Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 29
Tina_Welsh spune:
MI-E DORRRRRRRRRRRRR DE VOI!MI-E ASA DOR DE VOI!DIN PACATE TIMPUL NUMAI IMI PERMITE SA STAU LA CALCULATOR!
Acum ne-am luat si o masina,trebuie sa fac si scoala de soferi,in curand ma apuc si de lucru si pe 19 august avem botezul lui David.SImt ca o iau razna!Ma pregatesc pt venirea a doua prietene din Ro,care vor sta pt 2 saptamani,numai pot.David tot asa cuminte e,creste mare mare,saptamana trecuta avea 6780grame si 64 cm.Nu am avut probeleme mai deloc,una singura a fost,ca dupa fiecare vaccinare cam o saptamana are un apetit foarte scazut,dar dupa aceea isi revine.Nu am nici cea mai mica idee ce mai faceti voi si bebeii pt ca nu am avut timp sa va citesc absolut deloc.Imi pare asa de rau..
Pispirica,Noe,Tcelen,Polixeni,Irina71,CIuf si toale celelalte fete care i-ati urat La multi ani lui David va multumesc din suflet.SI va pup mult de tot.La multi ani tuturor bebeilor de pana acum si care urmeaza.Imi cer mii de scuze ca nu am timp sa va iau pe fiecare in parte.Nu promit dar am sa incerc sa intru mai des.Va pup dulceeeeeee si multa sanatate la toata lumea.
micaalsa spune:
Tinutzoooo!!! traiesti mama? Greu mai da omul de tine. Hai ca ne bucuram ca ai trecut pe la noi, ca sunteti bine, marisori si frumusei
.
Fa cumva si intra mai des ca ne topim de dorul vostru
.
Pupici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mariana_1976 spune:
Delia daaa! Si baieteii mei au baut cam putin lapte si am inceput cu mancarea solida mai devreme.
Problema e ca nu stiu ce minunatii aveti voi pe acolo...
Cerealele de aici le fierb in apa si in max. 5 minute sunt gata! Cerealele fierte si le amestec cu mixerul special.Iese o cremuta mai grosuta ca o mamaliguta sa zicem...Daca ai facut vreodata mamaliguta stii sa faci si cereale!Dupa ce cremuta aia de cereale e gata bag lapte formula sa o subtiez ca altfel n-o prea inghite cavalerul meu...
Aici pe cutiile de cereale sunt scrise in general si instructiunile de preparare.Sper ca si la americani e la fel.
Cu fructele tot asa poti proceda:faci o cremuta din fructe proaspete sau fierte si le amesteci cu putin laptic formula.
Sotul tau e un specimen aparte cred!
DaŽ odata si eu l-am tinut 10 min pe consort afara fiindca spalasem bebeul, apoi il hraneam, muzica era tare si nu aveam cum sa ma misc pina la usa sa-i deschid...![]()
![]()
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Revin mai tirziu cu raspunsuri mai detaliate.
Acum ma duc la doctor si apoi la shopping.
toate mamicile si bebelusii
Mariana
Tina_Welsh spune:
Micaalsa,traiesc!
Fetelor v-am pus cateva poze noi AICI ,si aveti si ACEASTA POZA SOC pe care o voi sterge in curand,ca e flacaul meu gol!Va 
MP spune:
Buna mamici si bebelusi!
Nu am mai intrat ca am avut niste zile tare aiurea...si acum sunt nauca de cap,nu reusesc sa ma adun si sa ma odihnesc si eu ca lumea.
Vladut s-a facut bine,nu a mai facut febra dupa vizita pe care am avut-o la Grigore Alexandrescu si dupa inceperea tratamentului.Slava Domnului!
In schimb s-a imbolnavit tati...tot asa cu febra foarte mare,39+,cu frisoane si alte alea. E si el la tratament si s-ar parea ca azi s-a simtit mai bine. E pana maine la serviciu si eu stau cu gria,sper sa nu faca iar febra la noapte,cum a facut noaptea trecuta.
