Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
raportam si noi 2 pipiloi facuti ca baieteii din piciorushe...ca doar deh...avem fratior si-l vedem cum face pipi la wc si vrem si noi la felnu vrem la olitza

monica

Pai, deh, daca are fratior, ce vrei sa invete? Ca pipi se face din picioare. Eu am o amintire de la gradi cand incercam la wc sa fac pipi stand ca baietii (toaletele erau comune fete si baieti). Nu mai stiu daca am reusit sau m-am udat, cert e ca am incercat.

.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Acum am citit si mesajul lui Felis. Pe cat de tare m-a durut si ofensat atitudinea acelei dr. (desi nu l-am vazut in viata mea pe Mihaita sau pe tine), iti spun sincer ca nu ma mira intamplarea, in sensul ca e de asteptat sa dai si de oameni ca astia. si vreau sa fii constienta ca nu e ultimul episod de genu lasta de care vei avea parte ca mamica de-a lungul vietii. O sa intalnesti astfe lde atitudini, mai mult sau mai putin fatsise si banueisc ca si tu esti constienta de asta, insa cu siguranta n-ai fost pregatita emotional sa faci fatza.
Ce sa-ti spun decta sa fii tare si sa te pregatesti sa faci fatza cu indarjire acestor oameni. Daca intoarcem spatele si plecam si plangem acasa nu schimbam nimic. Din pacate mamicile ca tine au si marele rol de a ajuta la schimbarea mentalitatii celori dn jur in ce priveste copiii cu SD sau orice alti copii care trec prin alte experiente similare. Ma bucur din suflet ca ai ales sa il duci din nou la gradi pe Mihaita. Asta e dovada ca tu ai castigat aceasta batalie, nu acea dr. Si ma bucur sa sotul si-a schimbat decizia. Daca renuntati sa-l mai duceti pe Mihaita acolo ar fi insemnat sa acceptati ca sunteti in tabara celor "cu probleme". Dar atata timp cat luptati cu indarjire ca
n-am apucat sa termin ca am trimis din greseala
... ca Mihaita sa-si castige locul binemeritat in societate se numeste c-ati invins. Din pacate nu ne nastem egali, cu toate sloganurile care ne sunt fluturate pe sub nas. Nu, oamenii nu se nasc egali: unii trebuie sa lupte mai mult sa-si castige locul in lume, altii nu misca un deget si obtin totul de-a gata.

Two thumbs up pentru atitudinea ta si fii convinsa ca ai facut ceea ce trebuia. In timp ai sa inveti sa le dai cu flit celor de genul asta si-ti vei contrui o armura care sa te apere de toate "pareri avizate" si ai sa invet isa nu le mai pui la suflet. N-ai ce sa le ceri, Felis, atat pot duce acesti oameni cu suflete marunte, indiferent de scoala ce-au facut-o si indiferent de varsta "onorabila" la care au ajuns. N ucere mai mult de la ei caci n-au de unde da.

Mii de pupici de la noi si suntem alaturi de tine in tot ce faci caci pana acum ai dat dovada doar de decizii intelepte, de mult curaj si energie.

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Felis inca ma mai gandesc la ce-ai povestit si simt cum ma enervez!

Da', sa-mi fi vazut sotul,cand i-am povestit si lui ce urat facea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, toata admiratia din partea mea, ca-ntotdeauna .
Iar Paxela e minunata, extrem de discreta, dar mereu alaturi de voi .

Am reusit sa vad poze multe aseara, pe Iris, superba, si la sedintele foto, dar si la piscina, pe Vladut, inconjurat de fetite, ca la asa baiat frumos, e si normal, pe Davidutz in expeditie, dar si-n sertarele dulapului, emanand mereu aceeasi voiosie, pe Ana dolofana, scumpa, zambareata si parca pusa tot timpul pe sotii, pe Sabina, frumusica foc, dar, mami, prea putine poze, pe mama de Sabina, careia ii dorim si noi la multi ani, ca niciodata nu-i prea tarziu, nu?
Mihnea si Bianca, doi copii minunati, si-ntr-adevar, Roserb, Biancai ii sta asa de bine cu parul lung...ti-am mai spus-o si eu.

Noi suntem bine, incercam sa facem fata nazdravaniilor lui Iustin, pe care uneori parca nu mai reusim sa-l controlam, ma gandesc ce tactici sa mai aplic, sa nu-l cert prea tare, dar in acelasi timp sa-l determin sa inteleaga cand nu are voie ceva.
Am pus si noi niste poze in
iulie 2006.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Buna ziua si de la noi...
Felis m-am ingrozit cand am citit ce ai povestit si mi-e groaza cand ma gandesc ca exista atatia oameni fara suflet...si esti de admirat...eu sa fi fost in locul tau ii ziceam cateva , nu scapa...
Noi suntem bine, asta deoarece Riana a eliminat moneda pe care pe care o inghitise acum doua saptamani, si care timp de cateva zile bune, o saptamana si ceva,nu s-a miscat din stomac, ca ma si gandeam ca trebuie s-o operam pt a o scoate ,iar gandul acesta m-a facut neom tot timpul asta ...sper sa nu ajungeti niciodata sa simtiti pe pielea voastra...eram toti cu inima cat un purice cand iesea cu scaunul...
Dar bine ca s-a terminat cu bine...

