Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by bits
Gandacico esti tare daca-l vrei si pe al 3-lea.mie mi-e frica cu 2.sa stii ca si noi ne punem problema daca il vom iubi pe bebe cel putin la fel de mult ca pe Ken?tu faci vreo diferenta intre Ile si Ioachim?poti spune ca undeva unul dintre ei iti e mai aproape de suflet?

hahaha si eu imi puneam problema asta, nu imi imaginam cum ar putea sa imi mai intre cineva in suflet dupa ile... drept sa-ti spun, ioachim e mult mai alintat acum decat ile mult mai cocolit, ca e mai mic si cand il vezi asa mic, casuni pe el si il pupucesti toata ziua

cum sa nu-l iubesti? o sa mori dupa bebe2... si am o prietena cu 3 si zice ca ea moare dupa bebe3... ca asa e, cel mai mic e cel mai scump... avantaj praslea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb
Gandacico, chiar 3 copii? Brrr, eu nu ma mai simt in stare, consider ca 2 sunt arhisuficienti, desi cand mai vad cate unul mic, parca mi-ar surade ideea, dar o alung repede-repejor.
Apropo, ti-am citit revistuca,felicitari!( a primit-o Bianca la gradi prin iunie)

woooooooooooow ce ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!! m-am gandit eu ca fetele din sectorul 6 ar trebui sa o cam aiba... la ce gradi e bianca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Corina75
Roserb, iti multumesc foarte mult ca te-ai mai gandit la noi....
Trebuie sa facem operatia de hernie la Brasov, cat de repede...de asta nu prea am chef de nimic...sunt si f racita...la fel si Andrei si sotul meu...nu-s ce virus colcaie pe aici pe la noi...

Corina,imi pare rau ca sunteti "virusati" si pe aici bantuie tot felul de porcarii, Mihnea a facut-o din nou saptamana trecuta - temp 39, fara nici un simptom, la exudate nu a iesit nimic, i-a trecut in 3 zile, o porcarie. Deci pana la urma nu faceti in Bucuresti operatia? eu asa intelesesem. Adevarul e ca e nasol in spital cu copiii la varsta asta, nu au stare, nu poti nici sa le explici mare lucru... Sanatate multa !

Dana, felicitari pentru kk, si musiu al meu face cand are chef, daca-l las fara pampers (in chilotei) nu se duce din proprie initiativa la oala, sta asa ud, fara nici o problema,daca-l pui pe olita in timp util , face. Mai avem de lucru la problema. Bianca mea e oripilata, sa vezi ce fitze face (zici ca vine de la pension), cica, citez: "mami, cum e posibil sa stea asa imputit, cu pipi la fund"(fi-mea e mai sloboda la gura, foloseste niste cuvinte mai fruste sometimes...)

Aaa, stii numai pisicile aristocrate pe de rost, inca e bine, eu stiu cartea junglei 1 si 2 (cu replici cu tot), Barbie in cateva variante, etc, etc, cand i se pune pata pe vreu DVD il vizioneaza zilnic pana la epuizare, apoi recita prin casa replici din film, e teroare.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

woooooooooooow ce ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!! m-am gandit eu ca fetele din sectorul 6 ar trebui sa o cam aiba... la ce gradi e bianca?

La 57 - "Hillary Clinton"

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

i-auzi! in nr urmator apare un reportaj de la gradinita asta

Mergi la inceput

Hm, Gandacico, interesant! de bine sau de rau?
Oricum, revista mi-a placut. La maimare!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Mai intai, felicitari pt Mamaluidavid, sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de cele 2 nestemate pe car ele aveti...ce frumos ca aveti pereche.

Vad ca se programeaza bebici 2 pt 2008...Dana, de nu ne-o da Dumnezeu unul in 2007 sigur vom fi colege la mamici de 2008, sper sa nu te dezici pana atunci. Eu o inteleg pe Gandacica (pe care o felicit pt revista si pozele ei artistice si ii zic si un bun revenit) ca-si doreste 3...si eu am in plan sa fac 3 copii, dar sper sa vina pe rand, adica nu-mi doresc deloc gemeni...dar 3 vreau sigur...mai greu cu sotul, dar il conving eu, numai sa mai pot face...ca de crescut cresc ei.

Try, si noi suntem cam colerici si ne cam rafuim de fata cu David, dar se pare ca pe el il distreaza...l-am observat cum ne priveste atent si are un zambet ironic...atunci m-am gandit ca ar fi bine sa incetam pt ca el va interpreta asta ca pe ceva normal si va incepe sa se rafuiasca si el cu noi cand are chef. David inca nu-si manifesta prea tare nemultumirile, de fapt cu mine nici nu prea are drept de apel, ca i-o retez din zbor, dar in schimb pe mine ma oboseste un fel de marait/scancit al lui cand vrea ceva, mai ales cand e vorba de mancare...nu are rabdare frate nici sa-i pui in farfurie si este insuportabil, de parca ai manca in fata lui si lui nu i-ai da, asa face. La asta nu reusesc eu sa-l instruiesc desi imi merge gura tot timpul spunanadu-i ca trebuie sa aiba rabdare, ca doar pt el fac, etc.

Avem si noi rezultate bune cu kk si pipi la olita (facute accidental pt ca il pun eu) si desi a vazut ce si cum si stie ca apoi aruncam totul la WC si tragem apa, tot nu vrea sa se ceara...cum spunea si Roxana, daca l-as lasa cu pipi/kk la fund nu ar avea nimic de protestat...chiar cum de s-or fi suportand mai ales pe caldurile astea?

Dana, cand am citit aici despre TurboIris mi-a fost usor sa mi-o inchipui pe Iris in plina actiune pt ca asa e si David. Chiar o pregatesc psihic (si fizic oarecum) pe mama pt cand om fi acolo...David cum iese din scara blocului, nu merge, pur si simplu alearga, dar alearga de zici ca e la maraton...daca ati vedea cum tine pumnutii stransi si coatele pe langa corp, v-ati sparge de ras...e drept ca a vazut oameni facand jogging, l-a mai vazut de cateva ori si pe tati, dar nu ma gandeam sa remarce tinuta specifica sportului.

Cat despre desenele animate clasice (astea din seria Disney), David nu are rabdare sa se uite la nici unul...am incercat cu Bamby, Arsitocratele, nu si nu. In schimb se uita la d-astea locale si mai scurtute cum e cel cu Oui Oui (Noddy) asa ca inca nu invatam textele.
Gata, ca m-am cam lungit, dar si voi scrieti mult fetelor...e fain cand e asa densa activitatea pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:

Aaa, stii numai pisicile aristocrate pe de rost, inca e bine, eu stiu cartea junglei 1 si 2 (cu replici cu tot), Barbie in cateva variante, etc, etc, cand i se pune pata pe vreu DVD il vizioneaza zilnic pana la epuizare, apoi recita prin casa replici din film, e teroare.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

... mortala Bianca.. mi-o si imaginez recitand replici ...ici

Deci.. cam asta ma asteapta si pe mine dupa cum merg lucrurile..

La nivel de Barbie n-am ajuns inca ... da' si cand ajungem.. atunci sa ma tzin eu bine cu fitze si figuri de domshoara...

Dana & Iris 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:

quote:
Originally posted by bits

Roseb da spune-mi tu:e adevarat ca baietii sunt mai dragastosi decat fetitzele?il simti pe Mihnea mai iubaret cu tine decat Bia?

Daaaa, la mine asa e, Mihnea e un lipicios, Bianca e mai independenta desi are si ea momentele ei de tandrete, nu putine. Dar el e mamos, si pupacios, si inca PREA atasat de mine.

Asa-i si alex, e lipit de sufletelul meu. Alaltaieri m-am apucat sa fac mancare (doua feluri) dupa ce-a venit sotul cu cumparaturile de la servici (adica pe la 7:30) si am stat in bucatarie vreo 3 ore. Alex era disperat, facea ce facea si tot la mine vroia sa vina desi eu eram cu ulei incins, cu cratiti clocotinde etc. si nu avea voie pe langa mine. Taica-su facea ce facea si pana la urma tot nu mai reusea sa-l opreasca sa vina-n bucatarie. La baita nu merge fara mine, incepe sa scanceasca si sa ma strige, desi eu as mai vrea sa-l invat si pe tati cu baita lui alex, ca acusi vine mormolocu' asta mic si n-o sa mai am timp si putere sa-i imbaiez pe-amandoi. Daca stau mai mult de-o ora preocupata de altceva sau departe de el incepe si ma cauta, ma striga, nu-l mai intereseaza nimic. Cateodata cand are nevoie de dragoste, isi aduce o carticica sau ceva de joaca, vine si se baga cu fundu-n mine si-si vede de joaca lui, important e sa ma simta lipita de el.

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am apucta sa vad si eu pozele, gandacico. Obositoooor! Foarte obositor! E prea multa informatie, prea multa incarcatura dintr-o data pentru mintea mea lanceda. Trebuie sa le gusti cu lingurita, nu sa le vezi pe toate-odata.
Admir ca ai resursele necesare sa faci toate astea (pozele, revista) si-ncepe sa-mi fie rusine de viatza monotona si banala ce-o duc si la care, culmea, tanjesc.

Dama, roserb, a propos de cum se suporta cu kk la fund. Alex gata, a trecut clar in etapa constientizarii. Spune mereu cand face sau dupa ce face (depinde de preferinta lui), insa nu-i prea place cu dansul la poponetz. Dar nici nu vrea sa stea la oala cand e vorba de kk. Cand spune kk si-l intrebam "faci kk? hai sa mergem sa facem la olita", el raspunde "nuuuuuuu". Pisu' mai face la olitza, dar trebuie sa ma tin eu de el si la un program impreuna de 3h pe zi, n-am sanse sa ma tin de pipi-ul lui (cu maica-mea nu prea sta pe olitza - dar tac-su am vazut ca are ceva succese la olita cu el). Doar prin weekend ce mai reusesc ceva. Dar de cand l-am mai pus pe olita pt. pisu' a invatat sa-si bage kuku in pozitia care trebuie, ca pana acum era cu ea pri ntoate directiile si desi incerca msa i-o tin mereu in olitza, el miscandu-se si foindu-se tot timpul mereu era cu ea pe-afara. Mi-a facut de cateva ori pisu si pe jos, stand pe olitza.
A propos, bits, si eu am observat ca alex se scoala cu pampersul uscat, dar cheia e sa ma duc sa-l iau imediat ce-am auzit primele foituri in patut si sa-l pun la olita. Daca intarzii 2-3 minute, deja pampersul lui e cat o gogoasa. Face o gramada de pipi dimineata. Am realizat asta de-abia dupa ce mi-a facut pipi prima data la olita intr-o dimineata. Peste zi trage pipiuri mai mici.

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput