Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
onitza spune:
BUna fetelor,
MI-a fost dor de voi!!!
OTILICA mea scumpa, iti vine sa crezi sau nu, bluza aia e a mamei
!!
Pai, asta iti spuneam si eu , sunt slaba la picioare, eu ma ingras la burta si la coapse:D
...multumesc mult de complimente....acum, hai sa iti povestesc putin de noaptea "in doi"..la nunta a fost super, ne-am distrat ca alte dati cand nu era si Paul,..ne lipsea o iesire de genul asta...ne-am imprietenit mai bine cu familia celui mai bun prieten al mirelui, eu fiind cea mai buna prietena a miresei!
...buuuuuuun, dansam noi , mancam ,ne distram, plecam, ajungem la soacra acasa, paul a dormit la ai mei, ca sa ne putem odihni, cand dupa o ora de somn, ma trezesc ca imi fiebra burta de am zis ca scap pe mine in pat si nu mai ajung la WC...asa am tinut-o pana a doua zi dimineata...abia acum ce ma simt mai bine...am si slabit un kg!! ![]()
Am vazut pozici, supoerbe, copii frumsohi, am vazut si o mamica cu burtica frumusica foc!!!!
Paul e iar bolnav, azi la doctor, sambata la alt doctor!!! va tzuc dulce is sanatate la bebei!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
miria_cristina spune:
OTILIA - Multumim pentru laude!
Intr-adevar ca plangea intr-o poza pentru ca nu vroia sa-i inchei rochita.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
Miria Cristina, ti-am admirat domnisoara, e o scumpa! Chiar ca seamana cumva cu fetita Ceciliei, in poza zburlita in patut!
Si ce mamica cu silueta!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
miria_cristina spune:
Da, mai, tocmai o tunsesem si dupa somn ii statea parul zburlit!![]()
Mi-e tare drag de ea cu parul mai lung si i l-as lasa, dar transpira ingrozitor de usor chiar daca afara nu este exagerat de cald. Asa ca, iar o voi tunde!
Si cum seamana cu un baietel, taica-su o sa-i zica:" Ghiorghita", iar eu o sa ma sufoc!!
ROSERB - Zi-mi, te rog, de unde ai luat fotoliul gonflabil? E scump? Ca as vrea pentru pitica mea unul oarecum asemanator, ca sa scap de un moft de-al meu.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
ROSERB - Zi-mi, te rog, de unde ai luat fotoliul gonflabil? E scump? Ca as vrea pentru pitica mea unul oarecum asemanator, ca sa scap de un moft de-al meu.
Scuza-ma te rog ca am uitat sa-ti raspund data trecuta!
L-am luat din Carrefour Orhideea din locul unde sunt articole gonflabile pentru plaja, acum vreo 3 saptamani -o luna, din pacate au disparut din raft chiar de a doua zi ,vroiam sa mai cumpar unul sa nu se mai bata capcaunii pe el. S-au vandut pentru ca au fost f. ieftine, cam 150.000. Poate in alt magazin Carrefour mai exista inca .

Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Iaca venim si noi obositi de la doctor: e racit, dar nu e de antibiotic din fericire!!!!
mi-a zis sa nu bag cine stie ce in seama, in afara ca sa ii bag la greu ser in nasuc, si sa il tin cat mai mult afara la soare, sa il duc la mare! acum el nu are somn, ca a cam trecut ora , pe la 12 se culca, in general:D si nici fomita nu prea, noroc ca a baut un bibe de laptic pe drum!
PAXI, laudam si noi pe SIlviu ca e "mumos" foc , seamana cu mami, si un pic cu tati
m-am topit dupa Silviu in poza cu palaria, in care zambeste el frumos!! ma bucur tare mult ca e bine, sanatos, si vioi!
CORINA, multa, multa bafta cu operatia!!! sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste!!!
MIRIA, ai o papushica dulce foc, sa stii ca si mie mi-e taaaare greu sa il tund pe paul, acum i-a mai crescut parul si ma joc cu el, lui ii place, cred ca s-a obisnuit cu el lungutz!!
Noi cred ca renuntam la cresa, stau eu cu el, pana in decembrie, iar de la anul, cred ca il duc la ai mei, la Mornei, unde i-a fost tare bine, se ingrasase, si manca bine de tot...ma mai gandesc, mi-e tare greu sa il mai dau acum de la mine...l-as lasa daca as gasi o bona pe sufletul meu, si ieftina, dar sunt constineta ca e o combinatie destul de geru de gasit!!!
..as lupta din rasputeri pt a doua varianta!! il vreau langa mine, langa sufeltul meu!!! va pupic dulce!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
onitza renuntati la cresa din cauza racelilor repetate???? hai nu ma speria ca o iau razna. ai mei sunt "programati" din octombrie, ce ma fac daca or sa inceapa sa se raceasca pe rand. tu nu i-ai dat tratament pt. cresterea imunitatii? mie mi-a zis pediatra ca din august va trebui sa incep cu ei un astfel de tratament daca vreau sa-i duc la cresa.
cum mai e cu job-ul?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
try spune:
Eu sunt intr-o stare cam pleostita... parca si dezamagita, nu mai stiu ce sa mai zic. Alex nu-mi raspunde deloc bine la nici un fel de metoda anti-tzipat. Deja nu mai suport sa-l aud tipand la fiecare nemultumire de-a lui 
. Nu ma mira, tot de la noi i se trage ca ne vede ciondadindu-ne pe una-alta. Noi suntem genul mai furtunos, spunem ce-avem de spus si-apoi ne calmam.
Vad ca dupa metoda pusul la colt incepe sa aiba probleme cu somnul: se scoala tipand, isi fragmenteaza somnul, plange in somn, tipa in somn (dupa care nu se mai aude un sunet).
Maica-mea ma rugase sa nu-l mai pedepsesc cu pusul la colt dupa ce ieri a dormit foarte prost la pranz. Dar nici nu-l pot lasa de capul lui. Ignorarea nu-i nici ea o metoda in cazul de fatza pt. ca deja a escaladat acest tipat, nu e vorba de mici tipaturi, ci de mini-concerte cateodata. E deja vorba de-un mod de exprimare la el. Iar maica-mea n-are nici un pic de inspiratie cand vine vorba de treburi de-astea. Ea-l vede agitandu-se si prefera sa-i faca pe plac pentru a nu-l vedea ajuns in faza ca tipa (nu o face ca sa-l rasfete, ci n ustie efectiv cum sa procedeze). N-are ea nici o vina directa, saraca, incearca sa faca si ea cum crede ca e mai bine, insa asta ii alimenteaza lui alex manifestarea (si-mi da o senzatie de Mesteru' Manole: ce cladesc pe-o parte, se duce pe alta). Am tot incercat s-o fac sa inteleaga ca uneori trebuie sa fie mai categorica in privinta lui alex, sa nu-i permita orice, dar nu-i genul, e ca si cand as pune-o sa manance cu dreapta (cand ea de fapt e stangace).
Sunt dezamagita de mine si de sot ca nu ne putem controla sa nu ne mai varsam offurile in fatza lui. Cum naiba sa am pretentia de la alex sa-si corecteze comportamentul cand noi, doi oameni maturi, nu putem? Dar devine totul un cerc vicios: alex tipa si nu raspunde la "tratament", noi ne incarcam negativ pe chestia asta si-uitea-asa ies scanteiutele care la randul lor sunt o sursa de hrana pentru comportamentul lui alex. Ce sa fac, daca suntem 3 incornorati cu totii, unul mai capos si mai insistent ca altul. Ce sa fac, daca nu-s genul de persoana sa plec capul si sa tac umila daca ceva nu-mi convine? Ce sa fac, daca si sotul e din acelasi aluat? Nu-i problema pentru noi, adultii, ca eu cu sotul am invatat cum sa convietuim unul cu altul asa incapatanati cum suntem amandoi (ca daca nu ne mancau viermii de mult ), dar alex nu stie cum vine asta... Ideea e ca vreau ca noi sa fim cei care ne adaptam la "normalul" lui alex, si nu vreau ca alex sa se adapteze la normalul nostru. De-aici conflictul meu interior... imi dau seama ca trebuie sa vina o schimbare din interiorul meu (respectiv al lui tati) si e al naibi de greu de facut.
Cam astea-mi sunt framantarile de azi. Vroiam doar sa ma descarc, nu va cer un sfat, stiu unde-i buba si unde trebuie actionat, numai ca uneori imi lipseste motivatia. Si cred ca ma apasa si nevoia de a sta acasa, dar ... trebuie sa ma duc si la servici. Stiu ca ar fi o mare diferenta daca as sta eu cu alex toata ziua, asa... incerc sa concentrez in 3 ore totul: joaca, educatie, corectie.
Hai ca mai vine si maine o zi, sa vedem ce-aduce ea bun... ca dileme avem tot timpul, iar daca nu, atunci ni le facem singuri. ![]()
![]()
.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Of, grea perioada si pentru noi si pentru ei. Ma gandesc ei nu stiu sa se exprime iar noi nu ii intelegem.
Try, si Ana se trantea pe jos cand vroia o jucarie, ieri la magazin se juca de zor in casutele pentru copii dar trebuia s-o iau de acolo ca se inchidea si uite asa s-a bazait putin. Oricum inca nu intelege cand nu are voie sa faca ceva sau ca nu-i jucaria ei, asa ca am ajuns sa ii explic in cazul unei jucarii ca trebuie s-o lasam sa faca nani. Avem o basculanta in camera de depozit pe care nu i-o dau, am mostenit-o de la copii proprietarei, si de cate ori trecem pe acolo arata "brum-brum nani", deci a priceput ea ceva, este asa haioasa cand spune asta. Dar intr-adevar regulile trebuiesc respectate intotdeauna, altfel este totul in zadar. Ana, suge si acum degetul, mai nou baga si mana la tate, are mana dreapta in gura si mana stanga in san, iar mama ii atrage atentia sa scoata mana si nu o asculta mereu. In schimb cand ii spun eu incepe si se bazaie "mami mami", ceva de genul ca de ce sunt rea cu ea si de cele mai multe ori face ceea ce ii spun, altfel asculta de mine si altfel de bunica, ma gandesc sa nu fie si la voi la fel.
El in ce situatii se revolta?
Onitza, Adriana, am ajuns sa cred ca daca se poate este mult mai bine sa ii dam la 3 ani la cresa, mai ales cand sunt gemeni si ce nu ia unul prinde altul din zbor. Eu chiar nu ma mai zbat pentru gradinita in cazul Anei, am obosit sa tot aplic fara succes, iar Ana oricum este o fire sociabila nu imi fac griji din punctul asta de vedere. Sincer Adriana, eu iti recomand o bona, este si mai eficient ca are grija de amandoi. Probabil cresa este mai ieftina dar daca fac o singura raceala pe luna, consultul la doctor si medicamentele costa si ele destul de mult pentru amandoi si zic eu ca tot acolo ajungi nemailuand la socoteala disconfortul tau si chinul lor. Iar ei se joaca unul cu altul deci au si partener de joaca, plus ca tie iti va fi mai usor sa nu ai grija unor ore fixe de dus/luat copii de la cresa.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Otilia, in afara de chestia cu tzipatul, alex e perfect normal, adica nu am nici un altfel de pretentii de la el, insa mi-e foarte greu sa-i trec cu vederea acest tipat. N-am nimic cu el daca plange, il las sa-si descarce si el supararile lui. Insa la alex tipatul e un soi de manifestare a nemultumirii, frustrarii cu care nu pot sa ma impac, nu pot spune las' ca-i trece, e mic, asa sunt unii copii sau ca rezolvarea vine de la sine. Daca apuca sa se intzeleaneasca acest comportament la el, va crede de cuviinta mai tarziu ca asa trebuie procedat cand se enerveaza sau e nemultumit, si anume sa tipe ca sa se refuleze.
De-asta sunt atat de determinata sa-l scap de obiceiul asta. Toti copiii plang si cer jucarii din magazine, insa nu toti copiii tzipa, nu toti musca, nu toti lovesc (Slava Domnului ca nu avem decat uan din ele). Astea fac parte din genul de comportamente inadmisibile din punctul meu de vedere. Al meu tzipa, iar ratiunea pt. care tipa nu-i pentru ca-i copil mic. Aceste tipuri de comportamente de regula au cauze bine determinate, nu fac parte din categoria "inconvenientele varstei".
Culmea e ca e singura lui hiba. In rest asculta si e foarte cooperant chiar mai mult decat ma astept eu s-o faca un copil de varsta lui, dar la tipat parca e alt copil. Ignori usor un planset de copil cand esti pe strada si-i gasesti atat de usor scuze (copiii plang in general foarte usor), dar cand iesi pe strada si-ti tipa copilu' ca din gura de sarpe nu mai poti sa treci cu vederea. Am ajuns in magazin sa stiu unde-i fi-miu pentru ca e singurul tipat care se aude (iar aici sunt imense magazinele).
.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi