia? Va tin pumnii sa fie totul bine si sa se refaca repede piticul!

Chiar, Simona, pana la urma cum e, ne-ai lasat in suspans!

Try, sper sa reusesti ce ti-ai propus, si eu de 100 ori am zis ca nu mai tip la copii, nu mai ridic tonul cu Catalin , etc, din pacate nu a fost posibil, in momentele alea nu mai stau sa gandesc.

Ma distreaza Mihnea ca a invatat unde e punga cu dulciuri, din care se mai infrupta Bianca uneori (si el, cateodata). Cand i se face pofta de ceva bun se protapeste in fatza dulapului si incepe sa tipe"dulce!dulce!", aratand disperat , aproape tremurand, dulapul cu pricina.Ma bucur ca a inceput sa imite cam tot ce spunem, deci n-o sa ramana mut

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb da spune-mi tu:e adevarat ca baietii sunt mai dragastosi decat fetitzele?il simti pe Mihnea mai iubaret cu tine decat Bia?

vezi mai ca nu ramane baiatul mut,Doamne fereste!

eu parca am inteles ca nu era gravida Simona.cica asa ii mai iesise si altei tipe testul si era vb de o dereglare.sper sa nu spun prostii!

ai vostri vorbesc prin somn?al meu e fascinat de macarale,camioane iar in timp ce viseaza incepe sa le strige

octy13,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Bits, problema este ca nu am cu cine. Iar in August cand vin acasa 10 zile o sa fiu si pe stop, asa ca in cele mai frumoase vise de abia in decembrie am avea sanse.
Si ca sa nu stau degeaba in august m-am gandit sa-mi fac analizele pentru anticorpi rujeola, varicela, etc. eu nu am facut absolut nici una dintre ele cand eram mica si poate si pentru hepatita B. Oricum cat sunt eu de viteaza si tot nu ma vad pe aici singura cu servici, gravida si cu Ana la gradinitza, totusi nu sunt superman, deci in mare masura depind si de al meu sot sa termine odata facultatea si sa vina aici. Realist vorbin ma bag pe lista de mamici 2008 , mai vrea cineva cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

Roseb da spune-mi tu:e adevarat ca baietii sunt mai dragastosi decat fetitzele?il simti pe Mihnea mai iubaret cu tine decat Bia?

Daaaa, la mine asa e, Mihnea e un lipicios, Bianca e mai independenta desi are si ea momentele ei de tandrete, nu putine. Dar el e mamos, si pupacios, si inca PREA atasat de mine.

Am uitat ceva haios, daca e la mine in brate si e mai emotionat sau speriat un pic de ceva (ex la doctor), hopa, imi baga o mana intre sani si zambeste complice.Cred ca cine ne vede presupune ca o fi inca alaptat de cauta pe acolo ceva,de unde sa stie ca el de la 3 luni n-a mai vazut laptic de la ma-sa.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits, si Iris vorbeste uneori in somn.. striga pe careva din familie, pe prietenii ei din parc.. (apropos sunt numai baieti, toti de 3 ani...Andrei, Markus si Ricki)
Sau are treaba cu mitzele alea din desenele ei animate...

Realmente stiu desenul ala pe de rost... replici, cantecele... si ea tot nu s-a plictisit de Aristocrate.
Asaaaa.. si deja are tentative de a povesti actiunea filmului... stie personajele... le mai poceste numele... a invatzat sa zica ca Engan = Edgar (majordomul) este POSSSTT (prost)si AUUU (rau)! si ca o iubeste pe pisicutza cea mica MAIII (Marie).

Oti.. s-ar putea sa ma bag si eu la lista de mami 2008.. ca nu mai stiu ce basme sa-i mai spun sotzului... offf... sper sa se mai potoleasca si mica perpetuum mobile su cum ii spune Mircea: TurboIris... ca altfel nu rezist.

Raportam si noi 2 kaki la olitza... en fin... ca pana acum nici din greseala nu am reusit...Maaare bucurie maaaare, toata lumea din casa a felicitat-o ca deja era super derutata...in ultima vreme a inceput sa se ascunda intre 2 scaune cand vroia sa faca asa ca am reusit sa prind si eu momente oportune.

Gradina zoologica si trenuletzul din parc sunt obiective care trebuie vizitate de minim 2 ori/saptamana. Sare intr-una in castele gonflabile si alte jucarii de genul ala... de mi-e si frica sa nu pateasca ceva... mey, si tot nu oboseste. Cand iese de acolo cu greu.. incepe sa alerge.. maaare minune ca nu are f. multe julituri pe corp la cat fuge.. defapt ea nu merge... fuge doar!
Asa ca fac fitness vreau / nu vreau!

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

[quote]Originally posted by roserb

Corina, pana la urma cand/unde faceti operatia? Va tin pumnii sa fie totul bine si sa se refaca repede piticul!

Roserb, iti multumesc foarte mult ca te-ai mai gandit la noi....
Trebuie sa facem operatia de hernie la Brasov, cat de repede...de asta nu prea am chef de nimic...sunt si f racita...la fel si Andrei si sotul meu...nu-s ce virus colcaie pe aici pe la noi...

Va las sa nu va plictisesc...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Doamne Aime, pune te rog poza sa o vada toata lumea, este bestiala, cred ca saraca mama a avut reactia mea cand am vazut toata camera in Albastru de Metilen, am respirat adanc m-am calmat su am luat aparatul sa fac poze.
Corina, multa sanatate, operatia se mai amana cred daca sunteti raciti.
Dana, vad ca tu nu prea iti doresti bb2, doar cochetezi cu ideea. Insa ma gandesc ca atunci cand vei sta 10 ore la servici sa vezi ce drag o sa-ti fie sa vii acasa la puiul tau si o sa privesti din alta perspectiva ideea unui pui mic. Eu te-as sfatui sa astepti sa iti doresti si tu dar pe de alta parte imbatranim si va fi si mai greu sa facem bb.

Mergi la inceput