Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dama, ce dulce e micul inotator cu aripioarele lui!In ultimele poze imi vine sa-l mananc, parca-i o fetita!
Si are un par asa de des fatza de cheliuta al meu

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Of, of, of, mai Felis, peste ce specimen de om ai mai dat si tu! Oare de ce s-o fi facut femeia aia doctor?
Eu nici nu pot sa ma mai exprim in legatura cu subiectul, cred ca eu mai intai as fi maturat cu ea pe jos, nicidecum atata stapanire de sine cum ai dat tu dovada
Inca o data in plus, se vede ce parinti minunati are Mihaita...

Ce de poze grozave am mai vazut... Alex, Iustinel, Bianca si Mihnea, Silviu, Damiana...o multime de copilasi frumosi si veseli

Ca sa intram si noi in randul lumii, iata ce am facut ieri:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=c9c3scd&.dnm=aae4scd.jpg&.src=ph
Am facut o plimbarica la tara, unde copilei i-a placut nespus- s-a jucat cu niste pisici, a jumulit niste catei, a vazut puisori...
Cred c-ar trebui sa ne mutam la tara singura chestie care nu i-a placut, cred, a fost ca pisicile nu s-au lasat induplecate sa manance niste frunze si pamant cu care le servea ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Corina tinem pumnii lui Andrei si ne rugam sa fie totul bine. Pupici speciali din partea Biancutzei.
Noi plecam joi la mare....asa, dintr-o data....ne-a anuntat tati....ma bucur din suflet si-s curioasa cum o sa reactioneze Bianca....mai merge cineva in perioada asta la Mamaia?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DAMA - Am pus poze pe la pagina 6, dar nu cred ca au fost vazute!
O sa mai pun, poate am noroc data urmatoare!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by dama
Try, mai poti mey sa-l tii in brate?

Sa stii ca ridicatul e ca un antrenament continuu. Din afara asa pare, imposibil de ridicat sau inconstienta din partea mea, insa e un gen de efort cu care corpul meu e obisnuit. E adevarat ca nu exagerez, deja la baie ma ajuta tati sa-l ridic din cada, dar am momente cand ma simt ok sa-l ridic. Am avut o perioada pe la sfarsitul trim. I cand simteam ca mi se lasa toate cele in jos cand il ridicam, dar acum ma simt ok. Nu stau mai mult de 1 minut cu el in brate.

Astept si pozitele de la Dena de la petrecere (ca noi ca aiuritii ori caram aparatul dupa noi si nu facem nici o poza, ori uitam aparatul acasa si atunci ne-apuca cheful de facut poze) s-o vedeti si pe Kathryn ce mare si frumoasa s-a facut. E atat de cuminte, din toti copiii aia care mai de care mai zburdalnici si mai zapaciti, ea era cea mai cuminte.

Dama, nu stiu cum a reusit fi-tu sa pastreze falcutele-alea dulci. La alex s-au cam risipit, poate de-aia pare si mai mare decat alti bebei. Iar in poza aia cu "gata, acu msunt serios", juri ca-i fetita. Si cu motul prins si asa serios... Abia cand nu mai rade sau se schimonoseste am reusit sa vad si eu ce ochisori frumosi are, migdalati un pic.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Dama, da, tot luna asta mergem acasa, pe 21 iulie.
Cat despre David, iti vine sa-l mananci, mi-e asa drag...si-i atat de vesel si are-o fatuca de smecheras...sant atatea ipostaze in care parca-l vad pe Iustin.
Voi cand plecati?

Paxela, da Silviu imi pare ca s-a inaltat asa, dintr-o data si pare si mai dolofan, nu-i asa? Cu palaria aia e mortal .

O zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Mey, Dutzi, mey, gand la gand, tot pe 21 plecam (cu avion-ul, voi tot asa sau cu masina?), parca ne-am fi inteles dinainte...si eu am remarcat ca unele ipostaze de-ale lui Iustinel in poze semanau cu de-ale lui David...nu-i asa ca sunt tare ghidusi si nazdravanei?

Roxana, Try, merci... ne fastacim acum ca fetitzele de atatea laude ...btw, la David slabe sanse sa dispara falcutele ca asta-i forma fetzii lui si asa il recunosc ca-i al meu...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CIne are chef sa isi descretzeasca fruntile dupa o zi obositoare, sa priveasca cum m-am imbracat la nunta pana la urma! asa ca...DISTRATI-VAAAA!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
am vazut poze cu bbici frumuhsei foc si mamici sexy

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, v-am admirat acum frumoaselor. Mi se pare mie sau Damiana parca-i sora cu Alexia de Cici aici? Ce enigmatica este poza de aici cu silueta ta care se vede in geam si Damiana mancand cu pofta biscuiti cu ciocolata. In poza de aici ce se intampla, vroiai sa-i iei rochita, asa pare.
Try, recunosc eu de mult vroiam sa te vad cu burtica mai mare, esti o gravidutza tare slabutza, tare mult imi place poza dea aici si ce frumos va balacitzi voi toata ziua, avetzi chiar si ratuste. Mersi de oferta pentru cantecele, am primit aseara de la Paxela No. 1 si No. 4 si multe alte cantecele, zic eu suficiente desi o parte din ele nu s-au descarcat asta-noapte.
Paxelina, mersi inca o data pentru cantecele, cum a fost azi cu 2 voinici? Am vazut si pozele, Try insa a remarcat-o pe cea mai . Mi-a placut si poza cu baiatul lui tata .
Onitza, bai ce bataie meriti, noi ne zbateam pe aici sa dam sfaturi si tu aveai alte 2 bluzite in bagaj, ca sa nu mai zic de ce sutien sexos ti-ai tras, cred si eu ca te iubeste tati al tau de nu mai poate, in poza de aici iti sopteste vorbe dulci?
Si daca te mai prind ca zici ceva ca esti grasa, o sa-ti arat poza aceasta unde parca mai ai nevoie de ceva grasime la picioare de la genunchi in jos , dar deh asa te potrivesti cu tati. Si ma rog unde-i burta de care te vaitai ca mie mi se pare ca arati super bine, ai eclipsat mireasa. A, sa nu uit ce indragostiti sunteti, cum a fost o seara in doi fara griji ?
Gata ma opresc, ca destul m-a luat gura pe dinainte.

Sa va spun faza, pe seara ne intorceam de la magazinul de jucarii si i-am luat Anei cateva fructe de zmeur dintr-un crang, le-a devorat nu alta, dupa care ma impingea tare suparata si hotarata sa-i mai aduc, a fost asa haioasa si nu intelege de ce se termina ceva cand ea mai vrea.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput