Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
miria_cristina spune:
ONITZA - Daca nu-i prea tarziu venita parerea mea, pot sa-ti spun doar ca la o nunta numai mireasa se imbraca in alb.
Adica, altcineva in alb, ca femeie, suna a ofensa la adresa acesteia.
Asa stiam eu despre din "codul manierelor" si "eticheta".![]()
Sa nu te superi cumva pe mine!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
paxela spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
ONITZA - Daca nu-i prea tarziu venita parerea mea, pot sa-ti spun doar ca la o nunta numai mireasa se imbraca in alb.
Adica, altcineva in alb, ca femeie, suna a ofensa la adresa acesteia.
Asa stiam eu despre din "codul manierelor" si "eticheta".
Sa nu te superi cumva pe mine!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
asta nu stiamAlexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
miria_cristina spune:
Am vazut cateva dintre pozici si sunt tare frumusei copilasii vostrii!
Ca sa recuperam timpul in care am absentat punem si noi cateva:AICI
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
onitza spune:
Multam din sufelt fetelor!!! am apucat sa citesc, nu stiu, le iau pe amandoua si vedem acolo!! sicner si mie mi se pare de-aiurea sa ma imbrac to tin alb, dar....tot sincer, imi aplce mai mult asa....vad eu!! ma mai gadesc!!!
MUltaaaaaaaaaaaaam!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
off felis am citit povestioara si nu mi-a venit sa cred. nici nu stiu ce sa spun, nu stiu ce i-as face femeii aleia daca as putea. e frustrant ca stau aici in fata calculatorului si nu am ce sa fac. si e strigator la cer. ne luptam pentru o societate moderna si fara prejudecati, fara discriminare si si ura si mereu dam peste obstacole de genul asta. si marele necaz e ca mereu vom da peste astfel de obstacole, orice am face. important e sa vezi ca se gaseste mereu si o luminita care ne scoate la liman. iti doresc mereu sa ai parte de "luminite" care sa-ti dea putere. eu nu stiu ce as face in locul tau dar cu siguranta nu as lasa totul asa in aer. probabil nebuna aia va nega in continuare dar directorul institutiei trebuie sa stie si sa ia masuri. am avut si eu o "poveste" dintr-asta la spital cand am fost cu tudor la niste analize si am tacut...doar ca sa fie bine pt. copil...si n-am sa mi-o iert. stau insa si ma gandesc, asa cum ai spus si tu, cum sa te astepti la altceva de la o persoana fara copii. persoana aia insa lucreaza cu copiii, nu merge la serviciu sa faca rapoarte, sa vanda cartofi sau sa puna talpa la papucii stricati (scuza-mi exemplele dar la nervii care-i am...astea mi-au venit
) si nu trebuie scuzata pt. ca nu are copii, n-are decat sa vanda castraveti in piata daca asa se poarta cu copiii
anyway, ii dorim lui mihai sa se adapteze cat mai repede, mai ales ca are si prieteni acolo. eu cred ca o sa-i faca bine sa aiba multi copii in jur. si o
mare mare, ba nu un buchet mare de
pt paxela. e o adevarata prietena
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Otiliav spune:
Felis, chiar nu ma asteptam sa fie asa rau. Bravo mami, ti-ai aparat inca o data puiul de limba ascutita a unei "domnisoare batrane", frustrata ca nu are copii sau sot. Inteleg ca este pediatra dar daca nu ii place la cresa si nu este un loc potrivit pentru psihicul ei, exista si alte locuri unde isi poate face meseria.
Onitza, eu zic sa iei maieul negru seara si eventual cel alb la cununia religioasa, desi o sa fii cam prea subtire imbracata in biserica unde este si frig (asta in caz ca mergi la amandoua). Fustita este dragutza dar este casual nu de nunta unde trebuie sa fii imbracata mai elegant, de asta zic eu ca nu se potrivesc maieutzele sunt elegante dar fustita si colantii sunt casual chiar sport.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
felis
,(nu ma pricep la cuvinte) dar din nou ai demonstrat daca mai era cumva nevoie ca tu esti mamica aleasa de Doamne, Doamne sa-l aperi, cresti si sa-l inveti sa treaca prin viata pe Mihaitza
. tu esti o persoana atat de buna si de curata sufleteste
eu cred ca o faceam ca la usa cortului

pe "d-ra" x...cred ca maturam cu ea pe jos...of Doamne rai mai sunt cate unii![]()
paxela
sa-ti dea Dumnezeu numai bine
onitza, mai bine te imbraci cu amandoua, o tinuta la biserica si alta la restaurant![]()
roserbina
frumuhseii
va pup pe toate fetelor si pe copilashi sa aveti un we placut
monica
try spune:
quote:
Originally posted by bits
Try mama la cezarienele in sist de urgenta nu te taie nimeni pe orizontala si mai ales daca bebe e angajat!exista pericolul sa il taie(brrrr).de unde stii ca nu e voie dupa o cezariana pe verticala sa nasti normal?oricum nu ma gandesc sub nici o forma sa nasc natural,m-am simtit bine cu cezariana si crede-ma ca nu as vrea sa mai trec printr-un travaliu.mey da ai curaj nu gluma sa te gandesti sa mai si muncesti cu 2 copii!iti doresc din suflet sa poti reusi desi ma indoiesc.
am o prietena ce-abia ce-a ramas de curand insarcinata (aici in Ca) si are cezariana cu primul copil (nascut acum 10 ani in Ro cand nu se faceau orizontale de nici un fel). Si aici ginec de aici i-a zis din start ca nu se pune sa nasca vaginal cu asa operatie. Acum nu stiu daca o fi avand ea vreo caracteristica anume (operatia ei). Eu am dedus ca la cezarienele verticale nu se naste vaginal, ci se executa tot cezariana (dar banuiesc ca orizontala de data asta).
deci in Ro cu atat mai putin sa te puna cineva sa nasti vaginal cu cezariana verticala.
Aici si cezarianele in urgenta tot orizontale se fac. Acu' nu-sh ce-ar fi decis medicii de aici in cazul tau, dar n-am auzit pe-aici de cezariene verticale de nici u nfel (asta n uinseamna ca n-or fi, doar ca n-am auzit eu de ele).
.......in 26+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
quote:
Originally posted by dama
Try, mey, nu esti cumva tauroaica, ca descriindu-te p'aci parca citesc despre mine...
Coooooom sa nu, si inca ce tauroaica...de-aia get-beget.
.......in 26+ sapt.
try spune:
quote:
Originally posted by roserb
Iaca si ceva POZE NOI
Vai cat e de frumoasa bianca cu parul lung (poza de aproape cu carliontii pe obraz). Im iretrag laudele de cand ai tuns-o: ii sta muuult mai bine cu pleata. asa ca sa n-o mai tunzi, pleeeease.
.......in 26+ sapt.