Nu mai fac fata sa fiu mama la 3 si abia astept sa imi dea astia concediul si sa plecam la Suceava,pe la parinti si bunici dragi.
Fetelor,am citit printre picaturi ce ati mai scris si voi incerca sa raspund fiecareia in parte dupa ce culc copiii deseara, ca si asa sunt singurica acasa.
La multi ani sarbatoritilor!!! Va doresc tot binele din lume!
Ne "reauzim" mai pe seara...Va sarut!
aici poze noi cu piticii mei.Rasfoiti.![]()
nshiro spune:
LA MULTI ANI bebeilor Alesia Ioana si Ana Alexia! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.
Catrinel e cald si la noi, sunt in jur de 30 de grade dar e foarte umed, acum e anotimpul ploios si efectiv ti se pune pe inima, oricate dusuri ai face pe zi tot lipicios esti tot timpul bleah... Bravo pt prima escapada cu masina! Si tu acum... cum sa uiti?!
Pispi mare dreptate are tanti doct aia si eu am vazut pozele mai recente cu Perluta si e o frumusete!!! Imi pare rau ca aveti probleme cu pielicica da lasa ca trece ea, bine ca are fata pielea fina!
Ama_kaly Seby sa se ia de mana cu Maria mea ca nici ei nu-i place de nici un fel in carut. Am incercat s-o tin culcata, putin inclinata, in fund dar nimic! La mama in brate e cel mai bine....
Aalina bine ai venit!
Ceela de tine si de puiul tau nu ne spui nimic?
Mara succes la gasirea unei locuinte cat mai confortabila si convenabila la pret. Despre ce tantar vorbeai?
Mariana se poate da pepene rosu? Dar galben? Ce alte fructe se mai pot da? Cutiile de cereale sunt speciale pt bebei sau cereale obisnuite si pt adulti?
Doublemom unde sunt pozele?
Micaalsa tu ii pui morcovul crud? Eu citisem nu stiu pe unde ca nu e voie nici o leguma cruda, dar de asemenea am mai citit ca multe mamici incep diversificarea cu suc de morcov asa ca nu stiu ce sa fac....
Delia bietii de voi... 4 ore????? Bine ca ai fost pregatita. Si eu uneori fac la fel.
Tinuta bine ca ai dat un semn de viata. Ma gandeam ca esti suparici... Succes la scoala de soferi. Si eu stau tare prost cu timpul asa ca te inteleg. Da bine-ti mai seamana Davidutul... WOW sta in fundulet???????
Monica ma bucur ca si-a revenit Vladutu! Sanatate multa lui tati.
rocsana si bebe maria
mariana_1976 spune:
Rocsana chestia cu diversificarea observ ca se face diferit in tari diferite.
Eu as zice sa incepeti cu o leguma/fructa usoara de digerat, putin bogata in seminte (sau cu seminte care se pot scoate usor) ce nu produce balonare/aciditate/alergii, creste de preferinta in Japonia si nu e importata nici nu este cultivata cu multe ingrasaminte chimice.
Legumele si fructele se dau la inceput fierte dar in scurt timp si crude rase si maruntite perfect cu mixerul.Ceea ce ar fi de evitat dupa suedezi ar fi spanacul,ridichiile,napii,fasolea(asta e o planta putin otravitoare, pe bune),ciuperci,sfecla,citrice,kiwi.In rest, ii poti da fara probleme si pepene galben si rosu foarte bine prelucrate cu mixerul ca o crema.
Nu prea stiu ce legume/fructe "ciudate"/traditionale japoneze aveti voi pe acolo,dar poate rudele sotului care au copii mici stiu sa te sfatuiasca despre acelea.(acum e chestie si de cultura.De ex, aici se zice sa nu mancam sushi cind suntem gravi si cred ca japonezele maninca,nu?)
La bebe eu am folosit atit cereale pt. copii, cit si cele pt. adulti fiindca aici nu contin nici zahar nici sare si intotdeauna scrie in grame,mg si nanograme ABSOLUT TOT cea ce contin, de asta am mare incredere in produsele scandinave.Tocmai rideam cu sotul ca ma simt iar copil deoarece si mie imi plac.(romanasii din familia mea zic ca n-au nici un gust daŽ eu m-am obisnuit intr-atit ca mi se par delicioase! Schimbarea obiceiurilor alimentare la adult insa este mult mai dificila decit s-ar crede...Tu probabil stii f. bine la ce ma refer)
Mariana
mariana_1976 spune:
La multi ani Andra Simona
si bebelusii Alesia Ioana (BITAB) Ana Alexia (Lady Hawk)

Asteptam vesti de la voi toate!
Mariana
mariana_1976 spune:
Pai ce faceti mamicilor? M-ati lasat singura aici pe pagina acum la sfirsit de capitolash?![]()
![]()
Kim scuze scuze
eu nu am scutece frantuzesti, ci sunt spaniole.Am incurcat borcanele.
Se numesc Cien.Despre vacanta de vara nici nu ne gindim,fiindca sotul lucreaza si fiind gravi am ratat si ocazia de a merge undeva in decembrie cum ne planificasem.(daŽlasa ca recuperam noi odata si-odata...)
Catrinel ba daaa, eu ii bag inainte de culcare in biberon cu tetina speciala cereale cu lapte.Aici de un timp incoace insa nu se mai prea recomanda cereale servite asa diluat am inteles...
Pleaca buni a voastra si vine la mine mama.(in sfirsit a reusit sa se debaraseze un pic de munca si lasa o ruda sa-i faca contabilitatea lui tata!)
Tina si noi ne-am gindit la tine si David a primit multe felicitari si aici pe forum.
L-am admirat in poznici!E un heart breaker,ce mai!(pacat ca am tot baiat, altfel...)Seamana din ce in ce mai bine cu tine,ma intreb cum sa fac si eu unuŽsa-mi semene?(ca pina acum n-am reusit performanta)![]()
Aici scoala de soferi costa cam 1000 de euro de asta eu inainte de a veni mi-am luat carnetul in Ro. cu numai 60 dolari.(acum vreo 11 ani).Desi am carnet de mai mult timp, nu cred ca m-as incumeta la condusul pe partea stinga.Vei avea masina de manevrat manual sau numai automat?Cea din urma mi s-a parut cea mai convenabila varianta pentru mine care sunt mereu cu capuŽn nori!Succes la condus si...te asteptam sa ne scrii oricind poti!
Adar ne simtim onorati si transmitem salutari printesei Maia!

Suc de pepene rosu i-am dat lui Markus saptamina trecuta ca-mi refuzase piureul de morcovi cu un virf de carnita de pui si...am zis ca poate i-o placea ceva mai dulce...A baut fara probleme vreo 3 zile la rind si i-am facut si cremuta din pulpa de pepene amestecata cu laptic praf.S-a lins pe botic, ce mai! Sper ca si Maia sa-l accepte.(pe suc adica...
)
Cosmina aoleu, mai bine nu ma intrebai ca fetele astea de aici s-au saturat precis de vaicarelile mele...
Am slabit 2 kg in 2 saptamini fiindca ma simt nasol de tot...Cu toate astea se pare ca bebe e okay la locul lui...
Biuta, ce mai faceti voi?
Adibal, pai daca nu v-au bagat Internet nici pina acum n-ar fi cazul sa-i ajuti un pic "sa se grabeasca incet"?
Noe sa fi cuminte si sa inveti cu spor pe ultima suta de metri, daaa?![]()
Elvie ce faceti voi, mai sunteti inca in Perth sau va indreptati catre "Ioropa"?
Mariana