Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

avem si noi poze noi silviu

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Ce liniste pe aici, este semn bun, cred ca v-ati bucurat de we insorit.
Try, felicitari pentru cetatenie, nu prea m-am prins eu daca v-ati dorit sau nu sa fiti cetateni. A trebuit sa renuntati la cetatenia romana?

Chiar nu are nimeni Cutiute Muzicale?Nu mai stiu ce sa-i cant fetei, am epuizat repertoriul si de aceea sunt in cautare de melodii noi.

Da, ne-am dorit, dar dupa 4 ani entuziasmul nu mai e asa ca si cand ai castiga la loterie. Stii ca dupa 3 ani poti aplica, apoi astepti sa te anunte cand dai testul, apoi mergi la ceremonia oficiala... adica e un proces de durata si foarte previzibil pe care-l parcurge orice resident venit/emigrat in Canada. Deci poate de-aia nu m-am simtit nici emotionata, a fost ca si cand ar fi trebuit sa-mi scot buletinul la 14 ani. E un motiv de mandrie, daca pot spune, dar nu e o bucurie extraordinara sau o surpriza. Cand intri in clasa a 9-a la liceu te astepti sa-l termini, nu? Sa-l absolvi. Dupa ce termini liceu nu-i asa o supriza si-o bucurie nemaipomenita, e doar ceva ce stiai ca se va intampla. nu stiu cum sa explic.
Canada nu conditioneaza obtinerea cetateniei canadiene de renuntarea la cetatenia romana, deci in continuare suntem si cetateni romani. Alex si bebelusul cel mic nu stiu insa daca vor deveni vreodata si cetateni romani. Cel putin in prezent ma costa prea mult sa aplic pentru obtinerea cetateniei romane, asa ca nu-i pe lista mea de prioritati. Mi-ar placea intr-o zi sa pot sa le "fac cadou" aceasta cetatenie romana, insa ea nu are nici o valoare daca nu e insotita si de transmiterea a ceva din sentimentul de a fi roman. Nu stiu cat de mult voi reusi sa insuflu ceva din asta copiilor mei, dar ma voi stradui.

Eu am primele 4 cutiute muzicale, dar da-mi timp sa ti le trimit ca-s foarte ocupata. Sunt multe emailuri de trimis ca trebuie sa arhivez cate 6-8 cantecele intr-un singur email, altfel depasesc limita de 10 MB si mi se intoarce mesajul inapoi. Am si ceva cantecele in engleza (cam 2 CD-uri), pot sa le arhivez si pe-alea sa ti le trimit, daca vrei.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Uite aici capsunarcapsunar adevarat.
Fetelor, fara ncii ogluma, am toata stima pentru oamenii astia care stau cocosati toata ziua adunand la capsuni. Dupa ce-am cules joi o galetusa (impreuna cu mama, nu singura), am inteles ce-nseamna sa fii capsunar. Jos palaria in fatza oamenilor ce muncesc din greu.

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

Uite aici capsunarcapsunar adevarat.
Fetelor, fara ncii ogluma, am toata stima pentru oamenii astia care stau cocosati toata ziua adunand la capsuni. Dupa ce-am cules joi o galetusa (impreuna cu mama, nu singura), am inteles ce-nseamna sa fii capsunar. Jos palaria in fatza oamenilor ce muncesc din greu.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 26+ sapt.

capsunar e fimiu? hmmm si eu dc nu am stiut ca as fi mancat si eu niste capsuni dalea de pe camp cam 2 galetuse asa

Mergi la inceput

Pai asta a fost primul lucru ce mi-a venit in minte cand l-am vazut cu palaria de paie si cu atata verdeatza in jurul lui.
Sa nu o iei ca pe-o jignire, please! Unde poate aveam proaspat in minte si cocosarea mea de la culesul de capsuni. P-ala de cirese se pare ca l-am ratat. Dar vine acum zmeura.
E minunat aici ca gasesti fermele astea si poti merge si culege singur (nu va spun ca poti alege ce vrei, nu te pune nimeni sa culegi tot, iti pui in galeusa ce capsuni vrei.
Si te cost cu muuuuult mai ieftin ca la magazin (e adevarat ca nu sunt nici fructele asa selecte ca-n caserolele de la magazin). Plus ca e fun sa faci asta.
In fiecare an ne tot propuneam sa ajungem si noi la cules de ceva, dar ne trezeam ori prea tarziu, ori dadea lenea-n noi.

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Am pus pozite noi. Nu pot da linkul direct ca nu-sh de ce nu mai merge photos.yahoo, dar duceti-va pe ultimul album din adresa sa-l mai vedeti pe alexutzu'

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

try cum sa o iau ca pe o jignire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, acum am citit prin ce ai trecut si sunt de-a dreptul revoltata. Din pacate, cum spune si Try, nu ma surprinde ca in societatea noastra "minunata" exista astfel de exemplare mizerabile.Doctorita respectiva nu se poate numi asa dupa parerea mea.In orice caz, te admir in continuare pentru perseverenta cu care iti aperi puiul, el nu poate decat sa fie un copil normal si sanatos cu astfel de parinti. Foarte bine ai facut ca nu renunti, ar fi insemnat o resemnare in fata parerilor unei nebune. Ii doresc lui Mihaita sa se acomodeze si sa-i mearga bine acolo!

Delia, ti-am admirat Iustinelul, e un scump si pare tare poznas din poze, parc-ar fi fi-miu, pare sa nu aiba stare deloc.

Paxela, e simpatic foc Silviu cu rolele lui si cu papucii tai. Rochita o donam noi de la Bianca!

Try, mai, ce baiat mare ai tu acolo, si ce copanele.Tu arati foarte bine si nu te-ai ingrasat deloc in afara burticii!

Week-end -ul acesta am fost singura acasa cu capcaunii (nu sotz, nu bunici, nu nimic), asa ca acum am venit la servici sa ma odihnesc un pic, caci nu mai poci! Una peste alta m-am descurcat, afara a fost mai greu pentru ca fiecare dorea in alt loc, pana la urma i-am strunit.
Si mie imi place Bianca mai mult cu plete, dar sunt tare greu de intretinut. O spal pe cap numai o data pe saptamana, pentru ca are parul foarte des si pana o usuc/pieptan, imi vine sa-mi dau demisia. As fi tuns-o si vara asta, dar prietenele de la gradinita sunt pletoase, in consecinta asa trebuie sa fim si noi.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetelor....e luni si deci iar la munca...

Sambata am fost cu Andrei la spital....si trebuie operat..., nu scapa copilul asta de traume....ooooooooof
Sambata asta sau lunea viitoare ne internam, hernia nu e o operatie grea, dar cum sa-i explic asta lui Andrei? Cand el e asa traumatizat??
Doar cand ma gandesc mi se face stomacul ghem...

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Revin si eu in forta dupa o pauza de cateva zile. Francezii nu luara cupa, asa cum am prevazut si sperat, sic...

Bun, am citit din urma si m-am enervat peste masura la cele povestite de Felis. Ma infurie rau faze de genul asta si de eram eu in locul tau, o trozneam pe d-ra dr. Insa nu pot sa nu te admir Felis pt ce mamica minunata esti si rabdatoare, si buna la suflet, si si si...am multe cuvinte de lauda pt tine, o luptatoare intr-un cuvant. Ma bucur ca ati decis sa mergeti in continuare la cresa, eu sunt convinsa ca Mihaita se va adapta repede ca orice alt copil...nu are nevoie de tratament special si a dovedit asta. In alta ordine de idei, cum in 2 saptamani venim in tara, Felis, spune-mi daca sa-ti aduc pampersi de apa si ce marime. la flacau.

Roxana, frumosi copii, am mai spus-o, pe masura parintilor, bineinteles. Si mie imi place de Biana cu parul lung si negru ca abanosul, e gingasa si frumoasa foc. Iar Mihnea e barbatel in devenire si intr-adevar seamana tot mai bine unul cu altul, se vede ca-s frati.

Miria, de ce tii, mey, ascunsa fata, ti-e frica de petitori?...e drept ca-i frumusica tare, dar mai e pana la maritis, asa ca mai arata-ne-o si noua.

Pupicei speciali lui Iustinel nazdravanel si scumpel. Dutzi, cand plecati in tara, parca tot luna asta, nu?

Acum l-am vazut si pe Silviu, ce bine ii sta cu palarioara de paie si pe Alex de Try, sef de gasca. Try, mai poti mey sa-l tii in brate? ah, si u pot sa nu remarc ce bine arati, din spate cred ca nu zice nimeni ca esti gravidutza...

Am pus si eu niste poze din iulie aici si un www.dropshots.com/day.php?userid=109482&cdate=20060709&ctime=164432" target="_blank">filmuletz (cu rezolutia cam slaba) cu un inotator in devenire.

Mergi la inceput