Raportam ca aproape am castigat lupta cu pampersul, rar intamplandu-se sa se mai scape pe ea, in general cerandu-se la oala...asta in casa caci afara, si noaptea tot mai punem...dar toate la timpul lor...

Va pupam si va dorim un sfarsit de saptamana frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME, ONITZA, DANETTE, CORINA75, MIRIA_CRISTINA, AD_RIANNA, OTILIA, MONICA, TRY, DUTZI, OANY... va multumesc mult pt sprijin si sustinere... Sa vedem cum va continua aceasta poveste... Oricum, eu am un baiat istetz... Zice singur PA-PA cand vrea sa pape, se arunca pe spate cand era in picioare, si daca a vazut ca il doare, singur a gasit solutia, ca dupa ce obosea si voia sa se aseze sa desprinda o mana, sa se intoarca pana da cu spatele de pat si apoi sa se lase incet sa se scurga pana ajunge in fund, cu spatele lipit de pat. Daca il cheama Cornel la el vine de-a busilea, daca ii zice "du-te la mama" schimba directia si vine la mine. Daca ii zici nasu pune degetul pe nasul lui, daca zice taica-su "ti-ti nasu lu tati" pune degetul pe nasul lui taica-su... Si exemple ar mai fi... Chiar si la sedintele de la centru cele psiho-ocupationale (sau nu stiu cum le zice exact) l-au laudat, ca el face ce alti copii cu sindrom de acolo de la centru fac pe la 2 ani si jumatate... ( nu stiu exact despre ce e vorba... ii da diverse obiecte si e vorba de ce face cu ele, cum le atinge etc... )

ROSERB... ti-am vazut printisorii... mai ca frumosi mai sunt... Mihnea e ditamai barbatul , iar Bianca o adevarat domnisoara..

ONITZA... a mai zis cineva: amandoua. Si eu stiam ca nu trebuie sa te imbraci in ROCHIE ALBA LUNGA... ca sa nu mai stie invitatii care e mireasa si care invitata...

DUTZI ... voiam sa iti trimit un PM , dar am vazut ca nu ai "rubrica"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Delia, tare expresiv este Iustinel aici. la grasunelul scump ca tare pufos este el, avem 2 voinicei .
Roserb, votam pentru par lung, desi cred ca este mai greu de intretinut. Avetzi 2 copilasi unul mai frumos ca altul !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Noi joi am fost la cetatenie si gata, am trecut si de partea oficiala, suntem cetateni in toata regula. Desi ne-am legat singuri la cap luandu-l si pe alex acolo (am zis si noi sa fie toata familia prezenta...). Era normal sa n-aiba rabdare si sa vrea afara (e disperarea lui numarul I de cand se scoala si pana adoarme), noroc ca am gasit niste baterii folosite prin geanta paaraului foto si si-a mai pierdut timpul cu ele.
Si-apoi am mers la cules de capsuni, Doamne, o bunatate. Am umplut o galetusa de vreo 4 kile ca aveam impresia ca numa' capsuni o sa mananc. Dar deja ne-am plictisit. Ma gandesc ca ce-a ramas sa fac gem ca altfel se strica.
Noi merem diseara la petrecere de casa noua la Dena si-o vedem si pe Kathryn (ca n-am mai vazut-o de mult).

.......in 26+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROSERB - Te rog, zi-mi de unde ai luat fotoliul ala gonflabil, ca ma chinui sa gassc unul si pe unde am fost nu aveau!
Taraie a mea toate scaunasele prin casa si unde te vede ca stai se aseaza si ea, inclusiv olitza!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce liniste pe aici, este semn bun, cred ca v-ati bucurat de we insorit.
Try, felicitari pentru cetatenie, nu prea m-am prins eu daca v-ati dorit sau nu sa fiti cetateni. A trebuit sa renuntati la cetatenia romana?

Chiar nu are nimeni Cutiute Muzicale?Nu mai stiu ce sa-i cant fetei, am epuizat repertoriul si de aceea sunt in cautare de melodii noi.

La noi frig, ploaie si vant, am dat si drumul la incalzire . Ce extremista este vremea, miercuri am fost la plaja si aproape 30 de grade si acum asa urat.

Raportam, azi mi-a facut de 3 ori pipi la colacel, dar kk niciodata pana acum .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput